אז היה ככה...
הי לככם ולסי!!! קודם כל - היית גדולה, היה מקסים לשבת ולדבר איתך קצת, אחרי שלא עשינו את זה די הרבה זמן......על דברים שברומו של עולם. הארוע היה מרהיב, אבל כל העובדים היו באטרף על הפרסים שחבל"ז. היה מאכזב מאוד - כי הרבה מאוד עובדים מכל מני מקומות בארץ ובהם העובדים שלי שצברו הרבה מאוד כרטיסים להגרלה לא זכו בפרסים הראשונים (בשווי 20,000 ש"ח כל אחד) אלא זכו עובדים משני נקודות בארץ בלבד!! וזו הבעיה בהגרלה, השלחן שלנו של מרכז ירושלים היה עצוב מאוד ומאוכזב מאוד מאוד מאוד (רוב הפרסים הגדולים הלכו ל 2 מרכזים בלבד, ככה זה בהגרלות...) מזל שאני זכיתי במשהו.. ועוד ידעתי מראש במה כי סי עשתה עבורי את הברור הזה לפני ששם המנהלים הזוכים פורסם.... ובדיוק אז (אחרי ההגרלה הראשונה של הפרסים הגדולים) סי עלתה, היא היתה מדהימה כתמיד, אבל היתה אכזבה רבה ברוב השולחנות, היות ובעיקר הפרסים הללו התנקזו ל-2 מרכזים, ככה שחוץ משתי שולחנות כולם היו די בדיכאון... וחבל,, כי בסלקום באמת מאוד אוהבים את סי (מהכרות אישית) והייתי בטוח שכולם ישתוללו... טוב, אבל המחלקה שלי, איתי, יורדים לסופשבוע של בשר ואלכוהול באילת בסופ"ש הקרוב במלון פרדייס גרדנס על חשבון סמסונג.....עוד סוג של זכיה בתחרות ארצית, אבל לצערי, שם סי לא תהיה... חוצמזה, זכינו בסופו של דבר ב 3 שירים של סי ולא בשניים........ הארוע עצמו היה מושקע מאוד, אבל ההגרלות היו מאכזבות וחבל מאוד !!!