ה ק ו ר ב ן ! ! !

אופקק,

אז.. את יודעת שאני מתגעגעת אליך בטרוף?!
קיי, מה קורה? מה נשמע? איך העניינים? הכל טוב? הכל אחלה? יופי! :) איך בבצפר? התחילו המתכונות? בהצלחה בובה3> -מוזיקה- מהו השיר האחרון ששמעת? איזה שיר גורם לך לשמוח? איזה שיר גורם לך לגעגועים? איזה שיר גורם לך לקפוץ? איזה שיר גורם לך להירדם? השיר הראשון של 30 שהכרת? השיר הכי טוב של 30 לדעתך? למה? חבר להקה הכי אהוב? תעשי לי TOP10 בלהקות~ והכי חשוב.. את אוהבת אותי?
כי אני מתה עליך!!!!!!!1
3>

DarkSecretLove

New member
מרי הסקסע!

אני מתגעגעת אליך בטירוף יותר!!!!!!!!!!!
מה קורה?סבבה
מה נשמע?אחלה איך העניינים? זזים ונושמים הכל טוב?יאפ הכל אחלה?מעולה יופי! :) איך בבצפר? התחילו המתכונות? בית ספר סבבה , וכן ינעל דינק,נמאס!
בהצלחה בובה3> תודה נשמתי גם לך -מוזיקה- מהו השיר האחרון ששמעת? billie jean-david cook איזה שיר גורם לך לשמוח?inkunnaprincessa-ville valo שיר ענק[אין לי מושג אפ רשמתי את השם שלו נכון תראי זה בפינית וזה ארוך!!
] איזה שיר גורם לך לגעגועים?love is only a felling -the darkness איזה שיר גורם לך לקפוץ?Skazi-other space איזה שיר גורם לך להירדם?כל הדיסקים של Gregoroian השיר הראשון של 30 שהכרת?FY אני חושבת .. כאילו נראה לי . =\ השיר הכי טוב של 30 לדעתך?כולם מעולים זה תלוי בתקופה עכשיו זה בודהה שוב
למה?לא יודעת..תקופה חבר להקה הכי אהוב?:מ30? שאנון הסקסי שמקסי הזה תעשי לי TOP10 בלהקות~ HIM 30STM DISTORTED A PERFECT CIRCLE TOOL NIN LACUNA COIL AFI AVENGED SEVENFOLD TIAMAT והכי חשוב.. את אוהבת אותי? ברור שאני אוהבת אותך! אני מתה עליך!! לא אוהבת מתה!!! גוססת!!!

אופק, יקירה.

מה שלומך? מה הדבר ששימח אותך בפעם האחרונה? מה החיה האהובה עלייך? מה המאכל האהוב עלייך? עד כמה את חזקה בלימודים? זרקי מספר בין 1 ל-10. אוהבת אותך, יקירה.

DarkSecretLove

New member
בובה שלי !! !../images/Emo99.gif

מה שלומך? בסדר מותק מה איתך ? *מפלרטט* מה הדבר ששימח אותך בפעם האחרונה? שצלצלו אלי מהשרירות של גרמניה
מה החיה האהובה עלייך? רואה צאן אנגלי עתיק [כלב] מה המאכל האהוב עלייך?רביולי גבינות עד כמה את חזקה בלימודים? זרקי מספר בין 1 ל-10: אני אגיד 7.5 אני יותר נשמתי

למעלה