חפירות בע"מ

spelling

New member
../images/Emo168.gifחפירות בע"מ../images/Emo168.gif

הבטחתי ועכשיו אני מקיים! שאלון חופר בהמשך שלאלון מאי! שם: גיל: מזל: תאריך לידה(בלי שנה אם לא רוצים): זמר: זמרת: שחקן: שחקנית: תוכנית אהובה: סרט אהוב: מקצוע אהוב\היה אהוב בביה"ס: מורה אהוב\ה: מורה שנוא\ה: מקצוע שנוא: בושם: סגנון לבוש: עונה אהובה: אוכל: שתיה: חדר אהוב בבית: חיות: דמות דיסני אהובה: צבע: או\או ים או בריכה: בית פרטי או בניין: בוקר או לילה: כחול או לבן: טלויזיה או קולנוע: מכושפות או מי הבוס?: פרו או פייג'(בלי קללות): פינת הטמטום החודשית שם לחתולה: אכלתם פעם ג'וק: קורה לכם שאתם מנמנמים מרגישים כאילו נופלים: דרגת הגרעפסים שלכם: אוהבים את שוק הכרמל: עשיתם אמבטית שוקולד: עירבבתם פעם קולה ופאנטה: ניסיתם לנהל שיחה עם קקטוס: נרדמתם בשיעור: עשיתם צניחה חופשית עם קוריצה: ליקקתם ארטיק בטעם שום: אוהבים ריח של דלק: עמדתם מתחת לגשם ממש מבול פתחתם תפה אבל לא נכנסה שום טיפה: אכלתם סופגניה במילוי סביח: ראיתם פיל במופע חשפנות: רצתם ברחוב ונתקלתם במשהו: השתכרתם: אחרי "על האש" זרקתם דברים משונים לאש: ניסיתם לרקוד ריקודי בטן שאף אחד לא ראה: פסטה עם שוקולד בעיניי זה: ניסיתם לחפש דרדסים מתחת לפטריות: ניסיתם להזיז תתחת כמו שאקירה: מה האייקון האהוב עליכם? איך היה השאלון דירוג: קצר\נחמד\חופר אבל נחמד\חפרת חלאס נוווווווו! עכשיו חברים יש לי חלום ומה אתם לא תעזרו לילד קטן וחמוד כמוני להגשים? אני רוצה מתחת לשאלון שיהיה רק עונה עונה עונה ולא לבלגן תשרשור בבקשה אני מאוד רוצה לראות חעחעחע. אה ותשימו תמונה אהובה עליכם במיוחד אבל לא קשור לאליסה!

always be me mc

New member
אחפור בשאלון ביום חמישי בערב או שישי ככה

אבל תודה רבה על השאלון המקסים

spelling

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!

לא ראית המ רשמתי למטה??על שרשור מבולגן???

עונה

שם: נטלי גיל:16.5 מזל: מזאניים תאריך לידה(בלי שנה אם לא רוצים): 19.10.90 זמר: אין זמרת: כריסטינה אגילרה מלאני סי מאריה קארי (לפעמים מאריה) שחקן: אמממ.. לא שחקנית: אליסה הולי תוכנית אהובה: מכושפות סרט אהוב: אין ממש מקצוע אהוב\היה אהוב בביה"ס: לשון מורה אהוב\ה: מלא חח מורה שנוא\ה: אין.... בנתיים מקצוע שנוא: מתתטיקה טכנולוגיה בושם: 212 סגנון לבוש: לא יודעת איך לקרוא לזה עונה אהובה: קיץ אוכל: פיצה צ'יפס פלאפל קבב שתיה: XL טרופי של ספרינג חדר אהוב בבית: החדר שבו נמצא המחשב חח חיות: אין דמות דיסני אהובה: כל מיני צבע: צהוב או\או ים או בריכה: בריכה בית פרטי או בניין: פרטי בוקר או לילה: לילה לישון ZZZZ...... כחול או לבן: לבן טלויזיה או קולנוע: קולנוע מכושפות או מי הבוס?: מכושפות פרו או פייג'(בלי קללות): פרו עדיפה עליה בהרבה פינת הטמטום החודשית שם לחתולה: שאנן דוהרטי אכלתם פעם ג'וק: לא בעעע קורה לכם שאתם מנמנמים מרגישים כאילו נופלים: לא דרגת הגרעפסים שלכם: בעע לא עושה אוהבים את שוק הכרמל: לא מכירה עשיתם אמבטית שוקולד:לא.. עירבבתם פעם קולה ופאנטה: לא אבל שווה לנסות ניסיתם לנהל שיחה עם קקטוס: לא נרדמתם בשיעור: כמעט עשיתם צניחה חופשית עם קוריצה: לא חח ליקקתם ארטיק בטעם שום: לא בעע אוהבים ריח של דלק: פעם הייתי אוהבת עמדתם מתחת לגשם ממש מבול פתחתם תפה אבל לא נכנסה שום טיפה: לא אכלתם סופגניה במילוי סביח: לא ראיתם פיל במופע חשפנות: לא רצתם ברחוב ונתקלתם במשהו: לא השתכרתם: עדיין לא אבל זה עוד יקרה! אחרי "על האש" זרקתם דברים משונים לאש: לא ניסיתם לרקוד ריקודי בטן שאף אחד לא ראה: לא פסטה עם שוקולד בעיניי זה: לא מתאים ניסיתם לחפש דרדסים מתחת לפטריות: לא ניסיתם להזיז תתחת כמו שאקירה: חחח לא מה האייקון האהוב עליכם?
איך היה השאלון דירוג: קצר\נחמד\חופר אבל נחמד\חפרת חלאס נוווווווו : נחמד

