שרשור לקראת ההופעה

thr7

New member
אז זהו שלאאאאאאאאאאאאאאא

את צריכה את הבנות שבאות מחיפה ולהיפגש איפה שאנחנו ניפגשנו רק בצד השני.

talytal

New member
חשבתי שכן, אבל

כביש החוף חותך את צומת כפר שמריהו וצומת גלילות, לא את צומת רעננה, שנמצאת יותר מזרחה. תראי מה ההופעה הזו גרמה לי לעשות - פתחתי ספר מפות! זה לחלוטין קונספט חדש בשבילי!

טליטל אפשר לקבוע שתינו

בצומת רעננה לקחת מונית ביחד עד צומת כפר שמריהו נניח ושם לחכות לכפית... מונית לשתינו זו לא הוצאה גדולה מדי....

thr7

New member
אבל היא יכולה לחתוך לכביש 4 כמו שעש

תי כשאספתי אתכן תשאלו אותה .

אפשרות... היא יכולה לחתוך

בפולג ולפנות לכביש 4 דרך הכביש שמוביל לבית יהושוע ואבן יהודה.... הכל רק בתנאי שזה לא מסבך אותה...

kapit5

New member
טליטל-אם כבר פתחת מפות

אם נוסעים על כביש החוף הישן-מגיעים לצומת רעננה? כי אם כן אז אולי אני אסע משם,העיקר שתבואי.

talytal

New member
כפיתוש מתוקה! ../images/Emo24.gif ../images/Emo140.gif ../images/Emo9.gif

ברור שאני אבוא! אין שום מצב שלא. אוקיי, כביש החוף הישן? זה כבר אתגר בשבילי. מה זה, איך זה? הצלחתי להבין שכביש החוף (הרגיל? לא ידעתי שיש שניים) מצויין במפות ככביש 2, והוא אכן לוקח ישירות עד לרחוב המסגר וממנו לרחוב ריב"ל. אני יודעת איך להגיע מצומת רעננה חזרה לכביש 2 (דרך גלילות), אבל אני לא בטוחה כמה זה יאריך לך את הדרך לרדת מהכביש מלכתחילה. אני כל כך מעריכה את הנכונות, אבל באמת, רק אם זה לא מסבך אותך. אני וזואי נמצא דרך. אני ממש לא רוצה להתחיל לעשות לך בלאגנים בכבישים.

טליטל ../images/Emo24.gif

הכביש הישן זה כביש 4... אפשר ליסוע איתו עד צומת מורשה משם לפנות ימינה ולעלות על איילון בגלילות... דרך איילון אפשר להגיע לאזור ריב"ל.... אנחנו עוד נלמד אותך גיאוגרפיה....

דורית41

New member
אוקיי,הסבר-

ריב"ל הוא אחת הפניות מרח' המסגר לכון מערב (כשבאים מדרום-שמאלה...). מקביל ליד חרוצים-אם את מכירה. ואם לא-כשמגיעים מאיילון מדרום לצפון,את עולה בלה גארדיה,אחרי העליה פונה ימינה למסגר, ופונה שמאלה אחרי נדמה לי רמזור או שניים שמאלה לריבל. אם אין שמאלה(נדמה לי ששינו שם את הפניות מהרמזורים),אז באחד הרמזורים הבאים-פרסה.

thr7

New member
תודה עכשיו אני יודעת איפה זה.

לפי ההסבר שלך הייתי שם. זה מקום ענק.

דורית41

New member
אני מכירה את האיזור אבל

לא בגלל המועדון,אלא בגלל מסעדת הקופי בר-(מצויינת.)ותמיד כשאנחנו חוזרים לרכב בסביבות,נניח 1 בלילה , אני רואה המון חבר'ה מחכים בכניסה למועדונים.

תודה כפיתוששש ../images/Emo24.gif

אם בכל זאת זה עושה בלאגן... תעדכני ואנחנו נמצא פתרון... בכל אופן תודה נשששמה

talytal

New member
כפיתוש, אין לי מילים ../images/Emo140.gif ../images/Emo140.gif ../images/Emo140.gif

חוץ מ- תודה, תודה, תודה!
בדרכו אלייך.

דורית41

New member
חחחח,ג'קו תתנצל.

ברוח ארץ נהדרת. בגללך הזיזו את צומת רעננה,ועכשיו היא כבר לא בין מודיעין לת"א.....

למעלה