הכל מהכל על ההופעה החגיגית

אני אני אני אני !!

אני ועוד 4-6 חברות רוצות לבוא אנחנו מפ"ת. כרטיסים+הסעות. שלחי לי הודעה במסרים או באיסי 20111323 יערה (אה ותגידי שאת מפורום שייגעצ יחצנית בקשר להופעה
)

בצה17

New member
יש פה עוד מישהו מאזור קיראון שהולך

להופעה??????????? אנחנו צריכים אנשים!! דיברתי עם ההסעות וזה יעלה בסביבות ה20 ש"ח לאיש נירא לי אם נהיה 15 אנשים.. !!! אה ומי רוצה לקנות כרטיס מאזור קיראון? כי גם האדם הנחמד שדיברתי איתו =) אמר שישלח לי כרטיסים לייחצן בשבילו אם יש לנו בסביבה כאלה שרוצים לבוא..

תות15

New member
אני מאור יהודה..

אבל יוצא לנו טיול מהצופים בדיוק באותו תאריך אז לא נלך..אבל אם אני אדע על מישו שרוצה ללכת להופעה אני אגיד לך..

בצה17

New member
יוו תודה =) ומי שבא למסיבה..-חשוב!

אל תקנו כרטיסים במועדון!!! נירא לי שהעלות שלו במועדון היא 70 ש"ח! בדיוק קניתי מהקסטל ב55 ש"ח וזה לא רק ללקוחות ישרכארט! קניתי במזומן.. נירא לי כל מי שקונה דרך הקסטל זה יעלה לו 55 ש"ח..

פרקשון

New member
אבל הכוונה יותר לאיזור יהוד

אור יהודה קרית אונו גני תקווה וכל מה שנמצא פה

בצה17

New member
ממממ.. יש 2 אפשרויות..

אם יש הסעה חינם מהמועדון כפי שכנראה יארגנו אבל לא בטוח אז היא תעבור בתחנת איסוף בפ"ת אני מאמינה ותאסוף אותך.. ואם אין אז אולי תוכלי להגיע לקניון של קרית-אונו ומשם יש לי כבר קבוצה דיי גדולה שאני מארגנת לה הסעה של המועדון ותצתרפי אלינו? כמה שיותר אנשים יותר טוב! ככה יעלה לנו לבנאדם כמה שפחות וזה על הלוך חזור!

../images/Emo168.gif הכל מהכל על ההופעה החגיגית

נא לשרשר לפה את כל השאלות/עצות/בעיות/טענות/אימרות וכו' וכו'
בנושא ההופעה החגיגית ב-26/11/04 הודעות שלא ישורשרו לפה ימחקו

Netta15

New member
אין את מי לארגן כ"כ

אני לא מכירה אף אחד שאוהב את שייגעצ חוץ ממני יש פה מישהו במקרה מאיזור חדרה\נתניה שאפשר להצטרף אליו?:)

ganja master

New member
יש לי כמה כרטיסים למכור...

אז מי שגר בנס ציונה סיטי והסביבה בכיף יכול לפנות אליי ואני אעשה לו מחיר משו טוב דה בסט...

אנשיםםם תקשיבו!!

יש בפנאי פלוס תלוש של שייגעצ הנחה 15 מה שיוצא לכם 40 שקל כרטיס !! ו.. איך באמת אפשר להגיע לשם? יש הסעות מאשדוד ???

Netta15

New member
עוד לא הזמנתי כרטיס

אם אני אזמין עוד כמה ימים זה כבר מאוחר מדי?

פרקשון

New member
אין לי מושג

אני חושב שלא כל הזמנה מראש תהיה 55 אני רק חושב אל תקחי את זה כעובדה

למעלה