סיקור ההופעה והראיון עם אוהד חיטמן
סיקור ההופעה וראיון עם אוהד חיטמן: יצאתי בשעה 21:30 לדרך, מתנגן מוזיקה נעימה ברדיו, ראשי מלא במחשבות של מה יהיה, מי אפגוש שם, אם מי אדבר. הלוואי ונגיע כבר. זה לא פעם ראשונה שאני הולכת להופעה של אוהד אך אני נרגשת כל פעם מחדש, ובמיוחד הערב, הולכת להיות הופעה מיוחדת. לקחתי על עצמי משימה לא קלה, אבל אני טובה בכתיבה, אז נו למה לא?! אוף שלא ישתבש דבר, שלא יהיו פקקי תנועה, רוצה להגיע בזמן. "תמונע" הנה אני באה. -אני מחוץ לאולם- יש פה המון אנשים, אבל אני לא מפתחת שיחה, איני מכירה איש, וגם אני מתביישת נורא. והנה פותחים את דלת האולם, מסתבר שאני לא ברשימה של אלה שהזמינו כרטיסים מכוון שזכיתי בכרטיס, אז אמרו לי ללכת לכניסה של המוזמנים, ואכן שם שמי היה, והנה אני בפנים. אין מקום לזוז, ושלא נדבר על הכמות העצומה של האנשים, אני מחפשת את מקומי, לפחות בעמידה, ומצד שמאלי יושבת משפחת חיטמן. ואותך רינת, אני לא רואה, את בכלל באת?! הו והנה מצאתי מקום לשבת. -והנה זה מתחיל- האולם חשך, מתנגן ברקע "בדרך" והנה כל הנגנים עולים אל הבמה, והנה גם אוהד, ומתחיל בשיר : "רגע לפני". הוא מספר לנו שהוא מתרגש נורא, ואף מספר בקצרה מי האומנים שישירו איתו. ועכשיו השיר "נהר האהבה", שכתב עוד בהיותו בן 18. ובכן עכשיו סולו נפלא של גיטרה, ואז שיר חדש: "מתוך האפילה". ועוד שיר חדש: "אלוהים", ומיד אחרי זה היה ביקוש לשיר : "סיפור פשוט", והנה הוא גם שר אותו. ומיד אחרי שיר חדש שממנו הצלחתי להבין את המילים האלו: "מתוך החושך והשחור"... מישהי מאחור צעקה 'אתה ענק'! ואז הוא הזמין לבמה את הראל סקעת. ויש גם סיפור, אוהד שר אם כל אחד מהם שני שירים, וסקעת בחר בשיר קטן שמעולם לא נשמע כדואט, (ובין השניים נזרקים מחמאות) והם שרו את השיר "נוקטורנו", דואט מקסים ומרגש, ועכשיו עוד שיר שאוהד הלחין לסקעת לפסטיגל "לעוף" אך בגרסה מיוחדת בליוי המוזיקאי יועד ניר על צ'לו. ואז אחרי זה השיר "האישה של חיי", מיד אחרי זה אוהד מציג את הנגנים הנפלאים שלו, ואז הזמין לבמה את דודו טסה, והם שרו את השיר "תפילין" שכתב עודד דישון, ומיד אחרי זה שרו את "אני רץ" (תשואות) ועכשיו "תעלות"-שנכתב על אמסטרדם. ואז הוא הזמין את נינט טייב. כל הקהל (מהממת) היא בחרה לשיר את השיר "מונוטוני", חיבור מדהים של השניים, שילוב נהדר של הקולות. ואז הם שרו את השיר או לפחות מה שהבנתי ממנו "דרוש לי גבר".. ומיד אחרי זה "בליל האהבה", ואז הודה לכולם לנגנים להראל סקעת, דודו טסה ונינט טייב. הוא ירד מהבמה אך הוא יחזור. והנה הוא חזר ושר את השיר "על ראש ההר" (ממש שירה בציבור הייתה פה) ועכשיו שיר חדש שאת המילים שהצלחתי לקלוט הם: "נקודת ההתחלה".. ומיד אחרי זה עלה מישהו לבמה עם מתנה ענקית לאוהד, בתוכו היה דובי ענק
ועכשיו לקינוח השיר (תנחשו)... "תגידי לו"- כמובן! -וזהו- תשואות, וקידה, כל הקהל על הרגליים. ועכשיו הראיון עם אוהד חיטמן: שלום אוהד: מאיזה גיל הבנת שאתה רוצה להיות מוזיקאי? "מתמיד, מכיתה ב', התחלתי לנגן על חליל". אין התנגדות בעיניין שכולם מתחברים ל"תגידי לו", לאיזה שיר אתה הכי מתחבר מכל השירים שכתבת והלחנת? "כל פעם שיר אחר, שיר אחרון שהלחנתי". מתי התחלת להופיע? "היו כמה הופעות, אך באופן אינטנסיבי לפני שנה. איך ההרגשה שרק "יצאת" וכבר יש לך מעריצים? "זה מדהים אותי, וואי אנשים מקשיבים לשירים שלי, אני צומח מתוך הקהל. גם אם אופיע במקום גדול לצד בילי ג'ואל". מה המסר שלך לפורום ובכלל? "שאתם שם בשבילי, זה נותן לי כוח לגעת בכם במוזיקה". לסיכום, מה אתה אומר על הפורום ועל חבריה? "זה מדהים, תופעה מבורכת, בזכות הזאת כמוזיקאי, דרך הקהל שלי". תודה רבה אוהד ותצליח בשמי ובשם כל הפורום! צפניה יקירי, תודה על הזכות שניתנה לי להיות שם אתמול להתרגש ולראיין עבורכם את האדם היקר הזה! המחשב שלי קרס ולצערי לא תראו את ההודעות שלי בפורום לזמן מה
תודה על הכול! (היד רעדה לי כל הראיון וזה כל מה שהצלחתי לכתוב בלחץ שהיה עליי, כי נו מה לעשות אני לא מורגלת לראיין ועוד מישהו שאני מעריכה נורא, אז איתכם הסליחה אם זה יצא לא הכי מקצועי.)