חפירות בע"מ

always be me mc

New member
עונה../images/Emo186.gif../images/Emo42.gif../images/Emo3.gif

שם: גליה גיל: 18 מזל: בתולה
תאריך לידה(בלי שנה אם לא רוצים): כתוב בלוח אירועים
זמר: וואלה? אין חח זמרת: מאריה קארי, וויטני יוסטון וגם שירי מיימון חביבה שחקן: טום ווילינג(מסמולוויל) ויו לורי(האוס) שחקנית: אליסה מילאנו, הולי מארי קומבס, רוזה בלאסי, קריסטין קראוק(סמולוויל) תוכנית אהובה: סמולוויל
טוב ובעבר גם מכושפות
סרט אהוב: ארמגדון, איזו מין שוטרת וכן הלאה מקצוע אהוב\היה אהוב בביה"ס: אנגלית
מורה אהוב\ה: מישל.. מורה שנוא\ה: אייל מקצוע שנוא: מתמטיקה
בושם: אין ממש. סגנון לבוש: נוח חח עונה אהובה: "אביב הגיע פסח בא" חח וגם חורף וסתיו חמדמדים אבל רק לא קיץ
אוכל: ספגטי, פיצה, מלאווח ועוד. שתיה: ספרייט חדר אהוב בבית: החדר שלי חח חיות: יא כלבה
יא חתולה
דמות דיסני אהובה: אריאל בת הים הקטנה
צבע: כחול
או\או ים או בריכה: ים!
בית פרטי או בניין: פרטיייייייי בוקר או לילה: שניהם! אי אפשר לבחור ביניהם כל אחד מיוחד בדרכו שלו. כחול או לבן: כחוללללללל
טלויזיה או קולנוע:
מכושפות או מי הבוס?: חח שאלה מצויינת . אני אגיד מכושפות פרו או פייג'(בלי קללות): אין לי מושג פינת הטמטום החודשית שם לחתולה: ספרייט, קינלי, קולה(ברחה מהבית
) אכלתם פעם ג'וק: ממש לא קורה לכם שאתם מנמנמים מרגישים כאילו נופלים: ברור דרגת הגרעפסים שלכם: 0 אוהבים את שוק הכרמל: לא הייתי שם חח עשיתם אמבטית שוקולד: חס וחלילה עירבבתם פעם קולה ופאנטה: חס וחלילה
ניסיתם לנהל שיחה עם קקטוס: לא
נרדמתם בשיעור: רק ביסודי
עשיתם צניחה חופשית עם קוריצה: לא ליקקתם ארטיק בטעם שום: לא אוהבים ריח של דלק: ממש ממש לא
עמדתם מתחת לגשם ממש מבול פתחתם תפה אבל לא נכנסה שום טיפה: כן!
אכלתם סופגניה במילוי סביח:לא חח ראיתם פיל במופע חשפנות: לא רצתם ברחוב ונתקלתם במשהו: הרבה פעמים זה קורה
השתכרתם: לא אחרי "על האש" זרקתם דברים משונים לאש: אולי ניסיתם לרקוד ריקודי בטן שאף אחד לא ראה: לא פסטה עם שוקולד בעיניי זה: מוזר ולא כדאי ניסיתם לחפש דרדסים מתחת לפטריות: לא חח ניסיתם להזיז תתחת כמו שאקירה: ממש לא מה האייקון האהוב עליכם?
(כי הכי קל לכתוב אותו
וכי הוא חמוד
) וגם
כי זה מזכיר את אליסה! איך היה השאלון דירוג: 9+ קצר\נחמד\חופר אבל נחמד\חפרת חלאס נוווווווו!=הכל ביחד
ילד קטן וחמוד חח הרגת אותי
ותמונה שלא קשורה.. של קריסטין היפייפיה

