שאלון שירים

../images/Emo168.gif../images/Emo29.gif שאלון שירים ../images/Emo79.gif

שימו
- לא רק שירים של שייגעצ
שיר עברי אהוב
שיר עברי שנוא
שיר לועזי אהוב
שיר לועזי שנוא
שיר שגורם לכם לבכות
שיר שמזכיר לכם את הילדות
שיר שמזכיר לכם אדם כלשהו
השיר שאתם מאזינים לו כרגע
שיר שאתם מתחברים לטקסט שלו
שיר שאתם מתחברים ללחן שלו
השיר של כל הזמנים
השיר שלכם
תהנו

ראשונה? :)

שיר עברי אהוב - יש מלא. שיר עברי שנוא - מה שעולה לי בראש זה "דודי טסה - הלילה לא" שיר לועזי אהוב - יש מלא. שיר לועזי שנוא - לא דעת :/ שיר שגורם לכם לבכות - פעם שירים גרמו לי לבכות. עכשיו כבר לא. תלוי מה הסיטואציה. שיר שמזכיר לכם את הילדות - השיר של המומינים. [יש לי אותו על המחשב] שיר שמזכיר לכם אדם כלשהו - Savage Garden - Truly Madly Deeply
אוי שיט. שמתי אותו. גאדדדדד
השיר שאתם מאזינים לו כרגע - נ"ל. שיר שאתם מתחברים לטקסט שלו - "ואולי" - עברי לידר שיר שאתם מתחברים ללחן שלו - יש הרבה.:] השיר של כל הזמנים - Bon Jovi - Always ועוד רבים וטובים השיר שלכם - יש הרבה. של שייגעצ? שחק את המשחק. של גרין דיי? הולידי. ועוד ועוד. לילה טוב!

איייממממ קרייזי ../images/Emo173.gif

שיר עברי אהוב: שייגעצ - קשה לי לחשוב שיר עברי שנוא: השיר של מרגלית צנעני שהיה כל הזמן ב-24..איכס שיר לועזי אהוב:Everytime של בריטני. שיר לועזי שנוא: לא עולה לי. שיר שגורם לכם לבכות: נמרוד והבודדים - צורח בורח שיר שמזכיר לכם את הילדות: אממ.. לא יודעת.. שיר שמזכיר לכם אדם כלשהו: מוניקה סקס - שנים חסומות השיר שאתם מאזינים לו כרגע: לא מאזינה.. שיר שאתם מתחברים לטקסט שלו: אפרת גוש- תמיד כשאתה בא שיר שאתם מתחברים ללחן שלו: Evertime השיר של כל הזמנים: לאדעת.. השיר שלכם: שלי ורק שלי?? אביב גפן- מלאך

פרקשון

New member
לילה טוב

שיר עברי אהוב-עושה ביד שיר עברי שנוא-ביאליק לדורותיו שיר לועזי אהוב-סרג'נט פפר שיר לועזי שנוא-לא יודע שיר שגורם לכם לבכות-התקווה [?] שיר שמזכיר לכם את הילדות-פילפילון שיר שמזכיר לכם אדם כלשהו-נומה נומה השיר שאתם מאזינים לו כרגע-שומדבר שיר שאתם מתחברים לטקסט שלו-קספר השיר שלי שיר שאתם מתחברים ללחן שלו-שחק את המשחק השיר של כל הזמנים-all u need is love השיר שלכם-אין לי שיר

Sheygets16

New member
../images/Emo122.gif

שיר עברי אהוב?
אפרת גוש - טוב לבד שיר עברי שנוא?
כל השירים של מאיה בוסקילה, הקול שלה פשוט מפחיד אותי
שיר לועזי אהוב?
Three Doors Down - Here Without You שיר לועזי שנוא?
לאדעת, אני בעיקרון אבל שונאת את כל השירים הנדבקים האלה שהופכים להמנונים, כמו שיר הקטשופ לדוגמא :] שיר שגורם לכם לבכות?
איפה הילד - רק בשביל לקבל חיבוק שיר שמזכיר לכם את הילדות?
השיר של באנה ומוגלי מספר הג'ונגל
שיר שמזכיר לכם אדם כלשהו?
אביב גפן - קרן אור השיר שאתם מאזינים לו כרגע?
Useless ID - State Of Fear שיר שאתם מתחברים לטקסט שלו?
נמרוד והבודדים - בורח שיר שאתם מתחברים ללחן שלו?
שאלהקשה מדי
השיר של כל הזמנים?
כנ"ל .. השיר שלכם?
בורח של נמרוד והבודדים

JALULA2

New member
אני......

שיר עברי אהוב? האיש מן הבקעה שיר עברי שנוא? כל שיר שהוא מזרחים הוא ראפ שיר לועזי אהוב? lonely שיר לועזי שנוא? לא מצליחה לחשוב כרגע שיר שגורם לכם לבכות? צ'ארליולבכות לך (אביב גפן) שיר שמזכיר לכם את הילדות? אופק ילדותי שיר שמזכיר לכם אדם כלשהו? שיר עצוב-את אמא השיר שאתם מאזינים לו כרגע? lala של אשלי סמפטון (נגיד שככה רושמים את השם משפחה שלה) שיר שאתם מתחברים לטקסט שלו? כל שיר שאני שומעת אני מנסה להתחבר לטקסט שלו אם יש שיר שאני לא מתחברת אז כנראה שאני לא שומעת אותו אבל השיר שהכי הוא שיר עצוב של אביב גפן! שיר שאתם מתחברים ללחן שלו? לא עולה לי... השיר של כל הזמנים? אנחנו דור מזוין השיר שלכם? אהבנו

טולייצ

New member
../images/Emo9.gifכמה טוב שאנשים התחילו לשמוע

יהושע בזכותי
[אגב,אתם רק מרוויחים..]

