נועם פנחסוב מתארח בפורום

../images/Emo168.gifנועם פנחסוב מתארח בפורום../images/Emo168.gif

בוקר טוב לכולם!
אז כמו שאמרתי, נועם יתארח בפורום בימים הקרובים, כשנראה כשיש מספיק שאלות.. אני בטוחה שלכולנו יש המון מה לשאול אותו בדיוק אחרי המופע בכורה בצוותא, ולקראת הסינגל והאלבום שיוצא ממש אוטוטו
אז לשרשר לכאן את הכל.. אז קדימה!! הפציצו בשאלות, בקשות, מענות וטענות!!
**הודעות לא נאותות/ פוגעות/חצופות וכו'.. יימחקו בלי אזהרה. שיהיה לכולנו אירוח מעניין, משעשע וכיפי

היי :)

הידיעה של 'אני רוצה לעסוק במוסיקה' הגיעה אליי כשעבדתי עם נימרוד שיקלר לפני בערך שלוש שנים. הוא החדיר בי את המוטיבציה הנכונה ו'הכניס' אותי רשמית לתעשייה. התחלתי לנגן בערך בגיל 14 הסינגל יוצא אוטוטו :)

inbarIL

New member
נועם../images/Emo23.gif

על איזה כלים אתה מנגן? עם איזה אומנים היית רוצה לעבוד בעתיד?
יש איזה אדם שהשפיע עלייך בחיים, שבלעדיו החיים שלך לא היו נראים כמו שהם היום? מחכה לראות אותך בבארבי
ענבר:)

ענבר :)

אני מנגן על כל סוגי הגיטרות, פסנתר\קלידים, מפוחית ואפילו קצת תופים. האומנים שאני שואף לעבוד איתם ולשתף איתם פעולה בעתיד הם (מקווה שהבנתי נכון ושאלת על אומנים ישראלים): שלום חנוך, עברי לידר, אביב גפן, בן ארצי, יהלי סובול... עם חלק מהם זה כבר ממש בתהליכים. יש בנאדם שבלעדיו אני לא חושב שהייתי יכול לעשות מוסיקה ואם כן אז היה לי מאוד קשה וספק אם היינו מדברים בכזו סיטואציה עכשיו וזה אבא שלי שמאמין בי ועוזר לי ותומך בי ונמצא איתי ברגעים הכי אבל באמת הכי קשים בדרך הלא קלה הזו שבחרתי ובכלל בחיי היומיום. :)

../images/Emo204.gifנועם ../images/Emo13.gif

מה שלומך? ספר לנו על חלום שהיה לך והגשמת כבר, אם יש כזה
וחלום שעוד לא הגשמת ואתה רוצה? מאיזה גיל הבנת שאתה רוצה לעסוק במוזיקה, ומה עשית עם זה? איך אתה מסכם את העבודה על הדיסק? ספר עליו קצת, איך זה מרגיש קצת לפני שהוא יוצא
איזה שיר אתה יכול להגיד שאתה גאה שכתבת/הלחנת אותו ולמה? נתראה בבארבי

היי רונקי :)