always be me mc

New member
אה והתמונה נועדה לשם היופי בלבד../images/Emo99.gif

אני כלל לא מנסה להתגרות ביעלי

עונה... ../images/Emo9.gif ../images/Emo204.gif

שם: סיון גיל: 22 מזל: דגים
תאריך לידה(בלי שנה אם לא רוצים): 20.3.85 זמר: ליאור נרקיס כמובן
זמרת: אממ יש הרבה זמרות שאני אוהבת אבל הכי אני אוהבת את איה כורם
שחקן: סמואל אל ג'קסון שחקנית: אליסה מילאנוו תוכנית אהובה: אין.. סרט אהוב: אממ..טיטאניק מקצוע אהוב\היה אהוב בביה"ס: אומנות מורה אהוב\ה: המחנך שליי מורה שנוא\ה: המורה למחשביםם בעע מקצוע שנוא: ספרות בושם: פינק! סגנון לבוש: גינס וחולצת טי שירט עונה אהובה: חורף
אוכל: ציפסס אורז פסטה שתיה: מקום ראשון אצלי זה פאנטה אקזוטיק אחר זה פאנטה כתום חדר אהוב בבית: החדר שלי כמובן חח חיות: תוכי דמות דיסני אהובה: דאפי הברווז הוא הורג אותי מצחוקקק צבע: וורוד או\או ים או בריכה: לא יודעתת כאילו פעם בא לי זה ופעם זה בית פרטי או בניין: בית פרטי למרות שאני גרה בבניין בוקר או לילה: לילהה כחול או לבן: כחול טלויזיה או קולנוע: טלוויזיה מכושפות או מי הבוס?: וואיי איזה שאלההה אממ...מי הבוסס..? שליטה! פרו או פייג'(בלי קללות): פייג' פינת הטמטום החודשית שם לחתולה:קיטי אכלתם פעם ג'וק: לאעעעעע קורה לכם שאתם מנמנמים מרגישים כאילו נופלים: קרה לי שישנתי וחלמתי שאני נופלת ונופלת.... דרגת הגרעפסים שלכם: אני אפילו לא יודעים איך עושיםם ואים אני עושה זה קורה לי רק בטעותת חח אוהבים את שוק הכרמל: כןן בטח אני אוהבת לטייל שם ולקנות דבריםם עשיתם אמבטית שוקולד: לא חח עוד לא יצא לי עירבבתם פעם קולה ופאנטה: האמת שכןן וזה נורא טעיםםם תנסו. ניסיתם לנהל שיחה עם קקטוס: לאא חחחח נרדמתם בשיעור: כןן שיעור ספרותת חחח אני וחברה שלי ושני הידידים שליי חח יואוו איזה צחוקים היוו איךא ני מתגעגעת לימים האלהההההה... עשיתם צניחה חופשית עם קוריצה: לא חח מה זה..? ליקקתם ארטיק בטעם שום: בחיים לא! אוהבים ריח של דלק: לא יכולה לסבול את זה! עמדתם מתחת לגשם ממש מבול פתחתם תפה אבל לא נכנסה שום טיפה: בטח שניכנס .. אכלתם סופגניה במילוי סביח: לאאא ראיתם פיל במופע חשפנות: לא אבל אני אשמח לראות
רצתם ברחוב ונתקלתם במשהו: כן..במדרכה עקומההה בעע השתכרתם: עוד לא יצא לי להשתכר אבל אני מאוד רוצה! אחרי "על האש" זרקתם דברים משונים לאש: כןן חח ניסיתם לרקוד ריקודי בטן שאף אחד לא ראה: לא פסטה עם שוקולד בעיניי זה: גועל נפש! ניסיתם לחפש דרדסים מתחת לפטריות: לא חשבתי על זה בכלל ניסיתם להזיז תתחת כמו שאקירה: חח לא.. מה האייקון האהוב עליכם?
איך היה השאלון דירוג:10+ מ-ה-מ-ם! קצר\נחמד\חופר אבל נחמד\חפרת חלאס נוווווווו! חופר אבל נחמד!!! ותמונה

