שיקו-גרסאת הפורום

יש לי מוזה היום

אם אפשר לקרוא לזה מוזה>< איפרת כשאת מספרת על חזירי-זכרון אז הפטמות שלי עומדות איפרת! כשאת לי סורגת את הגולה
הצווארוש
שלי כולו נמוג מהתרגשות כמה התרגשות בצווארי הקט
אין לך מושג אל תלכי מכאן 'הרמוניה כאן יש כשקמים' אל תלכי מכאן >><< כשאת תלכי אני אפסיק אני אפסיק
לנשום P:

אפרת P

New member
מאייייה../images/Emo99.gif../images/Emo112.gif

כשאת עושה טרקטורונים אז הפטמות שלי עומדות מאיייה כשאת עושה עם אוהד מלחמת מים בעיניים שלי עומדות דמעות מהתרגשות! כמה התרגשות בישבני הקט, אינלך מושג. אל תלכי מכאן, בואי לזכרון בתוך, בתוך אוירון אל תלכי מכאן, כשאת תלכי לבי יפסיק, לבי יפסיק לפעום.

...

קרן כשאת משתמטת מצהל אז הפטמות שלצהל עומדות אסי כשאת משתכרת מחצי בריזר אז העניים שלי עומדות דמעות של צחוק כמה צחוק על צפונים כמוך אין לך מושג אסי אל תסעי באוטובוס כי הוא מלא בלא צפונים כי כשאת את תסעי, האוטובוס יתפוצץ יצא מסריח

יצירתית אש. רז^^

כשאתה צוחק עלי, על טרקטורים אז הפטמות של עומדות רז כשאתה אומר לי אנערף בעיניים שלי עומדות דמעות מהתרגשות כמה התרגשות במנועי הקט [נו מה. בשביל להיכנס לאווירת הטרקטורים] אין לך מושג
אל תלך מכאן ההיפופוטם ההיפותטי ישקע לי בתוך בתוך החלום אל תלך מכאן כשאתה תלך אני אפסיק אני אפסיק לשתות D: סתםלא><

ססילייה

New member
אביק.../images/Emo11.gif

כשאת במיטה שלי, השערות שלי סומרות.. אביק
כשאת שרה לי על אריק.. בעינים שלי עומדות דמעות מחרמנות(!!) כמה טיפשות יש בכל דבר? תאמיני לי שיש לך מושג!
אל תלכי מכאן
סטנלי יאכל לי את כל!את כל הסבון!
אל תלכי מכאן
כי אם את תלכי אני לא אוכל, אני לא אוכל לנשום.
.

הפהפהפ!! עד סטנלי |סמלסקסשלאיתואר|!

כשאת במיטה שלייייייייי אל תדברי על אריק, אל תדברי

dairy milk

New member
ליל ../images/Emo9.gif ../images/Emo220.gif

ליל, כשאת משמידה אנושות אז הפטמות שלי עומדות [
], ליל, כשאת מדברת על לבוא לעפולה [
] בעיניים שלי עומדות דמעות מתהרגשות, כמה התרגשות בתוך ליבי הקטנטן, אין לך מושג
אל תלכי, ליל, כי כשאת תלכי, לא יהיה, לא יהיה מי שעליי ישמור
(גרר מה, ניסיתי D: )

shahaf shecter

New member
אנשיםםם

אתם מוכשרים ברמותתת מטורפותתת חשבתם לכתוב שיר / חמשיר / ספר / משוו?! אל תפסיקו [.אנא.] אל תפסיקו כי כשתפסיקו אני אפסיק.. לקרוא...?!

../images/Emo121.gifאני מפחד ממה שיצא לי:]שי

כשאתה מזיל ריר על ויולט הפטמות שלי עומדות שי כשאתה אומר שאיפרת תמצוץ לי בעיניים שלי עומדות דמעות של התרגשות. כמה חרמנות בראשך הקט, לא יכול לשער. אל תרים ממתקים מהקיוסק, אל תרים. כי אם תרים אני כבר לא, כבר לא אהיה רעב

../images/Emo121.gifעודעודD: ליל

כשאת אומרת "ממש" בקול הציני שלך אז הפטמות שלי עומדות. כשאת שרה את מרלין מונרו בקול של ילדה קטנה בעיניים שלי עומדות דמעות של התרגשות. כמה שאת חצי רוסיה, ממש לא יכול להאמין. אל תלכי לישון היום אל תלכי כי אם תלכי לישון ליבי יפסיק לפעום:] נע מעפן

למעלה