הפרק השבועי

sweet shir

New member
גאד! היה פרק מושלם! ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

האוסטייסי רולז! אבל הוא חייב להיות הג'רק שהוא ולהרוס הכל נכון?
מה אכפת לי ממנו, אבל ככה לעשות לנו הצופים?! [לאלאלאלא אל תעלב אני כן אוהבת אותך!
] גם סוף כל סוף קמרון וצ'ייס שוכבים!! אני מסכימה לגמרי עם משמו [בכלל אמרו מה השם שלו? אני לא זוכרת..
] איך אנשים כל כך יפים לא יהיו ביחד? חחחחחחח קמרון/צ'ייס עולה עולה! [סורי, פשוט עכשיו שמו שיר של יזהר כהן..
] ווילסון היה שנון במיוחד היו.. ואני מתה על סטיב! הוא החיה המפוברקת החדשה שלי! [זה מזכיר לי פיק על לילי וג'יימס (פוטר)...
] אבל הסוף היה ממש מעפני..!!! אינ דורשת לסוף אחר! מגלים שלקמרון אין איידס, היא וצ'ייס מתגלגלים אל המיטה והאוס וסטייסי מתנשקים! חחחחחחחחחחח והבעל העלוב שלה מחליט שהוא לא רוצה לחיות יותר עם מישהי שככל הנראה אוהבת משהו [פסיכופט] אחר! כמעט ולא היה היום פורמן..
לא נורא.. לפחות פיצו! אינ כל כך אוהבת הומואים! חחחחחחח אולי חברה שלי הדביקה אותי בזה.. אבל הם כל כך חמודים..
טוב, אני אסיים לפרק זה, בגלל שממש אהבתי אותו היה לי הרבה לכתוב..! חחחחחח ואני זוכרת שמישהי אמרה שהפרק הזה יהיה יפה, אז היא צדקה!

Tal2012

New member
ציטוטים מהיום ../images/Emo26.gif

אוקיי, לא כתבתי ממש הרבה מפני שבדיוק באמצע הסידרה בת דודה שלי התקשרה אלי ואני בהתלהבות " I see Robert !! I see Robert " והיא כזה " Ya, and I saw him 2 hours ago " חחחחח הצחיקה אותי. אז לא הייתי מרוכזת חצי מהסידרה, הנה כמה שהצלחתי
וילסון : " אתה מתעלם ממני " האוס : " אני מחפש את העיתון "
האוס : " תעזוב את המקל שלי או שהוא יהפוך לחבר החדש שלך "
סטייסי: " אתה שונא לרחוץ כלים " האוס : " אנשים משתנים " מארק נכנס למטבח : " מה אתם עושים ? " האוס בציניות : " זה לא מה שנראה לך "
וילסון : " ניסיון לזכות בסטייסי ע"י הריגת עכברוש. סגנון איש המערות " הקטע שהחולה התחיל על צ'ייס הרג אותי
גם הקטע של צ'ייס וקמרון.. הייתה לי תחושה שמתישהו זה ייקרה, אבל לא כשקמרון תחת סמים
פורמן בטלפון : " זה זמן לא טוב ? איפה אתה ? " האוס : " אצל החברה שלך, תתעלם מהרעשים "
החבר'ה : " אנחנו בקושי שומעים אותך, איפה אתה ? " האוס בלחש : " בתוך הארון. החבר השני של החברה שלך הגיע "
האוס : " מידת האכפתיות שלי לא תשנה את מה שקרה "
האוס לצ'ייס : " לרגע חשבתי שאתה חכם "
האוס : " חבל לסכן את הצוות. אחרת לא יהיה לי את מי לענות "
האוס : " אל תשימו לב אלי, אני פה בשביל ההופעה "
סטייסי : " שמעתי שהרבצת לעוד מטופל " האוס : " כן, אבל הוא הרביץ לי קודם "
ומהקטע הזה כבר לא הקשבתי
חח

ToryMaster

New member
טוב

בהיותי הג'סי פאנגירל שאני, לא ממשממש התרכזתי בפרק הזה, אבל מה שהפנמתי, היה נהדר. אני חותמת לכם שלמה שקרה בפרק הזה תהיה המון משמעות בעתיד, לא רק עם קמרון וצ'ייס.

פרק ענק!!../images/Emo204.gif../images/Emo216.gif

אני אפילו מתכוונת לראות את השידור חוזר בערב! חחחח איזה חמודים צ'ייס וקמרון ביחדדד!!!
חח הצחיק אותי בהתחלה שהחולה חשב שהאוס ווילסון ביחד חחח

pink panther 8

New member
סטיב מקווין שולט!!!../images/Emo54.gifLOL

איזה חמוד האוס הוא הציל את העכבר וטיפל בו שיחלים LOL איזה מאמי! סטיב מקווין שולט!! איזה מותח היה הקטע שהאוס וסטייסי היו בעליית הגג ועמדו להיתנשק פתאום טלפון פעם אחת זה קרה להאוס ופעם אחרת זה קרה לסטייסי...LOL בסך הכל פרק נחמד קטע ממש ממש מעניין קמרון והאיידס ושהיא שכבה אם צ'ייס....

היה פרק לא רע בכלל... ../images/Emo45.gif

כרגיל, האוס הזה - גאון
(לא נאמר בציניות). החלק האחרון בפרק, הגילוי בנוגע לתיק הפסיכולוגי, היה מאכזב - כל פעם האוס מוכיח מחדש שהוא יכול להיות ממש חרא של בנאדם. הסצינה עם קמרון - צ'ייס - מוזר למדי... קמרון לוקחת סמים. טווווב - כמה מאולץ מצד המפיקים לדחוף את זה.

מעניין

שלאף אחד כאן לא נראה לא בסדר שצ'ייס וקמרון עשו את זה כשהיא הייתה מסוממת. בעיניי זה היה דוחה ורק מעיד איך תראה מערכת יחסים ביניהם. אבל אתם צודקים, איך יכול להיות ששני אנשים כ"כ יפים לא יהיו ביחד?! (ציניות, כמובן) ואתה צודק גם בחלק הראשון של ההודעה שלך ("כל פעם האוס מוכיח מחדש שהוא יכול להיות ממש חרא של בנאדם").

Hieros Gamos

New member
גאדמט אני לא יכולה להגיב על אף חלק

של ההודעה שלך
תראו ספוילרים!!

למעלה