CheN323

New member
עונהנהנה ../images/Emo9.gif

שם
חן וכאלה
מזל
דגיםםםם שליטעעע תאריך לידה(בלי שנה אם לא רוצים)
מה זה עוזר לרשום את הגיל ולא את השנה
3.4.91 זמר
חמי רודנר (A) זמרת
SOLEDAD לייק שחקן
אורלנדו בלום
שחקנית
אליסה מילאנו חחח. סתם גם אנג'לינה וינונה דרו בארימור ובריטני מארפי (A) תוכנית אהובה
מכושפות בנות גילמור סיינפלד חברים... סרט אהוב
שר הטבעות
מקצוע אהוב\היה אהוב בביה"ס
צרפתית השנה זה משעשע. לא יותר. מורה אהוב\ה
אני חולה על חצי מהמורות שלי מורה שנוא\ה
החצי השני... מקצוע שנוא
ספרותתתתתתתתתתתתתתת בושם
כל הבשמים של הבנים עושים לי את זה (A) סגנון לבוש
הכל
עונה אהובה
סתיו
זה כזה אפל כזה
אוכל
סלטים שליטה שתיה
מים ומיץ תפוזים חדר אהוב בבית
שלי
... חיות
הכלללל שלא נקרא חרק דמות דיסני אהובה
בת הים הקטנה (A) צבע
סגלגל או\או ים או בריכה
יםםםם בית פרטי או בניין
בית פרטי נראה לי. או פנטהאוז בבנין בוקר או לילה
לילה כחול או לבן
כחול
טלויזיה או קולנוע
טלוויזיה מכושפות או מי הבוס
לא ראיתי מי הבוס... פרו או פייג'(בלי קללות)
פייג' פינת הטמטום החודשית שם לחתולה
חתולה
אכלתם פעם ג'וק
לא ידוחה קורה לכם שאתם מנמנמים מרגישים כאילו נופלים
לא ממש אבל אם תצטרכו עזרה או משו אני ממש פה
דרגת הגרעפסים שלכם
לא עושה, תודה רבה.. אוהבים את שוק הכרמל
כן
יש שם אנשים הרוסים לגמרי חחח עשיתם אמבטית שוקולד
אמאלה עירבבתם פעם קולה ופאנטה
שונאת גזים ניסיתם לנהל שיחה עם קקטוס
את האמת שכן. עם כל הצמחים היה לי סוג של רומן מתישהו... נרדמתם בשיעור
כמעט בשיעור אנגלית עשיתם צניחה חופשית עם קוריצה
לא
. וזה מתחיל להעיק ליקקתם ארטיק בטעם שום
אוהבים ריח של דלק
כשהוא בא טוב
עמדתם מתחת לגשם ממש מבול פתחתם תפה אבל לא נכנסה שום טיפה
כן חחח אכלתם סופגניה במילוי סביח
אוקי זה כבר משו... ראיתם פיל במופע חשפנות
כמעט. אבל אני לא מממנת עיסוק של פילים רצתם ברחוב ונתקלתם במשהו
*במישהו. יותר מדי קורה לי השתכרתם
לא נכנס אלכוהול לפי... אחרי "על האש" זרקתם דברים משונים לאש
לא
שמרו על האקולוגיה אנשים
ניסיתם לרקוד ריקודי בטן שאף אחד לא ראה
יותר גרוע. עשיתי את זה כשכולם ראו
פסטה עם שוקולד בעיניי זה
טעיםםםםםםם, כבר אכלתי
ניסיתם לחפש דרדסים מתחת לפטריות
אין לי פה ממש פטריות אבל סבבה ניסיתם להזיז תתחת כמו שאקירה
כן
בג'אז זה ממש מצחיק מה האייקון האהוב עליכם
תמונה תמונתית... סטיץ' שלי

always be me mc

New member
הרגת אותי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ואל דאגה את הריקודים את עוד תשחזרי תאמיני לי
ומה אפל בסתיו? איפה את חייה? חח סתם סתם. אם לדעתך זה אפל אז סבבה

CheN323

New member
בכיף אני אשחזר../images/Emo70.gif

רק תתפסי אותי קודם... סתיו אפל
נעים כזה והכל נושר וזה... עזבי חח

YaEl 15

New member
יש לנו מורה ממש מעצבנת,

שמלמדת אותנו כל היום שירים... בעע... אה, ובכל הכבוד על הציון!

למעלה