עוף גוזל!
ובכן, לצערי הרב הפעם לא יהיה את אלרוס כדי לארח לי לחברה בזירת העופות, אבל בכל זאת: 1.ש:מהו ההשיר איתו סגרו הביטלס את ההופעה באיצטדיון שיי? 1.ת:מנעול. 2.ש:למה אני לא יכול לעזור לעצמי? 2.ת:כי זה מעבר לכוחותיי הרוחניים. 3.ש:מתי אני באמת אזדהה? 3.ת: שכתדרוש תעודת זהות לפני שתיתן לי להיכנס לקניון. 4.ש:מה לא עוזב? 4.ת:את תעודת הזהות שלי (למקרים כמו הקודם) 5.ש:בקליפ חופשי כציפור כל תמונה היא רמז לשיר לאיזה שיר הכוונה בתמונה הזאת?ולמה?(תצורף תמונה מהקליפ) 5.ת: Lucy in the sky with diamonds! יש שם צמחים ירוקים וצהובים (tangarine flowers of yellow and green) שהם גבוהים מאד (towering over your head), וכל זה קורה ליד נהר שעובר ברחוב! (או שמא ביוב) 6.ש:מה אני יודע למרות שאת עדיין לא רואה? 6.ת:איך את נשמעת. 7.ש:מתי אתה חושב שהיא צריכה אותך? 7.ת:כשהיא אומרת שהיא צריכה אותך 8.ש: השיר fixing a hole הוקלט מספר פעמים לפני שהוכנס לאלבום ,באיזה אולפני הקלטות הוקלט השיר?ומאיזה אולפן בסוף נכנס השיר לאלבום? 8.ת:אולפני עלי בבא בע"מ, ואולפני אביי רוד. נכנסה הגירסה של אולפני עלי בבא בע"מ. 9.ש:מי היה הביטל הראשון שפרש? 9.ת:פול, בנסיבות מאד מצערות וידועות לרובנו. ואם אתם תרצו להתחכם, אז סטיוארט סאטקליף. 10.ש:מי תמיד מגיעה באיחור לתה? 10:ת:Queen Elizabeth (יש לקרוא במבטא בריטי כבד) 11.ש:על העטיפה של סרג´נט פפר היה אמור להופיע שחקן בשם leo gorcey,למה הוא לא הופיע בסוף? 11.ת:כי הוא נסע ברכב עם פול מקרטני. 12.ש:מי מלקק לי את העצם? 12.ת:מישהו מגעיל ללא ספק. 13.ש:מה לעשות כשהיא עפה? 13.ת:לנשום (זה טוב לבריאות) 14.ש:מהו הדבר הבא הכי טוב להיות? 14.ת:מחבר חידות חדשות לחידון. 15.ש:מי רוצה לשנות את הראש שלך? 15.ת:המנתח.