יאיי
LeAnnDylan Well-known member 21/6/10 #10 טנקס סלאט../images/Emo23.gif וכפרות על השיר של גרטשן התגעגעתי אליה
LeAnnDylan Well-known member 22/6/10 #17 דונט איבן טריי אני יודעת שאת מתעליי וכל ניסיון עלוב שלך להכחיש את זה נראה נואש
G Guncrazy New member 23/6/10 #21 ממתי את אוהבת אותה? אני זוכרת שהכפשת אותה אי אז בימי פורום קרי העליזים. מה שאומר שה אכן היה מיועד לדילן. ידעתי שאתן שתי לאסביוט
ממתי את אוהבת אותה? אני זוכרת שהכפשת אותה אי אז בימי פורום קרי העליזים. מה שאומר שה אכן היה מיועד לדילן. ידעתי שאתן שתי לאסביוט
W West Doll New member 23/6/10 #23 יו חס וחלילה../images/Emo2.gif חוץ מזה עם הזמן למדתי לאהוב אותה... במיוחד מאז שצליל העבירה לי את כל ההארד דיסק שלה והיה שם כל דבר אפשרי(ושלושת אלפים גירסאות שונות לשיר אחד של ליאן)
יו חס וחלילה../images/Emo2.gif חוץ מזה עם הזמן למדתי לאהוב אותה... במיוחד מאז שצליל העבירה לי את כל ההארד דיסק שלה והיה שם כל דבר אפשרי(ושלושת אלפים גירסאות שונות לשיר אחד של ליאן)
G Guncrazy New member 23/6/10 #24 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif 3000 גרסאות שונות
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif 3000 גרסאות שונות
G Guncrazy New member 23/6/10 #33 לא יודעת מה יש לך (או לדילן לצורך הענין) לי יש רק 5 ורק אחד מהם מוצלח אז קל לזכור. בכלל רמיקסים זו עבודת השטן לא מבינה למה יש צורך בהם
לא יודעת מה יש לך (או לדילן לצורך הענין) לי יש רק 5 ורק אחד מהם מוצלח אז קל לזכור. בכלל רמיקסים זו עבודת השטן לא מבינה למה יש צורך בהם
LeAnnDylan Well-known member 23/6/10 #36 אמרתי לה שהיא מתעליי אבל קשה לה להתמודד עם המציאות. זה בסדר לפעמים האהבה אליי מסנוורת את כל המציאות וקשה להודות שלא יכולים לחיות שניה בלעדיי. היא מתוודה באהבה שלי אליי בדרכים עקיפות.
אמרתי לה שהיא מתעליי אבל קשה לה להתמודד עם המציאות. זה בסדר לפעמים האהבה אליי מסנוורת את כל המציאות וקשה להודות שלא יכולים לחיות שניה בלעדיי. היא מתוודה באהבה שלי אליי בדרכים עקיפות.