הנה

שיר עברי אהוב-ניו יורק רפיח, ויש מלא של עברי בזמן האחרון שיר עברי שנוא-זה היה ביתי- כלא שש והילה הררי שיר לועזי אהוב- american pie-don mclane שיר לועזי שנוא- אני לא ממש מכירים שירים בלועזית שאני שונא, לא שומע כ"כ הרבה לועזית שיר שגורם לכם לבכות- ני"ר, כשהקיץ יבוא-עברי לידר שיר שמזכיר לכם את הילדות- אדון שוקו
שיר שמזכיר לכם אדם כלשהו-משהו אמיתי-ערי לידר, ידידה שלי בארה"ב השיר שאתם מאזינים לו כרגע-
שיר שאתם מתחברים לטקסט שלו- כמעט כל מה שאני שומע שיר שאתם מתחברים ללחן שלו- נגיעות-ברי סחרוף, פשוט לחן מדהים השיר של כל הזמנים-אמריקן פאי כמובן השיר שלכם- ני"ר, כמה שאני אוהב-עברי לידר

../images/Emo121.gifאדון שוקו../images/Emo70.gif

האמת הוא לא מזכיר לי בכלל ת'ילדות אבל זה שיר ממש מגניב=] התאהבתי בו לאחרונה

dsol

New member
../images/Emo173.gif

שיר עברי אהוב
אביב גפן - שנינו שווים שיר עברי שנוא
ואי יש הרבה כל מזרחית/ראפ/היפ הופ שיר לועזי אהוב
marilyn manson-the love song שיר לועזי שנוא
כל הפופ למיניהם שיר שגורם לכם לבכות
אביב גפן - שנינו שווים (הגירסה של LIVE ) שיר שמזכיר לכם את הילדות
בעעע שירים של שלמה ארצי שיר שמזכיר לכם אדם כלשהו
-- השיר שאתם מאזינים לו כרגע
אביב גפן - אמש שיר שאתם מתחברים לטקסט שלו
- שנינו שווים (חח השיר הזה חוזר על עצמו הרבה בשאלון הזה) שיר שאתם מתחברים ללחן שלו
עברי לידר - כנפיים השיר של כל הזמנים
ואי קשה להחליט ! השיר שלכם
שנינו שווים / תמיד אהבה / ואולי

•No¥a•

New member
MEEE

שיר עברי אהוב- נועה של הים שיר עברי שנוא- שירים של עברי, סינרגיה שיר לועזי אהוב- wish u were here שיר לועזי שנוא- השיר החדש הזה של בלאק אייד פיז
שיר שגורם לכם לבכות- פרפר משומה.. שיר שמזכיר לכם את הילדות- השיר פתיחה של בולי איש השלג D: שיר שמזכיר לכם אדם כלשהו- אריק השיר שאתם מאזינים לו כרגע- sing in silence שיר שאתם מתחברים לטקסט שלו- אני יודע שיר שאתם מתחברים ללחן שלו- המ. לא'דעת :X השיר של כל הזמנים- קשה
השיר שלכם- The Painter!!!!11

Hezi The One

New member
המ כן,יש לי פה הרבה מחשבה

שיר עברי אהוב-אם כבר-היהודים (הדבר היחיד שאני לא מתלבט) שיר עברי שנוא-הלב-מאיה בוסקילה (נראה לי נו) שיר לועזי אהוב-זה קשה;[ המ טוב- Broken של איימי לי וסיט'ר שיר לועזי שנוא-לא יודע,יש כ"F הרבהXDD שיר שגורם לכם לבכות-זה מוזר והכל, יכול להיות-היהודים שיר שמזכיר לכם את הילדות-כל הסיפור-היהודים XD שיר שמזכיר לכם אדם כלשהו-יש המוון:\ השיר שאתם מאזינים לו כרגע-השיר שלנו-אביב גפן שיר שאתם מתחברים לטקסט שלו- אני לא רוצה להגיד ממש מתחבר,אבל יש רגעים רעים שפשוט... מקום אחר-היהודים שיר שאתם מתחברים ללחן שלו-כ"כ הרבה נו$^$#6 השיר של כל הזמנים-אממ זה קשה:( אני מניח שמלא פה לא שמעו עליו בכלל Nights In White Satin של המודי בלוז השיר שלכם-אם כבר-היהודים נו מה@#$%^@#56

invAsion

New member
אני מתפלא על היהודים. ../images/Emo103.gif

אם כבר - מכל השירים? ושוב, מכל השירים, דווקא יכול להיות גורם לך לבכות? (לא שאני בא להעביר ביקורת, סתם תוהה
). יש הרבה יותר עצובים.. תענה לי, לא קל וכו'.

Hezi The One

New member
המ כן,

אם כבר לדעתי זה השיר הכי טוב שלהם,ובכלל. עניין של טעם המ יכול להיות,אין לי מושג למה באמת,אני עדיין מנסה להגיע למה מכאיב בשיר הזהXD

למעלה