שלומי בסדר גמור... אם יש משהו בכל הדרך חיים הזאת שמניע אותי ונותן לי מוטיביציה זה החלומות שלי והמטרות שלי שלרגע לא נפסקים לשמחתי. תמיד אני אומר שבנאדם עני לדעתי זה לא בנאדם שאין לו כסף אלא זה בנאדם חסר חלומות. אז ככה שחלומות שלא הגשמתי ואני רוצה להגשים יש כל כך הרבה וכל יום מתווספים חדשים אז יהיה טיפה קשה להכנס לזה עכשיו אבל אני מבטיח יום אחד שנדבר על זה ... חלום שהיה לי חשוב להגשים זה לעשות הופעה עם עיבודים מיוחדים לשירים שלי בליווי כלי מיתר והגשמתי אותו.. הרבה בזכותכם ויש מחשבות על הופעה נוספת בקרוב בתיאטרון תמונע באותה מתכונת של מה שהיה. כמובן שלהופיע בצוותא זה חלום בפני עצמו שהגשמתי ... הייתי פעם הולך לשם להופעות של אביב גפן ואומנים נוספים והצבתי לעצמי את זה כמטרה שיום אחד גם אני אהיה על הבמה של צוותא עם השירים שלי. העבודה על הדיסק הייתה משלב לשלב מאוד כיפית ומרגשת וקצת גם קשה לעיכול. כל האווירה הייתה מאוד חיובית והיה לי חשוב לשתף פעולה עם מוסיקאים שהם בעיקר לטעמי המוסיקלי ולטעמי האישי וזה מתחיל קודם כל במפיק המוסיקלי (אלדד ציטרין) שעשה את האלבום בדיוק כמו שדמיינתי אותו. ניגנו לי באלבום מוסיקאים מהשורה הראשונה בארץ וחברים טובים ולמדתי מהם ובכלל מתהליך העבודה ונתן חשק להתחיל כבר לעבוד על האלבום השני עוד לפני שהראשון גמור. אני מחכה כבר ליום שתשמעו את האלבום זו שאלה נורא קשה איזה שיר אני הכי גאה בו כי לכל אחד יש את הייחודיות שלו . אני יכול להגיד לך שבתקופה הנוכחית אני הכי מתחבר לשיר שלי 'בורח'.

YuL a

New member
היי נועם:)

רציתי לשאול אותך שאלות שלאו דווקא קשורות למוזיקה שלך: מה דעתך על תנועות נוער? היית חבר באחת כשהיית קטן? אם היה לך ילד היית שולח אותו לתנועת נוער? יש אחת ספציפית.. תודה ובהצלחה:) מקווה שנתראה בבארבי.

היי יעל

יש באיזור שאני גר תנועת נוער... אם אני לא טועה הנוער העובד ואף פעם לא הייתי חלק מזה. בדרך כלל מי שהיה שייך לתנועת הנוער היה שילוב של 'קול' ו'חנון' ביחד ואני לא הייתי לא זה ולא זה אז לא כל כך רצו אותי שם ממה שראיתי מהאנשים שהיו חלק מזה הם היו מאוד מסורים לכל מה שהלך שם ו'מורעלים' לתנועה הזאת ואני לא חושב שהייתי יכול להתחבר לזה בצורה כזאת ריגשית ומתמסרת. אם היה לי ילד והוא היה רוצה להיות שם אז הייתי נותן לו בכיף.. אם זה מה שיעשה לו טוב אז מי אני שאעצור אותו אבל כדאי מאוד שיהיה מוסיקאי ;) תודה לך

נועם:))

אחרי רצף של הופעות אנטמיות,איך המעבר להופעות חשמליות? לאיזה שיר שלך אתה הכי מתחבר בתקופה זו? ולאיזה שיר לא שלך אתה הכי מתחבר בתקופה זו? נתראה בבארבי..

היי שיר :)

המעבר להופעות חשמליות מאוד מרגש עבורי כי אולי אתם לא יודעים אבל משם התחלתי, מהופעות רוק. אני מאוד אוהב אקוסטיות ואולי באיזשהו מקום יותר מתחבר לזה אבל האנרגיות של הופעות חשמליות זה מיוחד ואחר... בימים אלו אני הכי מתחבר לשיר שלי 'בורח'. שיר לא שלי שאני מאוד מחובר אליו לאחרונה זה 'יום אחרון' של טל שגב. לדעתי מהשירי אהבה\געגועים הכי יפים שנכתבו בשנים האחרונות

נועם...

דבר ראשון מה שלומך?.. :) התלבטתי המון זמן מה לשאול..
פשוט..תתאר לי מה הרגשת אחרי ההופעה בצוותא..עלה לך על הציפיות?..מה הרגשת? ההופעה הזאת נתנה לך את הכח להמשיך?.. שיהיה המון הצלחה בהמשך, אתה יודע כמה אני מאמינה בך:) נתראה בבארבי.. מיכלי..

