שרשור הופעת השקה

hagit1232

New member
אני גם התרגשתי מאוד בהופעה

היה פשוט מדהים. הכל היה מיוחד כל לך. אין לי מילים לתאר. מרגש.

ההופעה של אוהד אתמול בתמונע ../images/Emo41.gif

אנשים יקרים, גיליתי עכשיו שיש לאוהדי פורום בתפוז ומיד הייתי חייב להכנס ולכתוב. אתמול זו הייתה ההופעה המאה בערך שלו שראיתי ואני לא יכול לתאר לכם כמה התרגשתי. מעבר לזה שהוא חבר יקר מאוד שלי, הוא האיש הכי מוכשר שאני מכיר! השירים שלו פשוט נכנסים לבטן ועושים שם סיבובים עד שהם מתמקמים סופית בלב. אני אוהב אותו ואת השירים שלו ואני מאחל לו שכל החיים שלו והקריירה שלו ייראו כמו האנרגיות בהופעה של אתמול. ושכולם יקנו את דיסק הבכורה שלו!!! אוהדי - אתה בלתי רגיל! אוהב מיכאל

hagit1232

New member
הי מיכאל

היה לי הכבוד לזהות אותך בכוכב נולד כאחד שעשה איתי את לנדמרק ואתמול מרוב התרגשות בהופעה לא יצא לי להגיד לך כלום אז אתה שר מעולה ושיהיה לך המון בהצלחה.

ranch22

New member
טוב...עכשיו תורי...

האמת אין הרבה מה לספר כי פשוט אין מילים לתאר את ההופעה אוהד שר מדהים והדואטים עם הראל,טסה ונינט היו מרגשים במיוחד. היה מרגש במיוחד וגם קצת מצחיק עם כל הפסקות הדיבור שבין השירים וגם בשירים עצמם,לרוב אוהד שר שירים חדשים ולא מהאלבום שיצא ורק כמה שירים מסויימים מהאלבום הנוכחי("תגידי לו"-בסיום,"תפילין"-עם דודו טסה,"נוקטורנו"-עם הראל,"מונוטוני"-עם נינט,"תעלות שהוא שר לבד,"לא סיפור פשוט"-שיר הפתיחה","ליל האהבה" ו-"נהר האהבה"). מהשירים החדשים היה את-"האישה של חייו","אלוקים אל תנסה אותי","מתוך האפילה","אל תברחי.."(לא בטוחה שזהו שמו,אלו המילים הראשונות מהפזמון)ו-"כל מה שהיה"(גם לא בטוחה שזהו שמו של השיר). סרטונים ותמונות: יש כ16 תמונות. וכ14 סרטונים,חלק מהסרטונים חתוכים מכיוון שהזמן של הקליפ לא כיסה את כל השיר או כל מיני הפרעות באמצע(מצלמה מעצבנת!!!!!תזכורת:לקנות מצלמת וידאו עד ההופעה הבאה). אני אשתדל להעלות את הסרטונים והתמונות עוד היום רק שתדע שהאיכות היא לא הכי טובה בעולם אבל לפחות שומעים ודי רואים(אזהרה מראש). ותודה לפורום ולתפוז שנתנו לי את הכרטיס להופעה הזו,זו מין הגשמת חלום,תודה.

ranch22

New member
האמת שלא...

הסיקור שלך יותר טוב ולך יש גם ראיון וכתבת סיקור גם על כל שיר! ואצלי בכלל התמונות יצאו באיכות גרועה והסרטונים גם לא משהו......מצטערת...:( ו...כל זה לא בגללי אלא תאשימו את לירון לב,ישב לידי על המדרגות ובין הרגליים שלו ישבה החברה שלו לכן כל ההופעה כמעט הוא דרך לי על הרגל ומחץ לי אותה,לא יכולתי לזוז,להתקרב וכמעט כל שניה המצלמה קפצה בגללם אז שוב...סליחה. ותודה-ליאת.

רינת

אל תגידי אף פעם משהו רע על משהו שאת עושה, תמיד תחשבי שמה שאת עושה זה גם טוב, גם עליי דרכו כי ישבתי בדיוק במעבר... והסתירו לי, והיה לי חושך והיה קשה לי אחרי זה בבית לפענח את הכתב שלי כך שהייתי צריכה הרוב להשתמש בזכרון שגם הוא לא משהו חחחח והראיון קצת התפקשש לי כי היו כמה דברים שלא כתבתי ברור ואז בבית ב1 בלילה ניסיתי לפענח בקיצור בלגן אבל עכשיו אני נושמת לרווחה שיצא בסדר פחות או יותר.

ranch22

New member
אל תדאגי...

אל תדאגי אני מזלזלת בי רק לפעמים.. :) ו...איפה ישבת?

ranch22

New member
וואי...

ראית משהו משם בכלל? היית באה למדרגות,אמנם לירון לב קצת מחץ אבסל היה עוד מקום למעלה וגם ראו משם ממש טוב.. טוב אבל היית ליד נינט והראל חח נו גם זה משהו....

ranch22

New member
אה..

אבל הדלת הייתה בכלל בצד אז איך ראית? ואני שמחה שנהינת למרות שמחצו אותך חח

חחח ראיתי טוב לא הייתי ממש בצד

יש כאלה ממש שישבו ליד הדלת על הרצפה, וזה אולם קטן בכל זוית שתשבי או תעמדי את תראי טוב את אוהד
כן מחצו אותי ודיי כאילו אוף חח כל רגע עברו ודרכו על החצאית שלי וזה, אבל אני לא מתלוננת! (טוב אולי קצת) חח

ranch22

New member
חח

טוב נו..העיקר שראית את אוהד ושמעת ונהינת כי זה מה שהכי חשוב... :)

נכון:)

וואי זה ממש התכתבות פה חחח יש לך תמסנג'ר שלי לא? אני בטוחה שכן נו טוב בטח אין לנו על מה לדבר, חוץ מעל אוהד חחח

שיר m

Well-known member
יופי של סיכום:)

ותודה מראש על התמונות והסרטונים, האיכות לא חשובה:) איזה כיף שנהנתם:)

ranch22

New member
אין בעיה...

רק תגידו לי איך לעלות אותם לאתר ואני כבר אעלה. וסליחה שוב מראש על האיכות..........

קאמי מ

New member
../images/Emo7.gif אני מרגישה שממש הפסדתי!

הייתי בטיול שנתי של יומיים, (וקיבלתי תעודת זהות! מזל טוב לי!
) ולכן לא הלכתי להופעה... פשוט נצבט לי הלב! כולם כ"כ נהנו, הביקורות רק משבחות, יש ראיון, סרטונים.. מה לא! ורק אני לא הייתי שם.
טוב, לפחות אתם נהנתם...

למעלה