השיר הכי..

MyUsedRomance

New member
עונה../images/Emo13.gif../images/Emo135.gif

מרגש אתכם? On My Own
מצחיק אתכם? Chock Me
מעצבן אתכם.? לפעמים Say Days Ago >< גורם לכם לבכות? On My Own גורם לכם להתחרפן? Liar Liar (Burn In Hell) עושה לכם את זה?
? מאוס , לפי דעתכם? The Bird And The Worm

טוב...

מרגש אתכם?The Taste Of Ink מצחיק אתכם?A Box Full Of Sharp Objects מעצבן אתכם.?,Liar, Liar (Burn In Hell לא יודעת חוץ מהסוף השיר די מעצבן... גורם לכם לבכות?אמממ אני לא חושבת שיש שיר שגורם לי לבכות =/ גורם לכם להתחרפן?להתחרפן לטובה?Listening עושה לכם את זה?I'm A Fake מאוס , לפי דעתכם?Hard To Say )

אה ולא של דה יוזד....

מרגש אתכם?COUNTING CROWS -Round Here Bright Eyes -A Song To Pass The Time MUSE -Falling Away With You Joni Mitchell – A Case of You מצחיק אתכם? Blink 182 - I Won't Be Home For Christmas HELLOGOODBYE-Bonnie Taylor Shakedown... 2K1 Placebo-Pure Morning מעצבן אתכם.?The Fray - How To Save A Life שונאת אותו! גורם לכם לבכות?COUNTING CROWS -Round Here גורם לכם להתחרפן?MUSE -Stockholm Syndrome Yellowcard-Lights and Sounds עושה לכם את זה?COUNTING CROWS -Holiday In Spain TRAVIS - Flowers In The Window MUSE -Thoughts Of A Dying Atheist Yellowcard-Ocean Avenue מאוס , לפי דעתכם?כל שיר של ריאנלה/בריטני/ביונסה/גסיקה או אשלי סימפסון או כל בחורה עם מכנסון שחושבת שהיא יודעת לשיר.... ועצוב שגם אבריל לווין נכנסה בזמן האחרון לקטגוריה הזאת ,די חיבבתי אותה וחשבתי שיש לה כל יפה , ממש חבל שהיא מבזבזת אותו על שירים שנשמעים כאילו הם יצאו מפסקול לסרט ברבי...אבל זאת רק דעתי ככה שאני מקווה שאף אחד לא יתעצבן עליי =) (גם סליחה על החפירה P=)

מותק1212

New member
עונה ../images/Emo13.gif../images/Emo119.gif

מרגש אתכם? On My Own. Smother Me. מצחיק אתכם? Hospital עם הצחוק בקטע מעבר XD Choke Me. Liar Liar (Burn In Hell) מעצבן אתכם.?
גורם לכם לבכות?
גורם לכם להתחרפן? Pretty Handsome Akward A Box Full Of Sharp Objects Paralyzed Take It Away. עושה לכם את זה?
לא הבנתי. מאוס , לפי דעתכם? All That I've Got.

למעלה