הודעות מערכת

Adrienne

New member
יש מאמר חדש בפינת המאמרים...

תקראו אותו... הוא מוקדש כולו לדרור... אני לא עושה את זה בשביל הכיף!... טוב אני כן... אבל לא משנה! הוא נמצא ב"מהפורום באהבה"

Adrienne

New member
../images/Emo168.gifהודעות מערכת../images/Emo168.gif

להגיב בבקשה...

Adrienne

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo168.gif*ה*סקר../images/Emo168.gif../images/Emo41.gif

אוקיי... יש לנו סקר... כרגע הוא: "מה אתם חושבים על השיר החדש 4 u?" מצב הנקודות הוא:
מ-ה-מ-ם - 8 קולות
אני לא יכול לראות את השאר... הסקרים לא עובדים... הם יסתדרו בקרוב תבדקו תוצאות...
אממ... אני מחליף את זה בעוד... 8 שעות(אם אני אזכור)... לכן אתם יכולים להציע פה סקר חדש, עם התשובות ואני אשים אותו במקום. ואם לא תציעו הסקר החדש יהיה: "האם אתם חושבים שיש לאלכס שערות על החזה?" כן אני יודע.... קריפי.... מתאים לי

Charmed by love

New member
בעיה../images/Emo15.gif

מה קורה, נגיד, במצב שעוד לא שמעתי את השיר? [בעיות טכניות ואי אפשר להוריד]

Charmed 4ever.

New member
../images/Emo54.gif

לא רוצה כזה סקרררר *בקול של ילדה בת 4* אממ אממ אממ... אני עוד אחשוב על משהו...... ואתמול ראיתי בפרידג´ את ההופעה של אלכס ואהרון לWYWG והתמוגגתי!!!

Drorrrrrr

New member
איתמר, מעכשיו, חבל על הסקר ../images/Emo60.gif

בדיוק אחרי הלילה שביליתי איתו הרמתי את השמיכה כדי לראות אם יש לו שערות על החזה.... אין, חלק כמו כמו כמו השיער של מיכל ינאי!

Adrienne

New member
אני לא יכול לשרשר... ../images/Emo10.gif

כשאני אצליח אני אשרשר את ההודעות ששלחתי...

Adrienne

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo168.gif../images/Emo41.gif

הסקר שונה! השימוש באחריותכם האישית... תזכרו שכתבתי אותו בזמן שאני חולה עם כאבי ראש

Drorrrrrr

New member
חחחח מה זה ההגדרות האלו ../images/Emo60.gif

איתמר! אמרת מילים גסות!

Drorrrrrr

New member
איתמר יא חמוד אחד ../images/Emo60.gif

ריגשת אותי עד דמעות
תודהההההה

Drorrrrrr

New member
אני ואיתמר (מנהל הפורום) ../images/Emo60.gif

החלטנו שאנחנו לא מפרסמים את המייל גם איתמר לא יודע אותו מהסיבה שכולם ישלחו לו מיילים וזה סתם יציף אותו והוא לא יענה בכלל. את מוזמנת לכתוב פה את ההודעה שלך או במסרים, או במייל לי ואני מבטיח להעביר לו את ההודעות של כולם דרור

Charmed 4ever.

New member
ומה אם ../images/Emo54.gif

ומה אם יש לי שני דפים שלמים של מה שאני רוצה להגיד לו? לדעתי אתה לא צריך לכתוב את זה פה אבל אם מישהו רוצה לכתוב משהו של כמה דפים אני מאמינה שצריך לתת לו...

Drorrrrrr

New member
*לופט* ואגב..... ../images/Emo60.gif

אני לא קורא מייל של שני דפים שלמים (תזכרי: דף= שני עמודים) אז אלכס ייקרא? נו באמת!

Charmed 4ever.

New member
למה לא? ../images/Emo54.gif

אם הוא עונה בלופט וקורא שם כמה הודעות שבדר"כ הן ארוכות יחסית, הוא גם יוכל לענות למייל... חוצמזה אם אני רוצה לשלוח לו מסר ממני אישית בלי שאנשים יגיבו לזה אז אני לא אשתמש בלופט... בכל מקרה זכור לי שראיתי כתובת איפשהו לאי-מייל ולדואר רגיל אני אחפש ואשלח...

PURPLE CHICKEN

New member
ממממממ....

אני אגיד לך את האמת, באמת אין לי בעיה שאת תעבירי לו את המייל, באמת שלא, אבל אני פשוט רוצה להעביר לו את זה אישית, בלי שאנשים אחרים יראו מה כתבתי, אם את מבינה למה אני מתכוונת.
אם תוכלי להעביר לי את הכתובת במסרים או באימייל או משהו, אז, אממ, זה יהיה ממש נחמד מצדך ואין לך מושג כמה אני אודה לך.
אם לא, אז, אממ, לא...

Charmed 4ever.

New member
../images/Emo54.gif

אני אניח שהתכוונת להגיד את זה לדרור... ו... הוא לא הסכים לתת לי את הכתובת באייסיקיו... אז אני לא יודעת כמה סיכויים יש שהוא יביא למישהו אחר.. כי גם לאיתמר הוא לא נתן את הכתובת...

למעלה