שאלון מויקה

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif להלה

להקה אהובה מהארץ היהודים להקה אהובה מחו''ל אין ממש ממש אהובה.אולי Bon Jovi,REM,Cownting Crous ובסגנון להקה שנואה מהארץ למה לי לשנוא להקות? להקה אהובה מחו''ל לא שאלנו את זה כבר?
--------------------------------- זמר אהוב מהארץ אריק ברמן כרגע זמר אהוב מחו"ל אליוט יאמין
זמר שנוא מהארץ - זמר שנוא מחו''ל - ---------------------------------- זמרת אהובה מהארץ אפרת גוש,מיקה קרני,איגי ווקסמן,דנה ברגר. זמרת אהובה מחו"ל דילאנה זמרת שנואה מהארץ - זמרת שנואה מחול - ---------------------------------- אתה שומע עכשיו מוזיקה? כן באמת, מה אתה שומע Zayra Alvarez אחלה... איזה סגנון מוזיקה אתה אוהב יותר, עברית או לועזית זה נקרא סגנונות מוזיקה?
למה? --------------------------------- 24 או MTV לא רואה את שניהם מה הדיסק האחרון שקנית Bo Bice ושהורדת אוונסנס נראה לי וששמעת לא זוכר והשיר האחרון ששמעת Zayra Alvarez-Razorblade במקור של Blue October והראשון?? (סתם סתם אני צוחקת) --------------------------------- סינגריה או בית הבובות אממ נגיד שבית הבובות נלי פורטדו או פינק פינק! גרין דיי או רד הוט צ'ילי פפרס רד הוט סימפל פלאן או גוד שרלוט גוד שארלוט [רק בגלל שפעם אהבתי אותם
] פאניק! אט דה דיסקו או פול אאוט בוי לא שומע את שניהם ג'סטין טימברלייק או ג'סי מקרטני לא אוהב את שניהם בריטני ספירס או מדונה רטורי.מדונה
משינה או היהודים היהודים כמובן!

למעלה