מוזיקת רוק בתפוז
אנשים

RayoDeLuz

New member
רק עיתון...?

הכלב שלי בקנדה אוכל סוונצ'ים... אסור להשאיר סנווצ'ים יותר בתוך התיק אחרת הוא יאכל אותם ברצון רב.. גם אם זה אומר שצריך לפתוח את התיק!

NITSAN6

New member
אתם לא תאמינו מה קרה לי היום..../images/Emo110.gif

נו טוב..אפשר להאמין
אני יושבת עם ידיד וחברה שלי בהפסקה ברחבה של ח' ומדברת איתם וילד אחד קורא לידיד שלי..ישבנו במעין טריבונה קטנה כזאת בגובה מטר-מטר ועשרים שבאמצע הרחבה אז אפשר לעבור מאחורה..והוא היה מאחורה. עכשיו שלושתנו מכירים אותו אז כולנו הסתובבנו ואיזה חצי מטר ממנו עמדו שתי ילדות אז הסתכלתי לראות מי הן ואם אני מכירה אותם או משו..איך שאני מסתכלת עליהן [ולא הספקתי להסתכל עליהן אפילו שניה..זה לא כאילו עמדתי ובהיתי בהן]אחת מהן יוצאת עליי בצורה הכי מגעילה בעולם "מה את מסתכלת יא כבשה?!" אני לא עניתי וסיננתי לחברה שלי "איזה אנשים נחמדים יש פה בחטיבה.." והילדה כזה "מה, מה אמרת?" "אמרתי שיש פה אנשים נורא נחמדים" והיא כזה "יאללה סתמי". לא היה לי כוח ממש לריב איתה וגם לא רציתי סתם להסתבך עם כזאת ערסית סתומה אז לא אמרתי כלום..קיצר שלושתנו והילד הזה ממשיכים לדבר ואני נשענתי על רגל אחת והשניה הייתה רפוייה אז הסתומה הזאת ישר אומרת לחברה שלה בצרחות "תראי איזה גוף עקום יש לה" ואני חייכתי כדי לעצבן אותה קצת ואמרתי "אני עומדת עקום בכוונה". היא ממש התעצבנה מהחיוך ואמרתי לה שכדאי שתתרגל כי החיוך הזה תמיד מרוח לי על הפנים [מה שד"א לא כ"כ נכון
] והיא התחילה לרדת עליו שהוא עקום. הפעם ממש התעצבנתי עליה כי אני די אוהבת את זה שהוא מתעקם קצת לפעמים וזה ממש חמוד ככה
אז אמרתי לה משו בסגנון של "זה לא שאת מיס יוניברס". היא פשוט התעצבנה וטיפסה מעל הטריבונה [חח היא ממש נמוכה אז היא הייתה צריכה כמה נסיונות בשביל להצליח לטפס על זה
] וממש התקרבה אליי..כאילו היא באה לחבק אותי רק אם הידיים מאחורי הגב..בדיוק כמו כל הערסים לפני שהם מתחילים ללכת מכות. ולא רציתי לריב איתה עד כדי כך..אפילו לא רציתי להרחיק אותה ממני כדי שלא תקפוץ עליי. ואז תפסתי אומץ ואמרתי לה כל מיני דברים בלהט הרגע [
] והיא פשוט נעשתה לבנה ואז עזבתי כי לא רציתי שהיא תקפוץ עליי..זה היה די מפחיד.. בקיצור יש אנשים ממש לא נחמדים בשכבה..חבל

linoy7

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

איכ, אנשים כאלה מגעילים אותי! במיוחד בנות
מאנשים כאלה פשוט צריך להתעלם ואז הם יסתמו או שפשוט ידברו לעצמם

Robin Sparkles

New member
סיפור ארוך..טוב לא ממש אבל זה מעניין

יש מישהי (סתם איזה טיפשה) שאני ואח שלי ממש שונאים (אמא ואבא מסכימים איתנו אז הכל טוב). בקיצור,היא כל הזמן מעירה הערות מעצבנות ומעליבה ואח"כ מבקשת טובות בלי בושה. אתמול היא אמרה לי משהו לא יפה ואף אחד לא אמר לה כלום אז יצאתי עליה אחרי שהתאפקי הרבה זמן. והייתי ממש עצבנית. ברגע שאח שלי חזר מהעבודה אמרתי לו "יש לי סקופים,אם היית שם היית גאה בי" (והוא אמר לי "כבר גאה בך"
)..אחרי שסיפרתי לו הוא התחיל להתעצבן (גם אותו שונאים אבל העיקר שהכל הדדי). היום שוב עיצבנו אותי ואמא אפילו עודדה אותי! כאילו לא ממש עודדה,אבל היא איתי באותו ראש והיא הבינה למה אני כ"כ עצבנית מזה כי כבר לא יכולתי להתאפק. אבל זה הכל בקצרה... עכשיו אני רגועה כי יצאתי צת להירגע
איזה עצבנית הייתי..אף פעם לא הייתי ככה....עכשיו הכל טוב

linoy7

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif

העיקר שעכשיו את רגועה

למעלה