הכל יפייפה. אני יושבת במטוס לתאילנד
ה הרבנית קוקיה New member 6/12/06 #17 מ-ה-מ-ם לה פזור../images/Emo68.gif מקסים מקסים מקסים אהבתי במיוחד את הרקדניות הענוגות את כל זה הספקת היום?
מ-ה-מ-ם לה פזור../images/Emo68.gif מקסים מקסים מקסים אהבתי במיוחד את הרקדניות הענוגות את כל זה הספקת היום?
S smady a New member 5/12/06 #14 ../images/Emo99.gifמקסים../images/Emo99.gifמקסים../images/Emo99.gif אור יקירתי ראיתי הכללללל ועכשיו רואה שובבבבבבבב כמה עדינותתתתתתתת
../images/Emo99.gifמקסים../images/Emo99.gifמקסים../images/Emo99.gif אור יקירתי ראיתי הכללללל ועכשיו רואה שובבבבבבבב כמה עדינותתתתתתתת
ה הרבנית קוקיה New member 6/12/06 #31 אוטו../images/Emo73.gif../images/Emo6.gif = אותו ../images/Emo163.gif
א אור224 New member 6/12/06 #37 "הרגתן" אותי עם התיאורים שלכן הרגליים והידיים למעשה מהווים יחידה אחת, ועליהן בנוי גם הגוף. במרחק של שלושת רבעי אורך לרגל ורבע לערך ליד.
"הרגתן" אותי עם התיאורים שלכן הרגליים והידיים למעשה מהווים יחידה אחת, ועליהן בנוי גם הגוף. במרחק של שלושת רבעי אורך לרגל ורבע לערך ליד.
א אור224 New member 7/12/06 #40 מנסה להסביר שוב הידיים והרגליים הם למעשה מנקה מקטרות אחד.כלומא לשתי ידיים ורגליים, שני מנקי מקטרות, ולא כמו ביצירת הפיות ,ידיים בנפרד. שוב כמו שהסברתי שלושת רבעי אורך לרגל פלוס הגוף ורבע מהאורך ליד.
מנסה להסביר שוב הידיים והרגליים הם למעשה מנקה מקטרות אחד.כלומא לשתי ידיים ורגליים, שני מנקי מקטרות, ולא כמו ביצירת הפיות ,ידיים בנפרד. שוב כמו שהסברתי שלושת רבעי אורך לרגל פלוס הגוף ורבע מהאורך ליד.