מסיבת קיץ לוהטת !!!

yaniv_h

New member
../images/Emo168.gif מסיבת קיץ לוהטת !!! ../images/Emo168.gif

בימים אלה אנו חייבים להשתחרר קצת מהלחצים. אז בואו נשתחרר כמו שצריך במסיבת ריקודים לוהטת !!! ביום שישי 5.7.2002 משעה 22:00 ועד שתתמוטטו מהרגלים!!! אז למה אתם מחכים ??? בואו בהמוניכם התוכנית מפוצצת: •הנכנסים הראשונים יקבלו מתנה קטנה! •שתיה אחת חינם לכל אחד! •עד חצות תוכלו להירשם לתחרות ריקודים •רקדנים מקצועיים ירקידו אותנו: דיסקו, סלסה, למבדה, טכנו וכל סגנונות הריקוד, לצליליו שלD.J SHAY המפרוסם מיבוא ישראלי
!!!!! •בחצות תתחיל תחרות הריקודים כולם מוזמנים לרקוד וגם לצפות בתחרות (גם מי שלא משתתף בתחרות ירקוד וירקוד....) •הזוג שירקוד הכי יפה והכי הרבה יזכה בתחרות בסופשבוע זוגי מפנק!!! ועוד פרסים לזוגות הזוכים במקומות 5,4,3,2!!!!! •ובאמצע הערב HAPPY HOUR- שתיה חינם חופשי חופשי לזמן מוגבל. מי שלא בא מפספס בגדול!!! •ולכל הדואגים הערב יאובטח ע"י מאבטחים חתיכים שלא ירקדו אך ישמרו עלינו טוב טוב.... את כל האושר הזה תקבלו תמורת 50 ש"ח בלבד (10 ש"ח עבור אבטחה) את המקום כולם מכירים מהמסיבה הקודמת "תאמינו או לא" ולמי שלא יודע המפה מאחורי הדף!!!! המסיבה לגילאי 16 ועד 30!!! אז כולכם חייבים לבוא במצב רוח לוהט וברגליים מוכנות לריקודים!!! צוות מנקיס !!!

abroad

New member
אבל איפה המסיבה?

לא צווין כאן איפה המסיבה? איפה היא תהיה?

PURE EVIL

New member
המקום הדיסקוטק - ראשון לציון !!!../images/Emo73.gif

בקרוב תקבל כאן מפה איך להגיע...ורחוב מדויק...

LordNor

New member
באיזור התעשיה ראשון לציון!

איפה שהתקיימה מסיבת "תאמינו או לא". ממש אותו המקום. ואפשר לקבל בפקס מפה מיניב חדד או אחד מצוות מנקיס.

Proxy18

New member
סוף סוף באיזור המרכז...

כל הזמן חיפה... אגב... רציתי לשאול אם יהיו הרבה חתיכות? כי אם לא אז אין טעם לבוא... סתם... סתם... עכשיו ברצינות, פעם שעברה שעשיתם מסיב סיפרו לי שהיו יותר קשישים מאשר צעירים... אז אני מקווה שזה לא יהיה ככה הפעם... לפחות שיהיה איזון... בכל מקרה מי שהולך - תבלו בנעימים... וכל הכבוד למארגנים!!!

yaniv_h

New member
כעת עכשיו הנה איך להגיע לדיסקוטק...

רחוב ג´רופי שלום ובפניה משה שרת... בראשון לציון באיזור תעשיה החדשה... תבואו בכייף...

Catty

New member
למה ביום שישי???

לא לכולם יש אמצעים להגיע בלי אוטבוס... ודתיים בכלל לא יכולים! נווווווו תעשו יום אחר פעם הבאה! אגב ממש טוב שזה בראשון...

PURE EVIL

New member
עשינו ביום חמישי אך....

כמו כן שעשינו מסיבת "תאמינו או לא" ביום חמישי אך בכל זאת לא היו הרבה בכלל אנשים צעירים (מדובר 16-18) ודתיים...רוב מעל 20 בערך אמרו לי שזה בגלל שיום חמישי ולמחרת יש לכם לימודים,עבודה וכו... וגם רוב באו ברכב פרטי אף אחד מהם לא בא באוטובוס.... אז חשבתי לנסות ולעשות ביום שישי...כמובן היו לנו התלבטות ימי חמישי או שישי לבסוף שישי - וחוצמזה אנו עושים ערב דיסקוטק אמיתי לא סתם דיסקוטק זבל אלא שווה לאללה (מקום של שכירות דיסקוטק) כמובן שזה מאד מתאים ליום שישי לדעתי... ומאפשרת לרקוד עד לאור בוקר...ועוד עוד , בלי דאגה. אבל יש מסיבה הבאה בעוד חודשיים בערך יהיה מסיבה ענקית יהיה ביום חמישי כמבטוח!!!בראשון לציון במרכז בעיר !!! אז מקווה שהבנת... תודה

abroad

New member
יום ו´ זה לא טוב,אין תחבורה-ציבורית

1. דתיים ושומרי-שבת יאכלו אותה 2. חילונים שאין להם רכב יאכלו אותה זה לא טוב הכי טוב זה יום חמישי כי יום שישי לא עובדים וכאן באות-יום יש גם "תחבורה-ציבורית", לפי דעתי ביום חמישי יבואו הרבה הרבה יותר אנשים כי גם שומרי-שבת ודתיים חירשים יוכלו לבוא, וגם מי שאין להם רכב יוכלו לבוא משום שביום חמישי יש אוטובוסים ממש חבל אני בעצמי לא יודע איך אגיע ביום שישי

