She Falls Asleep D:
O OneStepCloser New member 25/9/07 #21 למה שאלת את השאלה הזאת?! XD זה כ"כ קשה... אבל אני הולכת על She Falls Asleep.
S Sivan McFLY New member 25/9/07 #22 ../images/Emo210.gif../images/Emo23.gifShe Falls Asleep../images/Emo23.gif שיר פשוט.. אעאעאעאאעע גאונייייי עושה לי לבכותת אימצתי לי אייקון! תגידו לי להתחדש!!! DDDDDD:
../images/Emo210.gif../images/Emo23.gifShe Falls Asleep../images/Emo23.gif שיר פשוט.. אעאעאעאאעע גאונייייי עושה לי לבכותת אימצתי לי אייקון! תגידו לי להתחדש!!! DDDDDD:
M m i c k e y 15 New member 25/9/07 #35 לאלא הוא שליי..XDD כאילו תמיד הוא היה שלי פשוט אני שוכחת לשים חח זה ביחד חח
ש ש י ר ו ש 8 1 New member 25/9/07 #25 אהההההה..... טוב זה באת קשה אבל אני בוחרת she left me (לא יודעת אני פשוט חושבת שהוא יותר יפה)
J JuSt My LuCk New member 25/9/07 #27 She Falls Asleep ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif
M McFlyRoni New member 25/9/07 #29 she dalls asleep ../images/Emo23.gif דפנטלי. סתם. אני ממש אוהבת את SLM (במיוחד את הקטע של דני.. אהמסיוןאהמ) אבל עדיין, SFA פשוט מדהים.
she dalls asleep ../images/Emo23.gif דפנטלי. סתם. אני ממש אוהבת את SLM (במיוחד את הקטע של דני.. אהמסיוןאהמ) אבל עדיין, SFA פשוט מדהים.
א אמנדה האחת New member 25/9/07 #31 ../images/Emo54.gifSFA, כמובן. אין בכלל שאלה - SFA לוקח, בגדול. זה שיר כל כך יפה, כל כך עדין, כל כך מרגש, וכל פעם שאני שומעת אותו אני מצטמררת מחדש. טום גאון.
../images/Emo54.gifSFA, כמובן. אין בכלל שאלה - SFA לוקח, בגדול. זה שיר כל כך יפה, כל כך עדין, כל כך מרגש, וכל פעם שאני שומעת אותו אני מצטמררת מחדש. טום גאון.
M mcfly danna New member 25/9/07 #32 she left me למה את עושה לי את זה?!?!? אני אוהבת את שניהם...אבל יש לי חיבה עזה יותר ל SLM
T The Psycho Girl New member 25/9/07 #33 זה ממש ממש קשה אבל she falls asleep אני ממש אוהבת את she left me אבל she falls asleep השיר הכי טוב שלהם
זה ממש ממש קשה אבל she falls asleep אני ממש אוהבת את she left me אבל she falls asleep השיר הכי טוב שלהם
S SweetLikePoynter New member 25/9/07 #34 וואו!! אחד הקשים!!../images/Emo2.gif אבל נראלי ש- SheLeftMe למרות שגם SFA ממש ממש יפה ומרגש..