פיקסיז! דיבייזר! !
L limors2 Active member 15/12/06 #67 הפתיח של המסור ככ שווה! הגיטרות שיש עכשיו שעוד לא הצלחתי לברר מה זה
L limors2 Active member 15/12/06 #72 שאלתי, לא הייתה לה תשובה מספיקה../images/Emo2.gif אבל הקלטתי אז אשאל בפורום זיהוי שירים... אני יודעת שזה גיטריסט של להקה כלשהי, זה כתוב לי באימייל כלשהו!
שאלתי, לא הייתה לה תשובה מספיקה../images/Emo2.gif אבל הקלטתי אז אשאל בפורום זיהוי שירים... אני יודעת שזה גיטריסט של להקה כלשהי, זה כתוב לי באימייל כלשהו!
L limors2 Active member 15/12/06 #73 הוא עושה עבודה טובה!../images/Emo2.gif השרשור הזה סובל מעודף אייקונים חמור
R redgirl2 New member 15/12/06 #69 מישו באמת בכה מהשיר הזה!? ../images/Emo6.gif לודעת מה איתכם זה הכי שיר להתחרפן! (כן כן אני יודעת שהוא לא היה רציני!)
מישו באמת בכה מהשיר הזה!? ../images/Emo6.gif לודעת מה איתכם זה הכי שיר להתחרפן! (כן כן אני יודעת שהוא לא היה רציני!)
R redgirl2 New member 15/12/06 #75 אסף דונט יו קריי טונייט ../images/Emo140.gif איזה עילג זה נראה בעברית אנגלית.. ויש מלא פרצופים כי את לא מרשה חחחחח!!!
אסף דונט יו קריי טונייט ../images/Emo140.gif איזה עילג זה נראה בעברית אנגלית.. ויש מלא פרצופים כי את לא מרשה חחחחח!!!
L limors2 Active member 15/12/06 #76 לא רק צוחקים! בכלליות, מלא אייקונים! וזה לא שאני לא מרשה, אני פשוט לא אוהבת
R redgirl2 New member 15/12/06 #79 מלא אייקונים = יותר צבעוני וזה סבבה מה לא!? לא מרשה לא אוהבת..זה אותו דבר..את המנהלת לא?! סתם סתם את יודעת שהכל מאהבה
מלא אייקונים = יותר צבעוני וזה סבבה מה לא!? לא מרשה לא אוהבת..זה אותו דבר..את המנהלת לא?! סתם סתם את יודעת שהכל מאהבה
L limors2 Active member 15/12/06 #78 השיר של ג'ט באמת דומה להמון שירים אחרים:-S בהתחלה חשבתי שזה שיר אחד מתפוס תכלה עם ג'וליה רוברטס