אני רק שאלה...

Sweet Misery

New member
../images/Emo3.gif

אז תעשי את הבגרות מהר מהר ותבואי הביתה לראות איידול. שלא יהיה לך דיסוננס קוגנטיבי
(לא משנה שהבגרות עוד כמה שעות ואני עדיין לא יודעת מה זה
)

14מתן

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif נצלש ../images/Emo6.gif

היום שודר בערוץ 11 הפרק שבו מלינדה ג'אד שרה וג'ארד עפים
ואם כבר מלינדה... היא נראה לי כל כך התפספסה אם היא לא הייתה עפה על הפעם הראשונה נראה לי שהיא הייתה מגיעה רחוק

נועה167

New member
במקרה ראיתי

ומסכימה איתך בקשר למלינדה.. גם היו בשוק שהיא עפה! אגב אני גם חושבת שאלוהה זה גם פספוס ענק.. עוד טעות של האמריקאים!

Sweet Misery

New member
אני חושבת שדווקא בתוכנית הזו

עפו אנשים שרציתי שיעופו. בעצם רציתי שג'ניי תעוף ושג'אד ישאר. אבל לא נורא. XD אני לא זוכרת בכלל מי זאת מלינדה. :p

Sweet Misery

New member
אני לא זוכרת את שרה. ../images/Emo9.gif

אבל לא נראה לי שבתוכנית הראשונה עוד שנאתי את סקוט יותר מדי.

14מתן

New member
אני גם זוכר שרציתי שהיא תעוף

באותו השבוע (מלינדה) אבל אחר כך שמעתי אותה עוד כמה פעמים שרה את השיר הזה והרגשתי פיספוססס

Fairywitch

New member
התשובה לפיספוס טמונה ב-2 מילים:

זמן מסך. חוץ מוונזל- כל מי שהגיעו לשלבים מתקדמים היו כאלה שההפקה קידמה מלכתחילה, והראתה לנו כל צעד שלהם מהאודישן הראשון.

Fairywitch

New member
עליהם דיברו קצת. איכשהו.

מג'סיקה, אלוהה ומלינדה לא ראינו אפילו פיפס...

shavitlavi

New member
g a v i מה המצב?../images/Emo24.gif

הלילה את לא צריכה לדווח לנו כי יש לנו שידור ב-live. אבל תעלי לפורום תוך כדי השידור.

g a v i

New member
הי!! התגעגעתי - זו תקופה קצת לחוצה

(עבודה, עניינים) ולא הצלחתי בקושי להדליק את המחשב אבל באמת שהתגעגעתי! אני אשאיר את המחשב (Laptop) דולק כשאיידול יתחיל בעוד שעתיים. ומבטיחה לא לכתוב ספויילרים אם לא רוצים.

g a v i

New member
אף אחד לא עונה לי?../images/Emo10.gif

באמת לא מבינה - למה הם שרים את אותו השיר?

shavitlavi

New member
ככה נהוג.

כל שנה ההפקה כותבת שיר לאיידול שהוא יוציא אותו כסינגל. בתוכנית הטופ 2 נותנים ל-2 הפיינליסטים לבצע את אותו השיר רק בעיבודים שונים וכך השיר נחשף לקהל. העיבוד של מי שזכה יהפוך לסינגל הראשון שהאיידול מוציא.

g a v i

New member
אההההה, תודה! ../images/Emo9.gif ידעתי שזה נהוג

אבל לא ידעתי למה.

g a v i

New member
יש לי שאלת ../images/Emo163.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

האם הפורום הזה ימשיך אחרי סיום העונה והגמר?

למעלה