עכשיו תציק/י לכל אחד/ת?
P Portugez Falafel New member 18/1/05 #20 אני לא אנוח עד שכל אחד בתפוז../images/Emo142.gif ידע לשרשר .
ב בצה17 New member 19/1/05 #26 חחחחח../images/Emo6.gif אבל יש כאלה שיודעים ובכל זאת משרשרים איפה שבא להם ..
P Portugez Falafel New member 20/1/05 #33 והאנשים האלו ילכו לגהנום או שלא. אבל בשביל זה יש את מפלצת השרשור[-{
ב בצה17 New member 18/1/05 #18 אנשים! יש סוגייה שמעניינת אותי.. באמת הולכים לשבת בהופעה הזאת?? כאילו יש מקומות ישיבה!! בכל אופן בהתחלת הערב, אני לא יודע מה בנוגע לסוף הערב...
אנשים! יש סוגייה שמעניינת אותי.. באמת הולכים לשבת בהופעה הזאת?? כאילו יש מקומות ישיבה!! בכל אופן בהתחלת הערב, אני לא יודע מה בנוגע לסוף הערב...
R rock4ever המקורית New member 18/1/05 #22 לשבת?! טחח אתם נורמלים?! אני הולכת להיות בכלל בין השורות הראשון ולקפוץ ולהשתגע תעשו טובה יהיה כיףףףףףף אני בכלל בשורה 8 ואני הולכת להיות יענו שיתחיל ההופעה וכל זה בהתחלה ובסוף הערב לאדעת מה כבר יהיה בכלל מתי זה מסתיים?
לשבת?! טחח אתם נורמלים?! אני הולכת להיות בכלל בין השורות הראשון ולקפוץ ולהשתגע תעשו טובה יהיה כיףףףףףף אני בכלל בשורה 8 ואני הולכת להיות יענו שיתחיל ההופעה וכל זה בהתחלה ובסוף הערב לאדעת מה כבר יהיה בכלל מתי זה מסתיים?
ס ספוקיש New member 19/1/05 #27 אנשים..?! מי בא בטוח להופעה ברמת -גן ...? תבואו תבואו.... אני יהיה שם ! חחחח סתם.... תבואו יהיה שווה ! לאאאב אוול אב יו -סיון-
אנשים..?! מי בא בטוח להופעה ברמת -גן ...? תבואו תבואו.... אני יהיה שם ! חחחח סתם.... תבואו יהיה שווה ! לאאאב אוול אב יו -סיון-
ש ש בשמלה אדומה חוזרת New member 20/1/05 #31 ואני ילבש תחולצה הלבנה של שייגעצ ויהיה לי כובע על הראש שבטוח אני יוריד אותו בהמשך ההופעה... מי עוד בא?
ואני ילבש תחולצה הלבנה של שייגעצ ויהיה לי כובע על הראש שבטוח אני יוריד אותו בהמשך ההופעה... מי עוד בא?
ש ש בשמלה אדומה חוזרת New member 19/1/05 #28 אם ההופעה שברמת גן זה במקום שקוראים לו יהלום, אז כן אני שם. מי עוד בא?
° ° כינרת ° New member 20/1/05 #29 קיצר.. הבנתי שהרבה באים להופעה בתאטרון.. אותי בטוח תזהו אני יהיה עם תחתונים על הראש אפשר בכניסה או משו 8 וחצי
קיצר.. הבנתי שהרבה באים להופעה בתאטרון.. אותי בטוח תזהו אני יהיה עם תחתונים על הראש אפשר בכניסה או משו 8 וחצי
נ נמש לנצח New member 22/1/05 #56 ../images/Emo168.gif ההופעה היום.. כל מה שיש לכם לומר על ההופעה היום פה בלבד
ג גשם של נ ו ב מ ב ר New member 22/1/05 #58 ../images/Emo26.gif מי שרוצה כרטיס היום ליהלום, יש לידיד שלי כרטיס מיותר-רק כרטיס אחד איסיקיו:324808733
../images/Emo26.gif מי שרוצה כרטיס היום ליהלום, יש לידיד שלי כרטיס מיותר-רק כרטיס אחד איסיקיו:324808733