|מחכהלזהבטרוף|
H Hosh17 New member 27/7/07 #21 בקשר לסלקום מישהו יכול לתת קצת יותר פרטים? הבנתי שלמי שיש סלקום זה 50 אז 50 שקל לשלושת הימים או ליום הופעות אחד? סוג של בומבמלה כזה? חחח תודה
בקשר לסלקום מישהו יכול לתת קצת יותר פרטים? הבנתי שלמי שיש סלקום זה 50 אז 50 שקל לשלושת הימים או ליום הופעות אחד? סוג של בומבמלה כזה? חחח תודה
G galush29 New member 27/7/07 #22 כן זה לכל הימים=] זה ב29-30-31.8 ויש הסעות שלהם מכל מיני ערים תבדקי מה הכי קרוב לעיר שלך המממ זהו נראה לי לא צריך לדעת יותר מזה חחח
כן זה לכל הימים=] זה ב29-30-31.8 ויש הסעות שלהם מכל מיני ערים תבדקי מה הכי קרוב לעיר שלך המממ זהו נראה לי לא צריך לדעת יותר מזה חחח
מ מעיין51 New member 28/7/07 #25 אפשר פשוט להגיע? כי אולי ההורים שלי נוסעים במילא לקיימפינג... אפשר לשלם שם?
כ כולם אוהבים את ישראל New member 28/7/07 #24 והנה האתר ההסברתי של אלו"ט שזה לא יראה כאילו מה שמעניין פה זה רק ההופעות ולא המטרה,
S shir66 המקורי New member 14/8/07 #26 הי, חדשה בפורום... בת 13, מושבניקית גאה, ומעריצה של אביב גפן... אמ... מישהו יודע אם במופע של אלו"ט יש הופעה מלאה של אביב??... =))
הי, חדשה בפורום... בת 13, מושבניקית גאה, ומעריצה של אביב גפן... אמ... מישהו יודע אם במופע של אלו"ט יש הופעה מלאה של אביב??... =))