שרשור לקראת ההופעה

talytal

New member
../images/Emo168.gif שרשור לקראת ההופעה ../images/Emo168.gif

ביום חמישי, במועדון Elgir (לשעבר גהה) רח' ריב"ל 9, תל אביב. ג'קו על הבמה, אנחנו בקהל!
מי בא, מי רוצה להגיע ונתקל בקשיים לוגיסטיים, למי יש מקומות פנויים ברכב ורוצה לעשות מעשה טוב? אני מאוד רוצה שניפגש שם ונצפה בהופעה כפורום, ולא שכל אחת תגיע בנפרד. זו הזדמנות, אז בואו ננצל אותה. אז ככה - כל מי שמגיע להופעה, להגיב להודעה הזו בסימן
או בתגובה מילולית. מי שצריך עזרה בהגעה, זה המקום לבקש אותה. רק עוד יומיים, אז יאללה לאירגונציה!

talytal

New member
אני בתהליכי בירור מול המועדון

כנראה כחלק מהשיפוצים גם החליטו לא לענות לטלפונים...
בכל אופן, עד שאני אשיג את המידע - סביר להניח שג'קו לא יעלה להופיע לפני 1:00, ויכול להיות גם מאוחר יותר. אני אומרת את זה בהסתמך על ההופעות שהיו עד עכשיו. אם אני אקבל מידע שונה אני אעדכן כאן. בגהה חיפה כניסה לא עלתה כסף. אני מאמינה שגם בתל אביב לא, אבל את זה אני הולכת לברר בצורה סופית מול המועדון.

כנראה שנגמרו כבר השיפוצים..תראי

היי, חיפשתי בדל של ידיעה לגבי ההופעה או ידיעה על מסיבה ביום חמישי ו.. כלום, לא ידיעה, ואפילו לא משפט.. מוזר..
אבל מצאתי תמונות ממסיבה שהייתה שם במוצ"ש אז נגמרו השיפוצים..
אז מה קורה ולמה לא מוזכר בשום מקום?הם לא רוצים שיבוא קהל??

kapit5

New member
גם ההופעות הקודמות לא ממש פורסמו

ברייש גליי .אלה בפירסומים מקומיים.אני מניחה שלא רוצים לימשוך כל מיני גורמים עויינים בעקבות מה שקרה. אני מניחה שמי שממש רוצה לבוא לראות אותו כבר איך שהוא ידע.עובדה שאנחנו ידענו על כל מופע.

דווקא כן פורסמו בכל אתרי הבילויים..

אתרים כמו לילה ובין ועוד כמה כן פרסמו את ההופעה בחיפה שהייתם בה וגם את ההופעה בדנטה ומשם העלתם גם גלריית תמונות.. סתם מוזר לי שפה אין שום פרסום, במיוחד שהמועדון התחדש ורוצה לעשות לעצמו יחסי ציבור..

talytal

New member
אני לא יכולה להגיד בביטחון לגביי

ההופעה בדנטה, אבל ההופעה בחיפה (הראשונה) לא פורסמה בשום מקום. רק אחרי כן העלו הרבה אתרים תמונות משם. לדעתי כך גם היה בהופעה באשדות יעקב, אבל יש מצב שאני טועה. בכל אופן, אותי זה לא ממש מטריד. כמו שכפית אמרה, מי שרוצה באמת לראות את ג'קו מופיע, יימצא איפה.

סיבה הגיונית לעניין זה רק התקשורת..

אחרי שחשבתי על העניין ברור לי שפשוט כנראה לא רוצים (ג'קו ומנהליו) שייודעו לתקשורת פרטים על ההופעה ,כי הופעה בחיפה או באשדות יעקב זה עדיין לא הופעה ראשונה בת"א.. בת"א יש הרבה יותר צלמים,עיתונאים, כתבי רכילות ומה לא..אז לחסוך לו את כל זה ההופעה כנראה בשו-שו.. ומזל שלנו הייתה את מון ליין שיידעה כי אחרת גם אנחנו לא היינו יודעות...
וcount me in

מגושקה

New member
ואחרי כל מה שקרה עם התמונות

של ג'קו ונגה, את באמת מאמינה שהעיתונאים לא יודעים עאל ההופעה הזאת. הרי הם מרחרחים פה כל הזמן. מאיפה הם ישיגו מידע זמין ומהיר על ג'קו?

thr7

New member
../images/Emo45.gifברוררררר

ואני (נהגת מונית לשעבר)ראו הנסיעה לחיפה. באה מכיוון מודיעין מי שרוצה מוזמנתתתתתתתתתתת.

thr7

New member
וקניה אני מוכנה לבוא לקחת אותך

מה היית עושה אם הייתה לך ברירה את הדרך אלייך וחזרה:)

קניה 1

New member
תיזהרי, שאני לא אתפוס אותך במילה!!

בסוף עוד תצטרכי לצאת בצהריים כדי להגיע להופעה בזמן חחח

talytal

New member
בגלל שאת יודעת איך אני עם גיאוגרפיה

בבקשה תעזרי לי כאן - יש מצב שצומת רעננה זה בדרך בין מודיעין לתל אביב? לא, הא?

kapit5

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo13.gifאני מגיע מהצפון

דרך יקנעם,זיכרון ומשם דרם כביש החוף אם מישהי צריכה איסוף בדרך-יש לי 2-3 מקומות.

למעלה