מסיבת קיץ לוהטת !!!

נכון...

אני שומע הרבה פעמים מוזיקה בווליום שלא בדיוק מומלץ ע"י רופאים "מומחים" ועם זאת אין החמרה גדולה (יש לזכור, שהחמרה הדרגתית קיימת אצל כל בני האדם ולא רק אצל כבדי שמיעה...). והעוצמה שהורסת לנו את האוזניים, הורסת בדיוק כמו לשומעים (אני חושב...)

יהיה בסדר

הבעיה שלי היא פגיעה עצבית, ולא שום דבר אחר (לא תורשתית, לא על ידי חשיפה למקור רעש חזק וכדומה), הייתי אצל קלינאי תקשורת ולא אצל רופא משפחה, כך שהוא הכי מומחה בתחום, ותמיד הוא ממליץ לא להחשף למגברי שמע חזקים מידי, ולא רק לקהילת הכבדי שמיעה, אלא לכולם, אם אני נחשף לרעש חזק זמן ממושך אני פשוט מכבה את המכשירי שמיעה אך זה קשה לי להיות מנותק שמיעתית מהסביבה לזמן ארוך וזה מתחיל להלחיץ אותי קצת. בכלל יחסית לאנשים שומעים אני יותר מודע לנושא הזה ולכן אני יותר מקפיד על הדברים הללו.

Catty

New member
תציעי לו לבוא בלי מכשירים כלל

ירגיש דרך הרצפה ובכ"ז יהנה. חיים כדי להנות\ אם הוא נהנה מדיסקו אז שישים *** על הכל וימשיך להנות. בסופו של דבר החיים אינם ארוכים כ"כ...

ל catty

רשמת פה שירגיש דרך הרצפה..אז רציתי להבין. להרגיש מוזיקה דרך הרצפה??? רציתי להבין, איך מרגישים מוזיקה דרך הרצפה? אם אפשר לקבל הסבר אז תודה יעל

Catty

New member
אז ככה

באופן טבעי מרגישים ויברציות (או איך שקוראים לזה) דרך הרצפה או כל דבר אחר. אם תניחי את ידך על צווארך ותאמרי משהו אז תרגישי את קולך. אגב אפשר לדעת בת כמה את?

היי catty

היי מה המצב? תודה על ההסבר נשמע לי מוזר אבל טוב תודה. כן בטח שאפשר לדעת בת כמה אני. אני בת 20 בת כמה את?? לילה טוב יעל

Catty

New member
זה לא מוזר ../images/Emo13.gif

ככה זה...אפילו אם אני בלי מכשירים ואני לוקחת קופסה מפלסטיק ומישהו מדבר אלי אני מרגישה את הויברציות מהקופצה והן הקול שלו... אני בת 15 וחצי
לילה טוב גם לך.

היי קטי ../images/Emo140.gif

היי מה המצב? רציתי לשאול משהו שתוך כדי ההודעה שלך גרם לי לחשוב עליו..אם אני בתור אחת שכן שומעת כמו שאמרת שאת לוקחת קופסה ושומעת את הויברציות אז אם אני אקח קופסא אני ארגיש את הויברציות? (סקרנות)
ד"א מאיפה את? יאללה לילה טוב...יעל

Catty

New member
אהלן יעל ! ../images/Emo24.gif

לא יודעת...
זה דיי חלש אבל יתכן כי גם את תצליחי
. בקשי ממישהו אחר לומר משהו (לא בשקט) כשאת מחזיקה בידך קופצת פלסטיק... בהצלחה
אני מראשון, והנך?

Catty

New member
שאלה

אני מעוניינת לדעת, ובטח גם הרבה קוראים איך זה להיות עם בן זוג כבד שמיעה? (לי יש בן זוג שומע...
)

היי קטי ../images/Emo140.gif

היי מה המצב? וואלה? גם אני מראשל"צ.. נראה לי שאם נמשיך להתכתב ככה מישהו עוד "יהרוג" אותנו. יש לך איי סי קיו? יאללה... ביי יעל

Catty

New member
חח צודקת ../images/Emo13.gif

האיסיקיו שלי נתקע כל הזמן... יש לך MSN? בכל אופן אשלח לך את שניהם במסרים אישיים... אני רואה שאת מחוברת..

Catty

New member
נתקע המחשב אבל חזרתי ../images/Emo13.gif

ואת מנותקת מהMSN... תתחברי?

Proxy18

New member
היי... אפשר גם?

ת´אייסיקיו...בבקשה... הכוונה ל"מישהי בלי שם".

מילי22

New member
תודה רבה לכם!!

אני מודה לכם על הכנות והשיתוף בכך שמישהו כבד שמיעה יכול להסתדר עם מוסיקה. לדעתי באמת שומעים "ויברציות"- לפחות את ה"בום בום בום" של השיר בעיקר במקומות עם הגברה כבדה ורצינית. בכל מקרה קצת עצוב לי על החבר שלי שלא יכול לבוא איתי לרקוד

למעלה