נבחרי רבלדה לשנת 2007

שלי כנסי רגע

אני כבר 3 חודשים סופרת את ההצבעות עם אותן קטגוריות ועם 57 מצביעים

Asi soy yo

New member
אוקיי.. אבל לא הזכרת כלום כל השלושה חודשים

האלו.. איך אני אמורה לדעת שאת עושה את זה?!

צטלע

New member
רגע, אסתר, כל מה שנטע העלתה כאן מופיע גם

אצלך? צריך לבדוק מה מתלכד, ומה שלא אז נמשיך בנבחרים, עם הדגש על ה2007, או לפחות על החלק שבו הם התקדמו. לדעתי למשל פה צריך להעלות כל הטקסים שהם השתתפו בהם השנה, את כל הפרסים שהם זכו, את הדיסקים החדשים שהם הוציאו וכו'. תרענני לנו אילו קטגוריות היו אצלך ומה המועמדים :)

צטלע

New member
מתקנת- עכשיו קראתי את המועמדויות ששמת.

לדעתי אם הצביעו 57 אנשים, שזה בהחלט מכובד, אין טעם להוסיף כרגע מועמדויות חדשות וקטגוריות שונות, כי זה מן הסתם לא יהיה כוחות. לכן אני מציעה שפה בנבחרי ה2007 נכניס את כל הדברים החדשים שהם עשו במהלך השנה ושלא מופיעים באוסקר שלך, ככה אומנם יווצרו לנו מעין 2 אוסקרים, אבל זה כאילו כל אחד מהם מדבר על חצי שנה שונה.

מה שאני עושה זה 2007-08

והכננסתי לשם את כל מה שהיה השנה.אם יש משהו שלא הכנסתי אפשר להכניס.אבל כל המועדיות החשובות השנה נמצאות בקטגוריות שלי.

צטלע

New member
כן, קראתי את כל המועמדויות שכתבת

אני גם זוכרת את מה שעשית שנים קודמות, אבל אם אמרת שעד כה הצביעו 57 אנשים, איך נכניס לשם עכשיו קטגוריות חדשות לגמרי (סתם לדוגמא, הדיסק החדש, הפרסים החדשים שהם קיבלו, אירועים חדשים שקרו להם)? לא יהיה להם בכלל סיכוי לנצח, אלא אם כן נתחיל את כל ההצבעה מהתחלה. בגלל זה הצעתי את הפשרה הזו, האוסקר שלך יישאר בעינו, יישאר בדיוק אותו דבר, ואני בטוחה שיש בו אחלה תוצאות, ומי שעוד לא הצביע בו בעבר שיצביע. לעומת זאת נבחרי הילדים שכאן ירכזו את הדברים החדשים שקרו שגם להם ניתן הזדמנות לנצח.

נכון זה מה שאני אומרת

שכל הדיסק החדש והשאר הדברים החדשים כבר לא קשורים לשנה הזאת,אלא לעוד שנה ב2008 . בדצמבר שנה הבאה גם ככה הלהקה כבר תסיים כך שעדיף להשיאר תדיסק החדש לאוסקר הבא כי אחרת על מה נתמודד?? וכל השאר זה אותן קטגוריות,לא יודעת זה נראה לי מיותר לפתוח 2 תחריות עם אותן קטגוריות סתם ביזבוז זמן של אחת מאיתנו.אין לי בעיה ששלי תעשה ואני אעשה ב2008.

צטלע

New member
למה הדברים האלה שייכים ל2008?

הם אומנם הוציאו אותם בסביבות נובמבר, אבל לדעתי הם עדיין שייכים ל2007. אין לי מושג מה יקרה עד שנה הבאה.. תראי, היות ואת מפעילה את האוסקר הזה כבר הרבה זמן והתקבלו הרבה הצבעות אין טעם לבטל את כל ההצבעות, השאלה היא עד כמה יהיה רלוונטי להציג את המועמדויות האלה החדשות באוסקר של שנה הבאה..

יש לי רעיון

את הדיסק החדש אנחנו נוסיף עכשיו ועוד מועמדיות של החודשיים האחרונים שלדעתך צריכים להיות נוסיף ומי שיש לו שיר אהוב מהדיסק ולדעתו השיר כי טוב נמצא בדיסק החדש או לדעתו הדיסק החדש הכי טוב שפשוט ישלח לי מסר של שינוי געתו.

Asi soy yo

New member
עזבי מיטל... תמחקי את האוסקר הזה..

אין טעם שיהיו לנו שניים..

למעלה