בתשיעי לכל נובמבר

zooti

New member
בשיר הזה

התקשורת בינהם היא במצב גרוע במיוחד - הגבר "כל הזמן מצוברח קבוע והוא אפילו לא אומר מדוע", ואז הוא שולח לה פרחים בעילום שם, כך שהיא מרגישה לא מחוזרת מצד בעלה, וכן מחוזרת ע"י אנונימי. לי אישית להיות מחוזרת ע"י אנונימי נראה מלחיץ, אבל כנראה שזה ממלא לה איזה צורך נפשי שלא ממולא ביחסים היומיומיים שלה. כשאני חושבת על המצב הזה, שבו מישהי מרגישה כל כך לבד בזוגיות, שהיא נתלית ב"מעריץ אלמוני", זה נראה לי הרגשה מחורבנת מן הסתם, הרגשה של - לא הייתי רוצה להיות במקומה. אני לא יודעת אם הייתי נשארת במערכת יחסים כזו.

בלאגנית

New member
תמיד כשאני שומעת את השיר הזה אני לא מבינה

את המצב הזה... בעל ואישה והיחסים קרירים ביניהם והוא שולח לה פרחים בלי להגיד ,כאילו זה מישהו אחר?? למה הוא מתעלל בה רגשית כ"כ???

magenta73

New member
ואז שואלים למה יש כ"כ הרבה בגידות בעולם?

במקום להשקיע במערכת היחסים שלהם, הוא עסוק בלעשות לה מבחנים. אכן, מעורר הערצה. לא אוהבת את השיר, יותר נכון את המסר של השיר הזה.

whasuuuuuup

New member
הוא מתעלל בה רגשית???????????????

הבן אדם במצב שהוא לא מסוגל לבטא את האהבה שלו לא מסוגל לדבר, לבטא צריך לעשות את זה באנונימיות. "שלוש שנים הוא סובל בשקט" לא הבנתי איך הגעת לזה שהוא מתעלל בה, ואם את רצינית או לא.

בת עולם

New member
מסכימה איתך

לא מסוגל לבטא את אהבתו, אך היא קיימת והוא רוצה לראות אותה מאושרת גם במחיר שהיא תחשוב שזה בא מגבר אחר

magenta73

New member
אז הוא מתעלל בשניהם ריגשית, בסדר?

הוא לא מסוגל להראות לה אהבה פייס-טו-פייס, הוא מתחבא כשהוא עושה את זה ואז גם "מקנא" ברגשות שיש לה לאחר, שמחזר אחריה, כשזה בעצם הוא. רק לי זה נראה מעוות?

whasuuuuuup

New member
איפה כתוב

שהוא "מקנא" ברגשות שיש לה לאחר? זה לא כתוב בשיר באף מקום. אי אפשר לדעת. הסבל יכול להיות מקנאה ויכול להיות כי הוא לא יכול לבטא. ואני לא חושבת שזה העניין בשיר. זה לא עניין של מעוות או לא, לדעתי לא יודעת אם קראת מה כתבתי בתגובה המקורית שלי אני לא הייתי נשארת ביחסים כאלה הסברתי גם למה.

Fire Of Heaven

New member
אולי הוא מצוברח

כבר שלוש שנים כתוצאה מכך ששלח לה זר בהפתעה בפעם הראשונה ןהיא לא סיפרה לו על כך שקיבלה זר אלא העדיפה להסתיר
לפי השיר הוא כנראה מאוד אוהב אותה ולכן נשאר איתה ואפילו ממשיך לשלוח לה זרים כדי שהיא תרגיש מאושרת למרות שבו זה מאוד פוגע. מכאן נובע שהוא מאוד אוהב אותה. כמה זמן דבר כזה יכל להימשך זה כבר סיפור אחר. (או אולי שיר-P)

whasuuuuuup

New member
לדעתי הוא היה מצוברח קודם

לדעתי לא היתה בניהם תקשורת עוד קודם הוא כל הזמן היה מן שד ופרד ולא סתם היא לא אמרה לו לדעתי הסבל שלא היא מחוסר היכולת לבטא בעצמו את האהבה שלו ואת מי שהוא הוא מעמיד פנים שהוא מישהו שהוא לא מדהים שכל אחד מבין משו אחר מדהים צריך לשאול את מי שכתב. אפשר להסתפק במי שיצר את הגרסה העברית? אני תמיד אשמח להתקרב ליהונתן גפן
(נשאר לי משנות ההתבגרות...)

פ ו ז מ ק

New member
הליריקה של השיר מקסימה - היחסים בעייתיים.

"ומה אם בעלה יודע, היא מסתירה את מכתביה" .. היא לא יודעת שזה בעלה - ומתנהגת כאילו שזה באמת לא הוא. הוא, מצד שני, לא רק שיודע שזה הוא ששולח, אלא הוא גם יודע שהיא מסתירה את הפרחים והמכתבים ממנו .. יש שם כאב גדול, אולי אפילו תחושה של בגידה - גם אם לא היתה בגידה ממש. נשמע לי כמו יחסים די בעייתיים - לא יודע מה אני הייתי עושה במצב כזה - אבל לבטח זה לא היה עושה אותי מאושר. אין שם אושר בסיפור האהבה הזה.

למעלה