חוויות שלכם מהערב בסנימטק

Great King Rat

New member
תזכורת אחרונה: היום ב23:00 בסינמטק

היום בסינמטק, ערב לזכרו של איזה בחור אנונימי ששר פה ושם ויצא לו די מוצלח, פארוק משהו. מפגש פורום כיפי באחת עשרה בקפה המעפן של הסינמטק. תהיו שם או שתהיו פארשים. גם ככה אנחנו פורום קטן, אז לא צריך לבוא עם מדבקות על הבגדים.. תהיו שם.

ketas

New member
טוב אז ככה

~אף פעם לא הייתי טובה בכותרות~. היות ואף אחד עדין לא פתח הודעה על המרתון של אתמול (כי אני מניחה שמי שהיה שם פשוט ישן עכשיו, אבל לא משנה). אז קודם כל אם היו כאלה מבינכם שחשבו שזאת פשוט יהיה DVD ארוך ומשעמם של קליפים של קווין, טעה. התוכנית הייתה ערוכה ככה שמתקדמים עם השנים...החל מ"סמייל" ועד הסוף הבלתי נמנע. אני חייבת לציין שהיה ממש מרגש...וגם בכיתי כמה פעמים (ב"לוב אוף מיי לייף", "אינודו" וכמובן "שואו מסט גו און" אם מישהו רוצה לדעת). היה אחלה קהל ששיתף פעולה ושר...ובאמת המון שרו...ומחאו כפיים ב"רדיו גגה"
אז היה אחלה ערב, ודיונים יותר עמוקים על זה כמו מה זה גרם לי להבין וכאלה אני אמשיך יותר מאוחר... כשאני אתעורר.

mia01

New member
איזה יופי, חשבתי שאני היחידה ששמעה

על הערב הזה

I n n u e n d o

New member
../images/Emo168.gifחוויות שלכם מהערב בסנימטק../images/Emo35.gif

בבקשה להגי להודעה זו כל החוויות שלכם מסנימטק[אני לא הייתי ;[] כדי שלא יהיה בלאגן מקווה שנהנתם

gihona

New member
היה סבבה

למרות בעיות טכניות כאלה ואחרות בחלק הראשון, למרות שהעריכה היתה די גסה ולמרות שהסאונד בחלק הראשון היה איום (שמעו אותי שרה יותר חזק מפרדי...
). סה"כ היה לילה מהנה ביותר - ציפיתי שהקהל יהיה הרבה יותר משולהב ואנשים היו קצת מנומנמים (מי צעק READY FREFFDIE איתי?) היו חומרים טובים מאד שהפתיעו אותי (ואני אספנית כפייתית של חומרים נדירים של הלהקה), אני מקווה שלערבים הללו יהיה המשך - אולי שנה הבאה? בסוף עוד נצליח לגרור את התחת הסנובי שלהם לכאן.

gihona

New member
כן

רוב הדברים שהוא שם יש לי - הרבה הופעות שהם מאסט לכל מעריץ (הונגריה, האמרסמית' 75, האמרסמית' 79, מונטריאול 82', ריינבו 74 וכו') והראיונות היו לקוחים בעיקר מ Magic Years שזו מעין ביוגרפיה מצולמת שאורכה כ 3 שעות אבל יש בה דברים נהדרים. הדבר העיקרי שהפתיע אותי ולא הכרתי היה ראיונות עם בריאן ורוג'ר מתוך איזה ספיישל גרמני (אני מניחה, כי היו כתוביות בגרמנית והייתה תוית של RTL5) בהם הם מספרים על השלב בו פרדי אמר שהוא לא רוצה יותר להופיע, וא"כ על השנים האחרונות בתוך הלהקה ועל הנקודה בה הוא סיפר להם את האמת על מה לא בסדר איתו. היה שם גם קטע שמראים אותם מקבלים את פרס הגראמי הבריטי ב 1990 - הפעם המפורסמת שפרדי נראה חולני ונורא בחליפה כחולה בהירה. לא ראיתי את זה בוידאו אף פעם. אני מקווה שזה יהיה בר השגה מ QueenZone. אני מניחה שכן, יש שם הכל.

מממ

מה הסיכוי שאת זוכרת חלקים ממה שבריאן ורוג'ר סיפרו על השלב בו פרדי אמר שהוא לא רוצה יותר להופיע, וא"כ על השנים האחרונות בתוך הלהקה ועל הנקודה בה הוא סיפר להם את האמת על מה לא בסדר איתו?

mia01

New member
אני זוכרת...

בריאן אמר שהוא אמר להם ב86' שהוא לא רוצה להופיע יותר והם לא הבינו למה אבל חשדו ואז סיפר שיום אחד הוא קרא להם אליו ואמר להם "אתם בטח יודעים עם מה אני מתמודד, אני לא רוצה לדבר על זה יותר לעולם ואני רוצה להמשיך לעשות מוסיקה עד שאני אתפגר". רוג'ר סיפר שביום שהוא נפטר הוא עמד לצאת לבקר אותו ואז הוא קיבל טלפון שאמר לא "אל תצא... הוא מת".

queen man

New member
היה אחלה

הקהל היה קצת רדום , אבל היו כמה שעשו אקשן ( אנשים בערך בגילי) הכרתי אח חברת הפורום- מרי לו, ילדה מאוד נחמדה :) בהתחלה היה פול תקלות אבל בהמשך זה עבד נקי, זה התחיל עם התקופה של סמייל עד מופע הזיכרון לפרדי. בשיר שואו מאסט גו און - היה כ"כ מרגש כמעט בכיתי אני מקווה שהיו עוד הרבה אירועים כאלה.. חייבים לעשות מפגש פורום בסגנון הזה ( אבל שכולם יבואו ! )

16 מרי לו

New member
יש לי שם ../images/Emo122.gif

זה רותם..
ואני מתביישת בשם שבחרתי לעצמי כי זה עושה לאנשים השלכות לצביקה פיק. בקרוב אני מחליפה אותו

למעלה