המרחפת

New member
התחבורה הציבורית נגמרת מוקדם

מי שמסתמך עליה בלבד לא יגיע בין כה וכה....

Catty

New member
אני בעמלה רבה יכולה לבוא ברגל

אבל חכו לי חצי שנה...

אבורד צודק../images/Emo25.gif

יש כמה אנשים שלא יבואו למסיבה ביום שישי יש דתיים ומסורתים ששומרים שבת כמו שאני מסורתי שומר שבת ואני לא בא למסיבה שזה יוצא ביום שישי אז ביום חמישי זה באמת הכי טוב והכי נוח ויהיו המון אנשים ויותר כייף אבל ביום שישי יהיה פחות אנשים אני מציע לכם שתעשו את המסיבה ביום חמישי אפילו לחילונים שלא שומרים את השבת אין להם איך לבוא ואין אוטובוסים אז אולי תעשו מסיבות רק בימי חמישי אז תחשבו על זה וחוץ מזה ביום חמישי מרוויחים יותר כסף מיום שישי
אז בהצלחה חגי יוסף

Catty

New member
נראה לי שאני יודעת איפה זה

זה איפה שיש במה אחת גדולה עם 3 מדרגות ו2 במות גבוהות וקטנות? (עליתי עליהן
)

Catty

New member
אה ס22ה

שם הייה את מסיבת הסיום של החטיבה השנה... הייה מאוד כיף!

Catty

New member
עוד שאלה

אם מישהו מעל גיל 16 מביא בת זוג מתחת לגיל 16 מותר לה להיכנס? בכל אופן, שאלה: למה אני צריכה לסבול חצי שנה בלי דיסקוטקים?!

מילי22

New member
דרוש הסבר משכנע!!

אני חדשה כאן, היום הצטרפתי מהסיבה הפשוטה והיא שהחבר שלי כבד שמיעה ובאתי לכאן מתוך ענין, לדעת, להבין ולקבל תשובות ואשמח אם תעזרו לי. אני רואה שאתם מאגנים מסיבה וזה מגניב. אני והחבר שלי הלכנו עד עכשיו מספר חודשים לרקוד קבוע ותמיד הוא בא עם אוזנייה אחת והנמיך את הווליום (כנראה בשביל הרמקולים, שלא יעשו יותר בלאגן). הוא דיבר עם רופא השבוע והרופא אמר לו שהיותו הולך לרקוד, זה יכול יותר להרע את מצב השמיעה שלו (בגלל עוצמת המוסיקה) והחבר קיבל על עצמו החלטה לא ללכת לרקוד יותר. אז אני שואלת אתכם: המוסיקה הכבדה והמוגברת משהו, לא מפריעה לכם? אתם לא חושבים שהמצב יעשה רע יותר?

המרחפת

New member
מוזר...

שאלתי הראשונה: האם מדובר ברופא משפחה, או רופא אף אוזן גרון? רופאי המשפחה שלי לא ממש יודעים כיצד להתמודד עם העובדה שאני כבדת שמיעה, ולכן אם מדובר ברופא משפחה/רופא כללי, הייתי ממליצה על דעה שניה אצל מומחה (רופא אא"ג) שיתייחס ספיצפית לרמת השמיעה של החבר שלך ולסוג הנזק. זה מאד תלוי בסיבה שבגללה חברך הפך לכבד שמיעה. לא מזמן היה כאן דיון על טיסות, והתשובה שלי שם תקפה גם כאן: ישנה סכנה ממשית לשמיעה כאשר הנזק באוזן נגרם בגלל עור תוף מנוקב או קרוע- או אז, כל שינוי בלחץ האויר (כפי שמתבטא בטיסות וצלילות) ורעש חזק (ירי כדורים ושהות קבועה בדיסקוטקים) עלול להזיק לאוזן. במקרים של תורשה גנטית או פגיעה בעצב, הסכנה אינה ממשית. אני אישית טסה, ומבקרת בדיסקוטקים בתדירות גבוהה. השמיעה שלי מאד מאד סטטית, אבל גם זה בהתחשב בעובדה שאצלי הפגיעה היא בעצב השמיעה. אל תשכחי שגם שומעים עומדים בפני סכנה זו (נזק לשמיעה בעקבות חשיפה לרעש ברמה שכזו), ורופאים לא ממליצים לאף אחד ללכת לדיסקוטקים, שומע או כבד שמיעה.

למעלה