Hey Everybody

g a n d i

New member
דווקא ההפך...

אתה לא מכיר את השיר "הגברים בוכים בלילה?" מהמיתולוגיה המזרחית (?? שיהיה...) בקיצר תהיה גבר!!

מה זה אומר?

שאנחנו מעדיפים לבכות ולא לבקש סליחה... קיצקוצ..אני גם ככה גבר (זה אלוהים קבע, ואיתו אף אחד לא יכול להתווכח).

למה לא?

היום היה מעניין פה סוף סוף
צריכים למצוא עוד נושא לריב עליו... גנית! אני לא מאמין שאת כתבת סימן קריאה בסוף ההודעה שלך...את ממש חוצפנית! ובבקשה אל תבכי לי עכשיו, כי שנינו יודעים שאני יותר טוב ממך...
טוב די, מיצינו.

faith2

New member
יותר טוב מגנית?

אני בספק..אפילו חגי "אלוהים" לא יכול להיות יותר טוב..... הילדה גאונה

g a n d i

New member
תודה רותם מתוקה!!

תודה רות´אש מתוקה שלי! אבל אני לא גאון... תאמיני לי שכשתכירי אנשים מהצפון, תדעי באמת מה זה חכם!! אני אישית קיבלתי הלם...

anava1

New member
מצטערת אבל אני חייבת

לעשות מעין "סיכומון"...ובבקשה אל תגיבו כי זה סתם חבל! שלומית כתבה את הדעה שלה על פלומבו, כנראה שלא כולם אהבו את זה ובגלל זה התחילו לרדת עליה. מה שניסינו סה"כ לעשות זה להגיד לכם שאין זכות לרדת עליה ככה ואתם יכולים להגיד שאתם לא מסכימים איתה אבל דוגרי-באמת ירדתם לרמה נמוכה וזה היה מוגזם! אבל נגיד ש...דילגנו...(אין כוח לבזבז פה אנרגיות מיותרות).. אני לא חושבת שיש לי פה על מה להגיד סליחה כי בסה"כ הגנתי על חברה (שגם לה אין על מה להגיד סליחה) ועוד יותר אני לא חושבת שרותם וגנית צריכות לבקש ממנו שיסלח לנו...על מה יסלח?! אני פה לא התחלתי לרדת על אף אחד, לא לקלל ולא כלום, כולה אמרתי שלדעתי אתם טועים (ברור שלא בכזה נימוס אבל...הבנתם תקטע) אזזזז....מי שהבין אותי- הבין מי שלא- חבל! ואני לא צריכה שאף אחד יסלח לי כי אין על מה לסלוח לי! (לא עשיתי שום דבר שיותר גרוע ממה שאתם עשיתם..) יאללה אני מסיימת...ביי בייי... (תאמת...בננה הדרך לדף ה-6 לא ארוכה אחרי היום..)

נבי חומד..

אני בהחלט מסכימה איתך, אבל חושבת שהגיע הזמן להתבגר ולשכוח מכל הריב הזה. שכל אחד יבין במה הוא טעה ויפנים את טעותו. המשך שהייה נעימה לכל באי הפורום!

anava1

New member
שוב...

מה טעיתי?? בכלום! לכן אני אומרת שאין שום סיבה "לבקש" מאמיתי לסלוח לנו כי אין על מה... ועל כמה וכמה הוא לא צריך להגיד שהוא לא מוכן לסלוח לשתינו, כי (שוב)- אין לו על מה לסלוח! ואמיתי עם כל הכבוד- אני יוצאת מנקודת הנחה שאתה מודע לכך שהגזמתם עם ההתקפות כך שאין פה עוד מה להסביר... מבחינתי העניין סגור כי אפשר לומר שטחנו אותו יותר מדיי...

נבי סורי..!

את צודקת וכבר השארתי הודעה שאני חוזרת בי ממה שמרתי. אין לך, לי או במיוחד לשלומית על מה להצטער, אני מאחוריכן ב10%!! אוהבת אתכן, קארין.

למעלה