שרשור מוזיקלי

../images/Emo168.gif שרשור מוזיקלי ../images/Emo168.gif

היי
טוב, חשבתי שיהיה נחמד אם כל אחד ישרשר לכאן את האומנים העיקריים שהוא שומע בתקופה האחרונה [אחרת כל הודעה תהיה אין סופית]. יהיה נחמד להכיר עוד קצת את הטעם שלכם אני אשרשר מאוחר יתר שתפו פעולה

ברררר

New member
../images/Emo80.gif

קולדפליי
עברי לידר
ניקלבק דניאל סלומון דנה ברגר רמי קליינשטיין בתקופות! פו פייטרס אבריל לאבין דידו קין NOVA (פורום 1175) להקה מדהימה
אלה העיקריות....

ברררר

New member
אויששששששששש

שכחתי גם את REM גרין דיי קצת רד הוט צ'ילי פייפרס- בתקופות טראוויס- בתקופות.... מה יש לכולם מאואיז? ממש רק כמה שירים יפים... אבל הם חלודים קצת לא?

לא

לדעתי. אחלה להקה... אין מה לעשות כול מה שישן-מצויין וכול החדשים-יכולים ללכת להזדיין חוץ מקולדפללי שהם נחשבים חדשים. אבל באמת כול הלהקות ב80-90 הם להקות מדהימות..ואואזיס אחת מהם.

מיין

אוקי אז את קולדפליי בתחום הרוק [ורוקפופ] אצלי מלווים שאר יוצאי בריטניה - רדיוהד, טראוויס, קין בישראלי התחלתי לגוון, כמובן שיש את עברי לידר אהובי מימים עברו
אליו מצטרפים שורת היותר-חדשים בשבילי דוגמת אביתר בנאי, אפרת גוש, רונה קינן ובתי באלקטרוני אני עדיין עם דפש מוד שהכרתי לפני כמה חודשים יותר לעומק, אליהם מצטרפות התגליות החדשות - דאפט פאנק, מובי, יאזו, דה היומן ליג ויוריתמיקס [מי אמר סינת' פופ מהאייטיז?] וזה הכל

0mroosh

New member
רונה! ../images/Emo99.gif

למי שאין את "לנשום בספירה לאחור", אלבום הבכורה שלה, לגשת מהר ולקנות. דיסק מעולה!!

שלי

קולדפליי 3 דורס דאון אואסיס ניקלבאק טראוויב דה קילרס גו גו דולס קצת קווין רדיוהד R.E.M פו פייטרס דה קיור קצת ועוד המווןןן

דה קיור?!

אוי אני שונאאאאאאאאאאאאאאת לא מסוגלת.. מזלך שאת אוהבת רק קצת. סתם......
תאהבי מה שבא לך.

אני ../images/Emo13.gif

קולדפליי כמובן אואזיס U2 REM - התאהבתי בהם
the calling רדיוהד 3 דורס דאון טראוויס counting crows - הם טובים!! ריאן קבררה נירוונה רולינג סטונס ביטלס דייר סטרייטס אירוסמית' גו גו דולז מישל בראנץ' רד הוט צ'ילי פפרס זהו אני חושבת

אחלה!!עכשיו שלי

לא לפי הסדר לועזי-
כתר|
קולדפליי פרי דורס דאון אואסיס R.E.M נירבנה ביטלס קווין לד זפלין גרין דיי בוב מרלי דורס פינק פלויד עברי-
ברי סחרוף משינה אביב גפן אהוד בנאי מאיר אריאל

שנות השישים והשבעים

פינק פלויד ביטלס זפלין הסטונס גפרסון ארפליין הדלתות והמי ועוד רוק חדש כמו קולדפליי כמובן יו 2 אר.אי.אמ ונטלי אימברוליה אשתי לעתיד יש עוד מכל התקופות

0mroosh

New member
כיף כיף!

אז ככה: קורין אלאל [עם דגש על "שפת אימי" ו"פירות אסורים", מעולים מעולים!]. רונה קינן [מדהימה!
]. אלאניס מוריסט beck bjork עברי לידר המכשפות מאיר ואביתר בנאי אפרת גוש ומאתמול התחלתי לשמוע את "שרות לאה גולדברג" ,פרוייקט שבו ישנם ביצועים לשיריה של גולדברג ע"י מיטב האומניות בארץ.מומלץ בחום.

ברררר

New member
איך שכחתי את המכשפות???../images/Emo99.gif

אלאניססססס- כל כך תקופתייי

למעלה