גם אני נוטה לחשוב כך.
ל לונדרון New member 22/8/11 #68 טוב, היה מפגש בין אתי לאחת החדשות בעיני אתי החדשה לא הסתכלה עליה טוב, ואתי ישר "איך הסתכלה עליי....איפה החברות שלי?"
טוב, היה מפגש בין אתי לאחת החדשות בעיני אתי החדשה לא הסתכלה עליה טוב, ואתי ישר "איך הסתכלה עליי....איפה החברות שלי?"
מ מדריך כושר פרטי New member 22/8/11 #70 הכניסו מקודם אחת מהחדשות למי שלא שם לב והיא אמרה לאתי שאתי פוחדת ממנה
D didush100 New member 22/8/11 #85 כתוב בסטטוסים שכבר 2 בנות נכנסו אחת אמרה לאתי משהו ובשניה הם לא הבחינו בכלל
D didush100 New member 22/8/11 #88 יוני מתחקר את אורטל לגבי אורן והיא עונה לו יפה ומעמידה אותו במקום. מיד הוא נהיה אגרסיבי ותוקפני כלפיה אבל היא עונה לו לעניין.
יוני מתחקר את אורטל לגבי אורן והיא עונה לו יפה ומעמידה אותו במקום. מיד הוא נהיה אגרסיבי ותוקפני כלפיה אבל היא עונה לו לעניין.
ר רגע רק רגע Active member 22/8/11 #95 יוני הוא סוג של גמל דפוק גנטית... הדבשת- במקום לגדול על הגב... גדלה על המצח.
D didush100 New member 22/8/11 #94 הוא מביא לי בחילה לא יכולה לשמוע אותו כבר אותם המשפטים כל יום כמה אפשר? איזה חרטטן אמאלה