שיקו-גרסאת הפורום

../images/Emo168.gifשיקו-גרסאת הפורום../images/Emo168.gif

כולנו מכירים ואוהבים את השיר שיובל הקדיש לשיקו בסוף "ערוץ הילדים", אני עכשיו רוצה שתכתבו שירב אותו נוסח בהקדשה לחבר פורום אחר לדוגמא: חזי כשאתה חוסם משתמשים אז הפטמות שלי עומדות חזי כשאתה משרשר אופים העניים שלי עומדות דמעות של התרגשות כמה חסומים בתוך האדמין הקט, לא יכול לספור. אל תמחוק הודעה שלי הוא משורשר ל
היומי אל תמחוק לי, כי כשאתה אתה תמחוק אני אפסיק לכתוב. תכתבו משו כזה מצחיק ודבילי. (היה משעמם בבצפר ועל זה חשבתי)

אפרת P

New member
בנציייייייי../images/Emo112.gif

כשאתה כותב על השייגעצים אז הפטמות שלי עומדות בנציייייייייייי כשאתה מוחק שרשור או שניים בעיניים שלי עומדות דמעות מהתרגשות! כמה התרגשות בתוך *ליבי* הקט, אין לך מושג. אל תלך עם רז, אחרת יבדקו שוטרים את התיק שלך אל תלך עם רז, כשאתה תלך אני אפסיק, אני אפסיק לנשוווווווום אע? כע?! זה היה עלוב ><

ליל <:

כשאת מספר לי על קילו'ס עודפים אז הפטמות שלי עומדות ליל כשאת מזמינה אותי אל קצה הארץ בעיניים שלי עומדות דמעות מהתרגשות כמה התרגשות בתוך ליבי הקט אין לך מושג
אל תלכי מכאן, השמש תשקע לי בתוך בתוך החולון
אל תלכי מכאן כשאת תלכי אני אפסיק אני אפסיק עע ממ. לרקוד? ><

ססילייה

New member
מאיה <:

מאיה, כשאת משתרללת עם טרקטורונים החלזונות שלי רוקדים מאיה!!!! כשאת מתלוננת על מעשנים בעינים שלי עומדות דמעות מטיפשות כמה טיפשות בתוך מוחך הקט, שאין לך מושג!!
אל תלכי מכאן
הטרקטור יסע לי לתוך..לתוך ה..חלום?
בלי בוט ההילוכים שלך! הטרקטור יפסיק.. הטרקטור יפסיק לפעול...
מאיה את יודעת שהכל מאהבה, נכון נשמה?

AvtipuS

New member
בנצי!

בנצי...כשאתה חופר על הדוסים אז הפטמות שלי עומדות בנצי...כשאתה איתי אז השוטרים, בודקים לך תתיק עמוק עמוק כמה הומור שחור בתוך מוחנו בלאט, אין לנו גבולות אל תלך לצופים,הם גמדים קטנים שנתקעים בתוך...בתוך הארון אל תלך איתם,אם אתה תלך...אני אפסיק,אני אפסיק שאני אפסיק? יש סילית באנג!

AvtipuS

New member
למה איך חשבת שהכתמים נעלמים?

סילית באנג ואת לא רואה בעינים.

אסססס

New member
גנבת בדיחות שכמותך..

עד שיש לי בדיחה.. לא יפה
מה קורה? שנים לא ראיתי או הרבצתי לך..

עדי D

New member
!!!

אם אתה יורד על הצופים אז אתה יכול ללכת מכאן
כי כשאתה תלך.. אנלא אפסיק.. אנלא אפסיק לנשום!!
סתםסתם. הכל מאהבה

למעלה