Hey Everybody

g a n d i

New member
../images/Emo168.gifHey Everybody

אוקיי... דבר ראשון- היי לכולם אני גנית מה המצב? דבר שני- מה עובר עליכם? make love not war!! רציתי להגיד לכולכם שתקחו את זה בקלות ותעשו :"שולם שולם לעולם ברוגז ברוגז אף פעם!" אונליין! בנוסף רציתי להגיד ששלומה (שלומית) סה"כ רצתה לשתף אותכם במשהו שקרה לה ושהיא הרגישה טוב איתו, לא צריך להרוג אותה בגלל זה... אבל לא משנה בוא לא נפתח דיון על זה!! בקיצר, שיהיה לכולכם שבוע מצויין, נטול ריבים מיותרים!!

faith2

New member
היי גנית...

אחחח....אחחח....כמה שאני שונאת לשרשר......למזלכם אני לא מצליחה לשרשר פתאום....

g a n d i

New member
../images/Emo13.gif

שלום שלום ל...?? ואני קודם כל גנית! אח"כ דודה של לירן...

g a n d i

New member
רקדנית איזה כייף לי!

רקדנית אני?? מה פתאום... *מנסה להסתיר את העובדה שאני מתחילה לרקוד אני לא מפסיקה*, מי קורא לי רקדנית בדיוק? שאני ידע מי מסתכל עליי בזמן שאני מפזזת...?

General Zod

New member
את כבר לא זוכרת אותי?!

את רקדנית טובה מאוד! אני זוכר איך "קרעת" את רחבת הריקודים במטרוק.

g a n d i

New member
פחחח, הייתי חייבת להתפרק!!

אתה לא יודע כמה רציתי לצאת ולרקוד כבר!! אוי זה היה ערב מצויין, באמת לא עצרתי לשנייה... אבל מה שעשיתי בהאנגר בסילבסטר זה כלום לעומת המטרוק...בוא נגיד, כשהם שמו רוק, ובכלל כשהיה היהודים, הראש שלי הסתובב יותר מדיי פעמים בשנייה... אח"כ לא יכולתי להחזיק אותי! רציני! אבל זה היה שווה את זה...כל שנייה.

אני לא יודע עד כמה טובה...

את בריקוד אבל רק אומר שאת זמרת נפלאה (קריינתי לצידך אי שם בטקס יום הזיכרון לחללי צה"ל לפני כשנה..או שנתיים.

g a n d i

New member
תודה!!

יצאתי כלה היום הא? גם רקדנית גם זמרת נפלאה (ועוד בהדגשה...) תודה רבה! רותם פורום נהדר!!

g a n d i

New member
רות´אש!!

רותאש.....מה המצב?? אני משוטטת כאן בפורום שלך ופתאום אני מגלה שאלון מאוד מעניין... אבל מה הבעיה? אני רואה שכל 2 משפטים את רושמת משהו על מיקי!! מה סיכמנו!! חשבתי שמיקי זה כבר פאסה........

g a n d i

New member
השבלולים!!

גם אני חולה עלייך קארין, יפיופה!! ושכחת להראות לי היום את הכרטיס שהכנת... מזל טוב לכם!!

g a n d i

New member
../images/Emo9.gif(חולה על הסמיילי הזה!!)

בטח שאוגרות כוח! תדעו שלשלומית יש גב!! אבל אני באתי במטרות טובות...אני זאתי שיפריד אותכם שתלכו מכות...
אבל אני עדיין קשוחה!! ארררררר...

faith2

New member
ת´אמת חגי...

אין כמו חומה של החברות שלנו....הכוחות רק מתארגנים......
ייאלה מה דעתך לעשות סולחה? הרי לא כדאי להסתבח עם הגב של שלומית....

../images/Emo3.gif

אני מסכים לעשות סולחה, אבל לא עם ענווה ולא עם שלומית (סתם כי אני לא רוצה). עם שתי החברות החדשות אין לי בעיה בכלל
.

faith2

New member
לפי מה שאני יודעת...

הכל בחבילה אחת.... אבל......בואי נרד מפסים קטנוניים.....ותתחיל לעשות סולחה?!!?

g a n d i

New member
אתה בבעיה...

זה או כולם או כלום!! יאללה נו...תגיד סליחה יפה שהפורום יחזור למנוחתו... חפיף, תצא הגבר בעניין.

למעלה