שבת שלום לכולם!

chi12

New member
שבת

גמרתי שני ספרים (את השני סימתי אתמול בארבע בבוקר, ואני עיפה כעת, כי הלכתי לישון בסביבות חמש וקמתי באחת עשרה) שניהם היו יפים. אני צריכה לשמור היום על הבנות דודות שלי, אבל יש לי תחושה מוזרה שברגע שהם ילכו אני אבדוק את המיטהXD התמכרתי קשות לפרינסס פרינסס ואני אפילו לא יודעת למה, אני אנסה לנתח את זה כשלא אהיה עיפה, כי אני אוהבת לדעת דברים. יש מצב שחיננית מתחילה לאהוב שונאן איי? לא, אין סיכוי...XD נצטרך לנסות את זה ברצינות כדי להחליט. לסטטה, אני מקווה שתקבלי את העבודה או שלפחות יודיעו לך מה הולך. מיתר, אני שמחה שנהנת עם חברות. זה מזכיר לי שדי הזנחתי את חברותי היקרות :( טוב הגיע הזמן לקחת את עצמי ברצינות ולהיזכר בהן. אורנית, תהני בחופשה שלך לחו"ל, וספרי קצת מה אתם הולכים לעשות.

חח.....

רבה לך,מאמי!אמממ....זה טיול כזה עם הליכות והרבה נסיעות ובטח נחליף הרבה בתי מלון בדרך.בטח נהיה בסופו ממש עייפים, אך מקווה שמרוצים.

Digi Lista

New member
בטוח מרוצים...זה אחד הטיולים השווים.

כשהייתי בין כיתה ז' לכיתה ח' טסתי עם אבא לטיול מאורגן 10 ימים כמתנת בת מצווה להולנד,בלגיה וצרפת-היה מדהים(כן,החלפנו שלושה בתי מלון,המלונות היו ברמה נמוכה ומזל שבמילא יצאנו ממש מוקדם בבוקר וחזרנו רק כדי להתקלח ולישון ובשביל שני אלה המלונות מספיקים),זה הטיול הכי כיפי שהיה לי בחיים,כנראה שבאוגוסט גם המשפחה שלי תטוס לטיול מאורגן לצפון איטליה ונכון לכרגע כול עוד אין לי תשובה בעניין העבודה יש לי בעיה להצטרף אליהם ודווקא לטיול כזה אני ממש רוצה... אני בטוחה שתיהנו,זאת חוויה ענקית(אפילו שבקוראטיה לא הייתי,זה פרט שולי...)וכמובן שתחזרי לספר חוויות

חח ../images/Emo51.gif,מאמי!../images/Emo13.gif

אני מקווה שתוכלי להצטרף אליהם.איטליה מדהימה. וכן,אני מקווה שיהיו לי הרבה חוויות נחמדות לספר.

meytar

New member
מצטרפת לאורה../images/Emo45.gif

גם אני הייתי בצפון איטליה לפני שלוש שנים..באמת כלכך יפה שם...

star_female

New member
פרינסס פרינסס זה מצויין ../images/Emo45.gif

ולא בדיוק שונן-איי. (קרוסדרסינג =/= הומואים, ומבחינות אחרות יש הרבה פחות שונן-איי ממה שקיויתי. אבל זאת עדיין סדרה טובה.
)

meytar

New member
כבר אפשר לשלוח הודעות?P:

בבוקר לא הצלחתי. וול, זו ההודעה מהבוקר: גם אני מנצלת את החופש לקריאת ספרים. עכשיו סיימתי את "נער החידות ממומביי" ו- "בנימין והכלב האדום"-ספר שמצאתי ברחוב, והוא ממש מעניין אותי למרות שהוא לילדים קטנים בעקרון
שונן אי שולטD:
תראו, נהיו לי שעות שינה מטורפות. אני ערה ב7 בבוקר, ולא כי קמתי מוקדם, אלא כי עדיין לא הלכתי לישון-_- (סטטה, אני זוכרת איך פעם<או עדיין?> היית ישנה שלוש שעות ביממה וזה היה מספיק לך..
) חיננית רוצה לספר על החברות האלה?
אגב, אם ההודעה נשלחה פעמיים, זה בגלל תפוז שהעלמו לי את ההודעה...

Digi Lista

New member
תפוז עשו בעיות גם בלילה...

עד שהצלחתי לכתוב משהו וגם לשלוח יצאה לי הנשמה... אני עדיין לא אוהבת לישון וישנה ממש קצת... אגב,"נער החידות ממומביי"-קניתי אותו בשבוע הספר יחד עם עוד איזה 14 ספרים,כרגע סיימתי רק שניים ואת זה ספציפית עוד לא התחלתי,היום קיבלתי כול מיני מתנות מגניבות מהצוות של הכיתה לכבוד הסוף שנה(הקייטנה אומנם ממשיכה עד 15.8 אבל למחנכת זה היום האחרון עד ספטמבר אז עשינו מסיבה קטנה של פרידה והיה נורא מרגש
)וקיבלתי גם את הספר הזה עם תלוש החלפה(בכלל התיאום בין המתנות היה פשוט משעשע-המחנכת ואני קנינו אחת לשנייה יחד עם הסייעת מתנות כמעט זהות,זה רק אומר כמה אנחנו מתואמות כבר...),שמעתי שהוא ספר רב מכר אבל גם קראתי כמה ביקורות פחות מחמיאות,מה את חשבת עליו?... על מה הספר השני?בתור מישהי שקוראת כול הזמן ספרי ילדים(ולא רק לילדים,אני קוראת גם לעצמי
)ובקיאה בשירי ילדים אין לי זכות דיבור אז כבר עדיף להתעניין...

meytar

New member
../images/Emo6.gif

ההודעה שלך ממש שיעשע אותי
בקשר ל"נער החידות ממומביי", אני באמת לא יודעת עד כמה הוא טוב מבחינה ספרותית, אבל מבחינת קריאה, הוא נורא מהנה וסוחף, וסיימתי לקרוא אותו בכמה ימים..וגם הרעיון שלו מאוד מעניין לדעתי, וגם הכניסה הזו לתרבות אחרת ורחוקה.. בקשר ל"בנימין והכלב האדום", אין בו עלילה ממש. זה פשוט על ילד והכלב שלו ואיך שהוא מגדל אותו... מה שכן, יש בספר צד סוריאליסטי כי לבנימין יש מן כמו "איש שומר" עם כוחות על טבעיים. הוא ספר נורא פשוט וחמוד.

star_female

New member
אין לי ממש מה להוסיף על מה שאמרו כבר...

אני גם מקווה שזה יסתדר. אני מניחה שמה שלא אמרת לו את רוצה להגיד לו בשיחה אישית, אבל האינטרנט והטלפון תמיד פתוחים אם זה כל כך חשוב... חוץ מזה, טוב לשמוע שאת נהנית מהחופש.

למעלה