השיר הכי..

../images/Emo168.gifהשיר הכי..../images/Emo168.gif../images/Emo185.gif

ראיתי בשרשור של הפינות שנועה כתבה שצריך להיות ספונטניים , אז החלטתי להיות אחת
אז תגידו , איזה שיר הכי : מרגש אתכם? מצחיק אתכם? מעצבן אתכם.? גורם לכם לבכות? גורם לכם להתחרפן? עושה לכם את זה? מאוס , לפי דעתכם? יאללה , תשרשרו

שלי../images/Emo11.gif../images/Emo185.gif

הכי מרגש אותי? Wonderwall - Oasis מצחיק אתכם? Teen age dirtbag - Wheatus מעצבן אתכם? Barbie girl
גורם לכם לבכות? Fix you - Coldplay גורם לכם להתחרפן? Mama - My chemical romance עושה לכם את זה? Handsome awkward - נחשו של מי ^^ השיר הכי מאוס? Monson - Tokio Hotel

Rose131

New member
של דה יוזד, כן?

מרגש אתכם?פואטיק טרג'די מצחיק אתכם?צ'וק מי מעצבן אתכם.?בולימיק גורם לכם לבכות?בריד מייסלף אלייב גורם לכם להתחרפן?דה טייסט אוף אינק עושה לכם את זה?...
מאוס , לפי דעתכם?הממ..

Rose131

New member
אה, לא של דה יוזד. ../images/Emo122.gif

מרגש אתכם?Don't Close Your Heart- HIM ופואטיק טרג'די מצחיק אתכם?Blood- MCR וגם צ'וק מי מעצבן אתכם.?It's all tears- HIM גורם לכם לבכות?Early Sunsets over monroville- MCR, Fortress of tears- HIM, The Girl Next Door- Blink182, בריד מייסלף אלייב.. גורם לכם להתחרפן?דה טייסט אוף אינק עושה לכם את זה?
מאוס , לפי דעתכם?הממ..!

Broken sound

New member
../images/Emo207.gif

אוקי אתמול בלילה חברה שלי אמרה לי משהו על זה שLies for the liars זה הדיסק האחרון שדהיוזד הולכים להוציא. זה נכון???? כי אני ממש מקווה שלא. ואם כן,זה לא מעיד על זה שהם יתפרקו בקרוב נכון? ואע תודה=]

Rose131

New member
לא ידוע על שום דבר כזה, מאיפה היא הביאה את

המידע הזה?

הזויה13

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo103.gif

לא חושבת.>< היא סתם משקרנת עלייך
*משתעשעת מעצמי*

MyApocalypse

New member
חהחה לא נראלי ../images/Emo97.gif

כתבו שהם עומדים להוציא 2 איפיז, אז יש למה לצפות

אהמאהמ../images/Emo205.gif

חח אני יודעת שאני בטח לא אזכר בשירים שאני רוצה אבל בקטנות. מרגש אתכם? on my own- theused מצחיק אתכם? pizza pie- system of a down מעצבן אתכם.? abandon ship- gallows הם בכלל די מעצבנים.. גורם לכם לבכות? לא לבכות אבל גורם לצמרמורת, ameno- era גורם לכם להתחרפן? love addicted- family force 5/ choke me- the used עושה לכם את זה? domination- BFMV/ walk [pantera cover]- A7X מאוס , לפי דעתכם? טינאייג'רס- אמסיאר.

הזויה13

New member
../images/Emo103.gif

מרגש אתכם? Hallelujah של פארמור, The taste of ink של היוזד מצחיק אתכם? Girlfriend של אבריל (בריטני החדשה.) מעצבן אתכם.? MyLove של ג'סטין טימברלייקדא
גורם לכם לבכות? Almost here של דה אקדמי איז... גורם לכם להתחרפן? Misery business של פארמור עושה לכם את זה? You know what they do to guys like us in prison של מיי כמ
מאוס , לפי דעתכם? Chop suei של סיסטם

הזויה13

New member
אאא שכחתייי;;;../images/Emo103.gif

גורם לכם להתחרפן? Misery business של פארמור, Pretty Handsome Awkward של היוזד^^

הזויה13

New member
אאא שכחתי עודד;; ../images/Emo103.gif

גורם לכם לבכות? Almost here של דה אקדמי איז... , Smother me - כלכך!!

להלהלהלה

מרגש אתכם? Radiohead - Lucky מצחיק אתכם? Patrick Wolf - A Boy Like Me מעצבן אתכם.? Patrick Wolf - Enchanted גורם לכם לבכות? נו רדיוהד - לאקי גורם לכם להתחרפן? בתכלס, מייבי ממוריס עושה לכם את זה?
מאוס , לפי דעתכם? לא יודעת ><

DropDeadAlice

New member
אניח שהשאלון הזה מתייחס לשירים של ../images/Emo11.gif

דה יוזד בלבד. הכי מרגש אתכם? smother me, i caught fire מצחיק אתכם? אין
מעצבן אתכם? אין!! גורם לכם לבכות? smother me. כלכך.
גורם לכם להתחרפן? כל הדיסק החדש. עושה לכם את זה? כל הדיסק החדש !!! מאוס , לפי דעתכם? אין אחד כזה של דה יוזד,

../images/Emo152.gif

מרגש אתכם? Smother me, I caught fire, blue and yellow מצחיק אתכם? ענהארף. Lunacy fringe? מעצבן אתכם.? yesterday's feelings, on my own גורם לכם לבכות? המרגשים.. וגם I'm a fake גורם לכם להתחרפן? Cut up angels? אולי listening עושה לכם את זה? I caught fire.. מאוס , לפי דעתכם? On my own, pretty handsome akward

נגיד שזה רק דה יוזד :)

מרגש אתכם? בלו&ילו, און מיי אוון, דה טייסט אופ אינק מצחיק אתכם? ממ אין מעצבן אתכם.? צ'וק מי, דביל ביסייד יו, פואטיק טרג'די גורם לכם לבכות? בלו&ילו, און מיי אוון, יסטרדייז פילינגז גורם לכם להתחרפן? הוספיטל, ליאר ליאר, דה בירד& דה וורם עושה לכם את זה? האנסום אקוורד. דא. מייבי ממוריז, סאי דייז אגו. מאוס , לפי דעתכם? פרלייזד.

ושלא יהיו אי הבנות -

גורם להתחרפן במובן הטוב. השיר לא מחרפן אותי, פשוט כיף להתחרפן איתו ביחד D:

למעלה