מיכלי

אחרי ההופעה בצוותא לא כל כך הרגשתי, זו האמת חזרתי הבייתה, ישבתי בחדר, הורדתי מעליי את הבגדים ולא כל כך הבנתי מה קורה בראשי. לקח לי בערך 4 ימים להתאושש ולחזור לעצמי מההופעה הזאת פיזית ונפשית, ציפיתי שיהיה מאוד כיף ומרגש בהופעה אבל אני חושב שהיה יותר ממה שציפיתי ואין ספק שהיא נתנה כח להמשיך וזו מבחינתי הייתה בכורה משמעותית ל'קריירה' וכניסה לתעשיית המוסיקה בצורה רשמית... מחכה לבארבי

נועם../images/Emo9.gif

לפני הכל אני אגיד שוב, שההופעה בצוותא הייתה מעבר לכל הציפיות שלי
ותודה על ערב מקסים.. אתה באמת אחד האנשים הכי מוכשרים, יקרים, ואהובים עלי בתחום המוסיקה ובכלל..
ועכשיו לשאלה שלי.. מה אתה מרגיש כשאתה מופיע? יש הופעה [חוץ מהצוותא כמובן] שזכורה לך במיוחד, למה? איך תיראה הופעות החלומות שלך, עם מי תופיע, איפה זה יהיה וכו'... תמיד מאחוריך, הילי.

הילי :)

קשה לי מאוד לתאר מה אני מרגיש כשאני מופיע , תדמייני בערך איך זה להיות ברכבת הרים (אני אישית לא הייתי אבל נראה לי שזה מאוד דומה) כולל האדרנלין ובעיקר העליות והירידות ובטח ובטח הדאון שאחרי. 2 ההופעות בתמונע זכורות לי מכיוון שהן היו מיוחדות וחגיגיות בשבילי וגם היו הופעות אקוסטיות מאוד מוזרות אפשר לקרוא לזה כמו ביהוד, כפר סבא ואחת בירושלים שבאותה הופעה היו בקהל חרדים, ערבים, רוסים וחילונים .. זה היה ערב מעניין. יש לי המון 'הופעת חלומות'. אחת מהן שעולה לי בראש עכשיו תהיה באמפי וואהל שזה מקום שאני מאודדד אוהב וביום שיהיה לי הכבוד לעשות שם הופעה זה יהיה עם האמנים שאני הכי מעריך בארץ וגם אפרגן לחברים טובים מהתעשייה.

נועם!../images/Emo47.gif

קודם כל, מנשמע? :) אני בטוחה שאחלה ימים עוברים עליך בדרך לאלבום אז בהצלחה עם זה D: בוא ונעבור לשאלות: 1. איך עובד תהליך הכתיבה שלך? אתה קודם מלחין ואז כותב או להיפך? 2. מאיזה גיל אתה כותב ומלחין את השירים שלך? 3. האם אתה חושב שמוזיקה זה הייעוד שלך והמקצוע שלך לחיים או שיש לך איזו תוכנית גיבוי אם לא תצליח? המון המון בהצלחה, נפגש בבארבי :) יעל

היי :)

בדרך כלל תהליך הכתיבה שלי מאוד ברור אבל לפעמים יש הפתעות נחמדות. לרב אני קודם כל כותב את הטקסט ואחר כך מלביש עליו לחן. אני כותב ומלחין מגיל 14\15. מוסיקה זה הייעוד והמקצוע שלי לחיים. אין לי תכנית גיבוי כי אין לי בראש מקרה כזה שזה לא יצליח... מי שחושב על משהו שלא יצליח ועושה לעצמו כל מיני גיבויים אז כדאי שכבר יתחיל עם הגיבויים :)

שלום

אל תקווי יותר מדי :) פשוט צריך להגיע... ובאמת הגיע הזמן... עוד מעט אני פורש אפשר ממתק?

למעלה