שרשור מוזיקלי

Broken Wings1

New member
אוקיי. ../images/Emo13.gif

לועזי: קולדפליי, רדיוהד, טרוויס, אר אי אמ, קין, אלאניס מוריסט, נורה ג'ונס, דריים, גו גו דולז. כמובן שיש עוד הרבה.. אבל אלה המרכזיים לתקופה האחרונה. עברי: דנה ברגר, אביתר בנאי, מוניקה סקס, רמי קליינשטין, שייגעצ. גם פה יש עוד הרבה, אבל זה בעיקר שיר בודד בד"כ.. זה היה קשה.. אר

ברררר

New member
מוניקה

אוף אוף, שוכחת את כולם! נעשה ככה: רק עברי לידר וקולדפליי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ברררר

New member
לא יודעת מה יש לכולם

אני יודעת מה יש לי. אני מ-א-ו-ה-ב-ת!!!
וזה ממזמן.............................................

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifאוקיי זה יהיה ארוך../images/Emo3.gif ../images/Emo104.gifעברי../images/Emo104.gif: אריק איינשטיין שלום חנוך מוניקה סקס פיטר רוט יהלי סובול יוני בלוך אפרת גוש דניאל קורן החלונות הגבוהים יוני רכטר ../images/Emo160.gifלועזי../images/Emo160.gif קווין ביטלס קולדפליי קין REM אואזיס וונדה שפרד זה מה שאני זוכרת בשעה מאוחרת זו של הלילה../images/Emo3.gif

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifארוך עאלק=P טוב, לא זכרתי הכל אני עייפה../images/Emo122.gif

Latisia

New member
בטח כי כולנו חובבים קולדפליי P:

שלי קצת באיחור (אני תמיד באיחור!) לועזי : muse radiohead red hot chili peppers nirvana the pixies smashing pumpkins led zepplin melissa auf der maur (היא לא מוכרת כול כך אבל היא מעולה!!!) עברי: מופע הארנבות של ד"ר קספר! מוניקה סקס ברי סחרוף אביב גפן יוני בלוך אפרת גוש רוקפור איפה הילד

אני ../images/Emo13.gif

keane השולטים (ריצ'רד
) קולדפליי קווין ביטלס דה קלאש דה ביץ' בויז נו כל הלהקות הבריטיות, תעזבו אותי באמא'שלכם

מיכיל

New member
שלי ../images/Emo13.gif

באנגלית : oasis travis bif naked simple plan radiohead coldplay -אבל זה כבר ברור.. בעברית: עברי לידר גלעד שגב מוניקה סקס מופע הארנבות של ד"ר קספר יוני בלוך

yoavs86

New member
אף אחד לא שומע ניל יאנג?

ניק דרייק? משהו? ניק קייב? טום וייטס?

למעלה