YaEl 15

New member
עונה.

שם: יעל גיל: 15 מזל: גדי תאריך לידה(בלי שנה אם לא רוצים): 04.01.92 זמר: חח... רק להקות, אין לי זמר ספציפי. זמרת: כנ"ל. שחקן: יו לורי. שחקנית: הולי, אליסה, ג'ניפר מוריסון... תוכנית אהובה: האוס. סרט אהוב: -- מקצוע אהוב\היה אהוב בביה"ס: אמ... מורה אהוב\ה: לא יודעת
מורה שנוא\ה: המורה לצרפתית
מקצוע שנוא: מתמטיקה (!), ספורט, פיסיקה, צרפתית... בושם:
סגנון לבוש: אמ.. לא יודעת איך להגדיר. עונה אהובה: חורף/סתיו. אוכל: כל סוגי הבשר למיניהם. שתיה: אהה..פאנטה, ספרייט, ומים
חדר אהוב בבית: החדר שלי, המטבח, חדר מחשב... חיות: אין. דמות דיסני אהובה: אממ... צבע: לא יודעת. תלוי למה... או\או ים או בריכה: בריכה בית פרטי או בניין: לא יודעת, בתור אחת שהייתה גרה בשניהם, אני חושבת שעדיף פרטי, אבל גם לבניין יש את הייתרונות שלו... בוקר או לילה: לילה
כחול או לבן:
טלויזיה או קולנוע: טלוויזיה. מכושפות או מי הבוס?: מכושפות. פרו או פייג'(בלי קללות): לא עונה על זה. פינת הטמטום החודשית שם לחתולה: טיילי (מלשון tail) חח.. חשבתי על זה לפני כמה ימים. אכלתם פעם ג'וק:
קורה לכם שאתם מנמנמים מרגישים כאילו נופלים: כן. חח...זה בגלל רפיון השרירים...קצת מפחיד. דרגת הגרעפסים שלכם: לאא... אוהבים את שוק הכרמל: חח.. כן, די (אבל יש שם תיפוסים מוזרים וריח של דגים) עשיתם אמבטית שוקולד: לא, אבל זה רעיון נחמד. עירבבתם פעם קולה ופאנטה: לא. וזה לא רעיון נחמד.
ניסיתם לנהל שיחה עם קקטוס: עם קקטוס לא יצא לי. נרדמתם בשיעור: חח.. ברור. עשיתם צניחה חופשית עם קוריצה: לא. ליקקתם ארטיק בטעם שום:
אוהבים ריח של דלק: ממש לא. עמדתם מתחת לגשם ממש מבול פתחתם תפה אבל לא נכנסה שום טיפה: חחח... כן!
אכלתם סופגניה במילוי סביח: לא. ראיתם פיל במופע חשפנות: לא. רצתם ברחוב ונתקלתם במשהו: חחח... לא אבל פעם הלכתי ונתקלתי בעמוד. השתכרתם: לא. אחרי "על האש" זרקתם דברים משונים לאש: חח... כן. ניסיתם לרקוד ריקודי בטן שאף אחד לא ראה: חחחח... לא רקודי בטן. פסטה עם שוקולד בעיניי זה:
ניסיתם לחפש דרדסים מתחת לפטריות: חח... לא. ניסיתם להזיז תתחת כמו שאקירה: לא מה האייקון האהוב עליכם? אין לי אייקון אהוב, אבל בשאלון הזה "
" היה הכי שימושי. איך היה השאלון דירוג: נחמד. אפילו נחמד מאוד.

YaEl 15

New member
חחח...!! לא שמתי בגללך,

זוכרת את ההסכם? לא רציתי להפר אותו מהר מדי...

