לוח הופעות בחונטוס עד אפריל

sari14

New member
תודה בכל מקרה

אני קצת מופתעת מהתגובות שהגיעו, אבל מניחה שאולי אתם יודעים למה אתם מגיבים כך. רק כדי לסבר את אזניכם החשדניות - בת דודתי הינה רופאת ילדים שפועלת בניו יורק בשכונות עוני. היא היתה בהופעה שלו וגם השתתפה בפגישה שהתקיימה למחרת (בה הוא התארח ודבר על פעילותו למען השלום). היא מאד התעניינה בזה, ורצתה לדבר אתו אחרי ששמעה על מה הוא דבר. בכל מקרה, כפי שאמרתי - תודה על תגובתכם. לתומי חשבתי שבפורום יש גישה חיובית לדברים.

glitter8

New member
לsari14

שרי יקרה, ראשית ברוכה הבאה לפורום!
אזנינו לא חדשניות. חלילה, אנחנו מקבלים בשמחה כל חבר חדש לפורום. ישנם כותבים שמפציעים לעיתים למען בקשה זו או אחרת , אם כדי שדיויד יקדיש שיר לרגל יום הולדת במהלך הופעה, ועוד כהנה וכהנה בקשות. ודיויד כידוע פועל רבות למען השלום ולמען מטרות חשובות אחרות. נכון שחלק מהאנשים בפורום מכירים את דיויד לאורך השנים, וחלק אף בקשר מיילים איתו, אך כל זאת מתוך כבוד לפרטיות שלו כאדם, אני קיבלתי את המייל שלו ממנו אישית ולא העברתי אותו לאף אחד, גם לא לחברות קרובות מהפורום. תארי לך שכל אחד שבת דודה שלו או שכנה שלו ראתה אותו מופיע ברחבי העולם תבקש את המייל/טלפון שלו? ואולי את מתחזה שרוצה את הפרטים שלו כדי חלילה להטריד/להתחיל איתו? אנחנו לא מכירים אותך, וזאת הסיבה לתגובות. אם לבת דודתך היתה הזדמנות לדבר איתו , למה היא לא עשתה זאת? וכפי שאמרתי לך, יש לו משרד שלם שמטפל בפניות אליו ובעיניינים שלו. וגם נתתי לך את שם המשרד, אז למה את אומרת חשדנים? יש לנו גישה מאד חיובית לדברים, ואני מאחלת לך ולבת דודתך הצלחה

למעלה