כן גם בהרצליה מלא פיצוצים וזה... :S
C chenusha1000 New member 15/6/07 #23 פיצוצים אה?../images/Emo214.gif בטח הפיצוצים בהרצליה ... זיקוקיי דינור עם סוכריות..
C chenusha1000 New member 16/6/07 #27 ../images/Emo214.gif תכל'ס פיצוציות חחח כמה שזה מצחיק ... ככה זה עצוב !
J JahMighty New member 15/6/07 #14 אהלן חן קודם כל ברוכאים הבאים! בקשר למטווח קסאמים...חח תיהי יותר ספציפית.. אני גם מהאזור ( אולי ..?) שנידע.... אגב, הגעת למקום הנכון....רגאיי...תמשיכי כך!!
אהלן חן קודם כל ברוכאים הבאים! בקשר למטווח קסאמים...חח תיהי יותר ספציפית.. אני גם מהאזור ( אולי ..?) שנידע.... אגב, הגעת למקום הנכון....רגאיי...תמשיכי כך!!
C chenusha1000 New member 15/6/07 #15 שלום גם לך ! ../images/Emo20.gif ספר לי מאיפה אתה ובן כמה (= וכן, מוזיקה וקצב זה בהחלט חלק ממני. ובזמן האחרון במיוחד הרגאיי, לכן הצטרפתי לפורום !
שלום גם לך ! ../images/Emo20.gif ספר לי מאיפה אתה ובן כמה (= וכן, מוזיקה וקצב זה בהחלט חלק ממני. ובזמן האחרון במיוחד הרגאיי, לכן הצטרפתי לפורום !
R Ras Or New member 15/6/07 #20 אהלן, ברוכה הבאה נעים מאוד אני אור =] [email protected] את יכולה להתחבר אלי אני ישלח לך שירים בכיף לילה טוב =]. ראס.
אהלן, ברוכה הבאה נעים מאוד אני אור =] [email protected] את יכולה להתחבר אלי אני ישלח לך שירים בכיף לילה טוב =]. ראס.
ש שיידי ראנקס 10 New member 17/6/07 #29 נעים מאוד חן אני גיל, מנהל הפורום המכהן. מאחל לך הנאה רבה מהפורום, לפחות כמו שאני מפיק ממנו כבוד גדול! ברוכה הבאה...
נעים מאוד חן אני גיל, מנהל הפורום המכהן. מאחל לך הנאה רבה מהפורום, לפחות כמו שאני מפיק ממנו כבוד גדול! ברוכה הבאה...
C chenusha1000 New member 17/6/07 #30 נעים מאד! כבוד גדול אה ? :] אשמח לקבל את המסן שלך אם יש לך... + בן כמה אתה ומאיפה? אחלה מקום לאללה חח כמה ימים אני כאן וכבר שלחו לי ממיטבי הרגאיי אהה מכורה!
נעים מאד! כבוד גדול אה ? :] אשמח לקבל את המסן שלך אם יש לך... + בן כמה אתה ומאיפה? אחלה מקום לאללה חח כמה ימים אני כאן וכבר שלחו לי ממיטבי הרגאיי אהה מכורה!