עונה

שם:שלי גיל:14 מזל:בתולה תאריך לידה(בלי שנה אם לא רוצים):30.8.92 זמר:יש לי המון ממש הרבה זמרת:אמ..ק.ק שחקן:קלארק-בשמו בסדרה סמולוויל שחקנית:הולי,אליסה,לאנה-מסמולוויל תוכנית אהובה:מכושפות סמולויל יש"ס סרט אהוב:יש לי הרבה מקצוע אהוב\היה אהוב בביה"ס:אמ..אנגלית? מורה אהוב\ה:רינה מורה שנוא\ה:תמר וצביההההה מקצוע שנוא:הנדסה וערבית-כי המורה צועקת בושם:יש לי המון בשמים בבית ולכן אני מתקשה לבחור את האהוב-אולי בריטני? סגנון לבוש:גינס וחולצה ונעלים-חח...אבל אני חולה על חצאיות עונה אהובה:אביב אוכל:שאלה טובה שתיה:קולה חדר אהוב בבית:החדר שלי חיות:ארנב-יש לי אחד כזה-מסכן מאהבה אני מרביצה לו.חח דמות דיסני אהובה:פו הדובדוב צבע:ורוד או\או ים או בריכה:ים בית פרטי או בניין:פרטי בוקר או לילה:בוקר כחול או לבן:כחול טלויזיה או קולנוע:טלוויזיה-בקולנוע חם מכושפות או מי הבוס?: מכושפות פרו או פייג'(בלי קללות):פרו פינת הטמטום החודשית שם לחתולה:מיצי אכלתם פעם ג'וק:לא קורה לכם שאתם מנמנמים מרגישים כאילו נופלים:כן דרגת הגרעפסים שלכם:אין אוהבים את שוק הכרמל:איפה? עשיתם אמבטית שוקולד:לא עירבבתם פעם קולה ופאנטה:לא ניסיתם לנהל שיחה עם קקטוס:לא נרדמתם בשיעור:לא עשיתם צניחה חופשית עם קוריצה:לא ליקקתם ארטיק בטעם שום:לא אוהבים ריח של דלק:כןוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן עמדתם מתחת לגשם ממש מבול פתחתם תפה אבל לא נכנסה שום טיפה:כן אכלתם סופגניה במילוי סביח:לא ראיתם פיל במופע חשפנות:לא רצתם ברחוב ונתקלתם במשהו:כן השתכרתם:לא-אמ..תלוי אם מבירה של גולדסטאר משתכרים אחרי "על האש" זרקתם דברים משונים לאש:כן-תמונה של המורה-סתם סתם לאא ניסיתם לרקוד ריקודי בטן שאף אחד לא ראה:לא פסטה עם שוקולד בעיניי זה:מגעיל ניסיתם לחפש דרדסים מתחת לפטריות:לא ניסיתם להזיז תתחת כמו שאקירה:לא מה האייקון האהוב עליכם?
איך היה השאלון דירוג:לא הבנתי מאחד עד עשר כאילו קצר\נחמד\חופר אבל נחמד\חפרת חלאס נוווווווו!=-נחמד עכשיו חברים יש לי חלום ומה אתם לא תעזרו לילד קטן וחמוד כמוני להגשים? אני רוצה מתחת לשאלון שיהיה רק עונה עונה עונה=אוקי..חח ולא לבלגן תשרשור בבקשה אני מאוד רוצה לראות חעחעחע. אה ותשימו תמונה אהובה עליכם במיוחד אבל לא קשור לאליסה!

always be me mc

New member
קלארק=טום ווילינג, לאנה=קריסטין קראוק

שלי את חייבת להתחיל לזכור שמות חח

אני זוכרת טום וקריסטין לא שמות משפחה-סורי.

ואין לי כוח לכתוב שם מלא.. בוא נראה אותך זוכרת את שם המשפחה של בילי ממכושפות?

always be me mc

New member
יש את בילי זיין ששיחק את דרייק בעונה 7 ויש את

קיילי קוקו ששיחקה את בילי מעונה 8 המ.. ויש את בילי שיצא מסרט בפרק 2.18 אבל הופיע לפרק אחד מקסימום 2 אז לא ממש טרחתי לזכור את שמו וככה או ככה ניצחתי אותך במשחק הזיכרון

מה בילי-ברברס קשור לבילי של העונה השמינית?

או מה הוא קשור לסמולוויל אני מכורה לסדרה בגללך-אני מאמשימה אותךךךך

always be me mc

New member
חח הוא לא קשור לבילי של העונה ה-8 חוץ מ-

הפרק בעונה 8 שבו בילי רצתה שהאחיות יפעילו פעלול סיגנון ברברס ויפחידו מישהו כדי להוציא ממנו וידוי אבל חוץ מזה אין קשר פשוט רציתי להראות לך כמה בילי היו במכושפות על המסך(דמויות) ומחוצה לו(שמות השחקנים)
והכל התחיל פה כי את אמרת "בוא נראה אותך זוכרת את שם המשפחה של בילי ממכושפות?" ושם המשפחה של בילי הבת מעונה 8 הוא ג'קינס אז בכלל אני צודקת לאורך כל הדרך חח

למעלה