חוויות שלכם מהערב בסנימטק

Yanchu

New member
שלום לכם ../images/Emo13.gif

אני קורא פה לפעמים, וחשבתי לעצמי שאם כבר הייתי בערב אני אספר איך היה.. היה די טוב, מעניין מאוד (למרות הפלשות המצחיקות בהצלחה
, והעריכה המאוד מאוד לא מקצועית). הסקירה הייתה עניינית, אבל חבל שבקליפים והכל הקהל לא שיתף יותר פעולה
ברוב השירים היינו די שקטים, מה שהיה חבל. מה שהיה ממש חסר לי, זה ביצוע טוב של Don't stop me now. הביצוע שהם שמו היה ביצוע חלש למדיי, שהסאונד בו היה לא ממש טוב... דווקא זה שיר שהיה יכול לתפוס ממש טוב, וגם כולם מכירים (וגם הכי טוב לדעתי
), אז חבל... אבל חוץ מזה אין ממש תלונות. סה"כ נהנתי מאוד, אני מניח שכל מי שהיה שם נהנה, היה קשה שלא

יאפ../images/Emo4.gif../images/Emo104.gif

חחח אבל הווליום היה חרא אז אם היינו שרים היו שומעים אותנו

Hey Dude

New member
אני ממש נהניתי!!../images/Emo13.gif

חבל שלא ראיתי אף אחד מכם חוץ מדרוש' חברתי החמדמדה
בכל אופן ההתחלה הייתה ממש מבאסת ורציתי ללכת כבר לאיזשהו מקום אחר וזהו. למזלי לא הלכנו כי אחרי זה הסאונד השתפר (פחות או יותר) והיה נייס עד מאוד
נראה לי שצחקתי רוב הערב. אבל לדעתי זו הייתה טעות שלא שמנו מדבקות כי אז יכלתי לדבר איתכם ולא ידעתי מי אתם וזה היה מביך סתם לשאול אנשים אם הם מפורום קווין אז חבל
.

Hey Dude

New member
ובאמת שהקהל לא שיתף יותר פעולה :-\

זה היה ממש בעעע כי ממש התחשק לי לשיר ויש לי חרא של קול ואז יכלו לשמוע אותי אז וויתרתי.

ketas

New member
אני שרתי...הרבה

הכי כיף... מענין אם ראיתי מישהו מיכם...אממ מישהו מתנדב לספר מה הוא/היא לבשו? שאני אדע אם ראיתי מישהו?

Ocean Spirit

New member
בנים... ../images/Emo6.gif

לבשתי גם ג'ינס וחולצה שחורה, אבל זה לא בדיוק מה שיבדיל אותי מהקהל, נכון?

Hey Dude

New member
אני לבשתי סריג שחור

ומכנסי דגמ"ח שחורים כאלה מפוקס... וסינטיסיזר זו אורגנית אלקטרונית כזאת עם הרבה צלילים.

16 מרי לו

New member
גמאני ודור שרנו המוןןןן שרנו הכל

הוא עם החולצה הצהובה ואני עם הלוגו של קווין באדום
היינו צריכים כל הצעירים לשבת ביחד ולעשות טונה רעש. אולי זה היה מעיר קצת את הזקנים בנינו

queen man

New member
חח

כתומה! הייתי עם כתומה היה מציק לרגע חשבתי שאני עם הקהל של אחוזת ראשונים , אבל אז ישבתי ליד רותם ( מרי) וכל הערב שרנו דיברנו היה כיף!

Ocean Spirit

New member
*מנסה להיזכר בחולצה צהובה*

*ה* חולצה הצהובה? זאת שנראתה כמו תחפושת "פרדי בוומבלי"???

Ocean Spirit

New member
נהנתי מאוד

אמנם הלכתי אחרי ההפסקה (אני מעריצה את מי שנשאר עד 5), אבל היה ממש טוב (אחרי שתיקנו את כל הפאקים). היה משעשע ביותר, בעיקר ב-Bohemian Rhapsody.

ketas

New member
חח נכון...שמישהו אמר

"ועכשיו כולם ביחד!" בקטע של גליליאו פיגרו

למעלה