איזה מהמםםםם שרית חולה עליךךךךךךך בטרוףףף
M Music4Life New member 29/9/04 #40 בונא ארתור, כל הכבוד אתה מצלם ממש יפה! יצאו לך תמונות קרובות וברורות! סחתן עליך
T tvshow2004 New member 29/9/04 #42 שרית=למדונה הישראלית שרית כהרגלה לא מפסיקה להפתיע ובגדול שרית בקולה ובכשורנה ריגשה ומנגד שמחה והכניסה את הקהל לאדרלין כמו שרק שרית מסוגלת בקצור כול מילה מיותרת הופעה פצוץ שלא תשכח תודה לשרית הגדולה מכולם
שרית=למדונה הישראלית שרית כהרגלה לא מפסיקה להפתיע ובגדול שרית בקולה ובכשורנה ריגשה ומנגד שמחה והכניסה את הקהל לאדרלין כמו שרק שרית מסוגלת בקצור כול מילה מיותרת הופעה פצוץ שלא תשכח תודה לשרית הגדולה מכולם
B brotos New member 1/10/04 #54 רק תיקון אחד הרצל אמר את המשפט בנאום הפתיחה שלו בקונגרס הציוני הראשון, שנערך ב1897, הווה אומר לפני 107 שנה.
רק תיקון אחד הרצל אמר את המשפט בנאום הפתיחה שלו בקונגרס הציוני הראשון, שנערך ב1897, הווה אומר לפני 107 שנה.
N Nicol1991 New member 1/10/04 #55 חחחח די אתה מצחיק אותי חחח תגיד,בגיל 5 היית בכיתה ו ובגיל 11 סיימת בצפר???אתה כל היום לומד???מפחיד אותי להמשיך לדבר בסלנגים אחרת אני יקבל על הראש חחח
חחחח די אתה מצחיק אותי חחח תגיד,בגיל 5 היית בכיתה ו ובגיל 11 סיימת בצפר???אתה כל היום לומד???מפחיד אותי להמשיך לדבר בסלנגים אחרת אני יקבל על הראש חחח
M mor mor2 New member 1/10/04 #56 ארתור ודוד אחלה תמונות! כפרה עלייהה מהממתתת שליייייי מושיק אחלה סיכום חחח..
מ מושיק20 New member 1/10/04 #58 תודה על התיקון.... לפי איך שזכרתי הוא אמר את זה במלחמת העולם השניה. מסתבר שטעיתי... תודה בכל מקרה על התיקון
תודה על התיקון.... לפי איך שזכרתי הוא אמר את זה במלחמת העולם השניה. מסתבר שטעיתי... תודה בכל מקרה על התיקון