הודעות מערכת

PURPLE CHICKEN

New member
../images/Emo4.gif

אההה... אמממ, אופס.
כן, התכוונתי לדרור, אין לי מושג למה כתבתי את זה לך...
בכל מקרה, אני לא כל כך מבינה למה אתה לא מוכן לתת את הכתובת, אבל אם אתה לא רוצה, אז, טוב...
לא נורא...

Adrienne

New member
בירורים...

זה לא דרור החליט לבד לכן אל תאשימו אותו, אני ודרור החלטנו. לא נראה לי שאתם בקשר כזה הדוק עם אלכס שיש לכם דברים שממש אתם רוצים שרק הוא ידע או שיש לכם להתבייש במשהו שכתבם. מה גם שדרור לא חייב לקרוא את מה שרשמתם.

Drorrrrrr

New member
חחחחחח ../images/Emo60.gif

בטח אני אקרא אבל אם תבקשו, בטח שאני לא אקרא.... כאילו מה שתרצו, לא אני הוא המחליט.

PURPLE CHICKEN

New member
מממממ....

אז, עכשיו כשהכל קצת יותר ברור, אני באמת אחשוב על זה...
סתם, אממ, אז אם יצא לי אני אכתוב לו מכתב ואז תשלחו לו בשמי?
כאילו, זה באמת אמיתי ולא איזה, אהה, רמאי?
בלה.
אממ, טוב, אז, דרור- נהיה בקשר במסרים?

../images/Emo54.gif

טוב.. שמעו.. אני ממש לא מבינה את הקטע הזה שלכם, איתמר, אני לא חושבת שאתה הוא זה שיחליט אם אני רוצה או יכולה לשלוח לאלכס מכתב אישי או בכלל מכתב בלי שמישהו אחר יקרא. אין לי שום בעייה שאחרים יקראו את המכתב שלי אבל אני אישית מעדיפה ורוצה לשלוח מעצמי ולא דרך מישהו כשאני יודעת שאני גם רוצה שהוא יענה לי ולא לדרור... אני כבר אמצא לי דרך לשלוח לו אימייל בלי שתתנו לי אז תודה רבה אבל לא תודה. ------------------------------- ניצן המתוסכלת מבית חברה...

Drorrrrrr

New member
ניצן...... ../images/Emo60.gif

את יכולה לכעוס ואת יכולה לקלל (אני יודע שלא קיללת) ואת יכולה להרביץ (לא בתנאים האלו) אבל תשמעי....... שמעת כבר באייסיקיו כמדומני...

Drorrrrrr

New member
את שמעת את דברי כבר באיי ../images/Emo60.gif

אמרתי שאני מצטער אבל זה בעקבות החלטה שלנו כי: - אם כולם יציפו אותו במיילים הוא לא יענה לאף אחד וזה יפגע רק בנו.....

Adrienne

New member
אוקיי... אל תכעסו עלי...

זה החלטה שהוחלטה לא רק על ידי. אני ודרור דנים על העניין ברגעים אלו, אני לא רוצה להשמע מתנשא או מעלכם כי אני לא אבל בבקשה תבינו שאנחנו לא רוצים להרוס לכולנו...

Charmed 4ever.

New member
תראה איתוש... ../images/Emo54.gif

אני לא כועסת על אף אחד, לא עלייך ולא על דרור. אני פשוט לא מבינה את הרעיון שבהחלטה.. זתומרת, אני יודעת למה החלטתם ככה אבל אני עדיין לא חושבת שזה הוגן. וכשאני רוצה לשלוח מייל לאלכס שהוא הזמר האהוב עליי ולקבל תשובה אני רוצה לקבל אותה לאי-מייל שלי ולא לקבל תשובה דרך דרור.

Drorrrrrr

New member
אז את יודעת מה? ../images/Emo60.gif

תשכחי שיש לנו את האי מייל שלו אין לי את המייל שלו לאף אחד את המייל שלו וזהו.....

Charmed 4ever.

New member
אבל ../images/Emo54.gif

זה עושה בדיוק ההפך מלעזור לי! אם אני אשכח את זה זה לא יעזור לי, אני יודעת שיש לי גם דרכים אחרות להשיג את המייל אבל אם אני לא אמצא אני אוכל לדעת שיש לי אל מי לפנות... הא... אבל אני עדיין חושבת שזה לא הוגן.

Sweet Misery

New member
בלי לפגוע, דרור...

אבל אתה מתנהג באנוכיות. גמורה. מה אם אנחנו רוצים לכתוב לאלכס משהו אישי ולא רותים שאתם תקראו? תיבת האימייל שלו תהיה מוצפת גם ככה. אבל למנוע את זה מאיתנו זה גובל בגועלי.

Drorrrrrr

New member
אני יודע את זה..... ../images/Emo60.gif

אבל אין לי את האי מייל שלו

למעלה