שרשור נדודי שינה
K Klayhamn New member 22/8/11 #1 ../images/Emo168.gif שרשור נדודי שינה ../images/Emo265.gif../images/Emo152.gif
A adiyon2 New member 22/8/11 #6 אתם יודעים אם כבר יצאו החדשות? אולי בכל זאת אלה הנגניות? מעצבן שהם לא שומרים על הכללים, אולי היינו שומעים משהו. נראה לי שבהפקה מישהו נרדם.
אתם יודעים אם כבר יצאו החדשות? אולי בכל זאת אלה הנגניות? מעצבן שהם לא שומרים על הכללים, אולי היינו שומעים משהו. נראה לי שבהפקה מישהו נרדם.
K Klayhamn New member 22/8/11 #8 אלה לא הנגניות אין שום סיכוי אבל לדעתי הם ויתרו על החדשות כי זה כבר שקוף מדי וכולם מתים לישון אם יצאו פתאום החדשות זה סתם יהיה מוזר ויהרוס את כל מה שהם ניסו לבנות....
אלה לא הנגניות אין שום סיכוי אבל לדעתי הם ויתרו על החדשות כי זה כבר שקוף מדי וכולם מתים לישון אם יצאו פתאום החדשות זה סתם יהיה מוזר ויהרוס את כל מה שהם ניסו לבנות....
A adiyon2 New member 22/8/11 #17 אנחנו ממש שבויים של ההפקה לא יכולה לישון, אולי יהיה משהו ואני אפספס.
N noaxxx New member 22/8/11 #64 אני על סף כניעה כבר שעתיים../images/Emo9.gif כל פעם נראה לי ש... הנה זה ממריא ובכל פעם אכזבה מחדש.... תהיי חזקה
אני על סף כניעה כבר שעתיים../images/Emo9.gif כל פעם נראה לי ש... הנה זה ממריא ובכל פעם אכזבה מחדש.... תהיי חזקה