כנ"ל
מ מגרש השוודים New member 30/9/07 #21 ../images/Emo207.gif אני לא אהיה פה יומיים../images/Emo69.gif שוב הסמינר הדוחה לפיזיקה >< כל כך לא בא לי אני אחזור בשני בערב ביי בינתיים=]
../images/Emo207.gif אני לא אהיה פה יומיים../images/Emo69.gif שוב הסמינר הדוחה לפיזיקה >< כל כך לא בא לי אני אחזור בשני בערב ביי בינתיים=]
T To The Edge New member 30/9/07 #22 יומיים שלמים של פיזיקה ../images/Emo99.gif (../images/Emo69.gif) תנסה להינות, עד כמה שתצליח. ולמרות שלא מגיע לך -
יומיים שלמים של פיזיקה ../images/Emo99.gif (../images/Emo69.gif) תנסה להינות, עד כמה שתצליח. ולמרות שלא מגיע לך -
א אטומיק בייגל New member 30/9/07 #23 בהצלחה או משהו P: למה אתה צריך ללכת גם לסמינרים במקום פשוט ללמוד 0.0
מ מגרש השוודים New member 1/10/07 #26 זה לא לימודים בפיזיקה, זה ללמוד איך ללמד פיזיקה פשוט אני במדצ"ים בפיזיקה אה, היה נורא ד"א ><
מ מגרש השוודים New member 3/10/07 #33 הממ זה ממש משתלם. מקבלים 10 נקודות בונוס למגן במכניקה, 5 נקודות בונוס לכל מגן אחר שאני בוחר, וגם זה פחות בגרות מעבדה (=100 בטוח). וזה גם על שעות בי"ס אז מה אכפת לי ותכלס, זה גם ממש נחמד.
הממ זה ממש משתלם. מקבלים 10 נקודות בונוס למגן במכניקה, 5 נקודות בונוס לכל מגן אחר שאני בוחר, וגם זה פחות בגרות מעבדה (=100 בטוח). וזה גם על שעות בי"ס אז מה אכפת לי ותכלס, זה גם ממש נחמד.
S Super Alonit New member 2/10/07 #28 מי אלה המכוערים האלה? אין פלא ששארון הפכה להיות ה'פנים' של ווית'ין.
A Amir Noy New member 2/10/07 #30 ../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif תומאס מן שילוב של פדופיל וקוקסינל שחש שהוא ג'וני דאפ
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif תומאס מן שילוב של פדופיל וקוקסינל שחש שהוא ג'וני דאפ