שאלון שירים

MarishA M

New member
שילי..

שיר עברי אהוב--אני אבחר משו ..מוניקה סקס-שנים חסומות/מספיק בנאדם שיר עברי שנוא--מירי מסיקה/מאיה בוסקילה..אותו שיט טוב ת'אמת מירי מסיקה זה בגלל השם שלה שיר לועזי אהוב--i miss you- blink 182 נו אבל יש מלא.. שיר לועזי שנוא--קנדי שופ שיר שגורם לכם לבכות--אממ זה תלוי בתקופה ולסיבה וקיצר זה משתנה שיר שמזכיר לכם את הילדות-- שיר שמזכיר לכם אדם כלשהו--green eyes-coldplay השיר שאתם מאזינים לו כרגע--see you soon-coldplay שיר שאתם מתחברים לטקסט שלו--קשה לי לחשוב-שייגעצ שיר שאתם מתחברים ללחן שלו--מיתר קרוע-דניאל סלומון השיר של כל הזמנים--Andy Williams - Cant Take My Eyes Off of You השיר שלכם--חח יותר מדיי גלעד שגב-נופלים לתוך טבעת דניאל סלומון-רבות הדרכים Lifehouse- You and Me אביב גפן-האם להיות בך מאוהב טוב שאלון קשה!

MarishA M

New member
אויי שיר שמזכיר ת'ילדות--

זה שיר ברוסית..אל תצחקו נו משו על צרצר..

Hezi The One

New member
יש איזשהו סיכוי שהשיר הולך ככה?:

"קלין קקה לין קקה לין כמאיהההההההה" משהו כזה

MarishA M

New member
חחח לא ממש לא..

זה בכלל שיר על פטל וזה --קלינקה קלינקה קלינקה מאיה!

MarishA M

New member
אממ לא על פטל

פחח אני הוזה.. על כלנית..או על פרג..קיצר איזשהו פרח
למה חשבתי פטל

GalushGalush

New member
../images/Emo27.gif../images/Emo79.gif../images/Emo37.gif

טוב, אני אכתוב אתזה עכשיו כדי שאנ'לא אצטרך לכתוב אתזה לפני כל תשובה..- ישלי יותר משיר אחד לכל קטגוריה אבל אני אבחר רק אחד כי אינלי כוח לכתוב מיליון שמות של שירים
שיר עברי אהוב:
בזמן האחרון "תגידי לו" של אוהד חיטמן שיר עברי שנוא:
"כפרה עליי" או מש'ו כזה של שרית חדד
שיר לועזי אהוב:
Scars של PaPa Roach שיר לועזי שנוא:
אממ..Only You של..אממ..אשאנטי נראלי
שיר שגורם לכם לבכות:
Love Of My Life של Oueen שיר שמזכיר לכם את הילדות:
אממ..Light My Fair של The Doors ? שיר שמזכיר לכם אדם כלשהו:
Love Of My Life של Oueen השיר שאתם מאזינים לו כרגע:
I'm Not O.K של My Chemical Romance שיר שאתם מתחברים לטקסט שלו:
Can't Lose What You Never Had של Westlife ולפעמים Welcome To My Life של Simple Plan שיר שאתם מתחברים ללחן שלו:
ממ..לא'דעת..כל שיר שאני אוהבת, מן הסתם אני אוהבת גם ת'לחן שלו השיר של כל הזמנים:
Stairway To Heaven של Led Zeppelin ? השיר שלכם:
"כנראה שאהבתי אותך" של בן ארצי..ויש עוד המון

GalushGalush

New member
../images/Emo27.gifתוספות...../images/Emo9.gif

שיר שמזכיר לי מיש'ו:
מוגלי ובאנה מספר הג'ונגל [נו, ראיתי שמיש'ו פה כתב אתזה וזה הזכיר לי ת'בנאדם ואז נזכיר שכל פעם שאני שומעת ת'שיר הזה אני נזכרת בו..(לא שאני שומעת אותו כלכך הרבה..אבל..נו, מילא)] שיר שגורם לי לבכות:
"השיר שלנו" של אביב גפן [בעיקר בהופעות] ושיר שמזכיר לי את הילדות:
"עונות" של אביב ו- Back For Good של Take That [אחותי הייתה מטורפת עליהם וזה השיר הראשון בחיי שידעתי בע"פ]

DemonDog

New member
../images/Emo176.gif

שימו - לא רק שירים של שייגעצ שיר עברי אהוב: גידי גוב- עניין של זמן שיר עברי שנוא: כל השירים של שייגעצ שיר לועזי אהוב: Yes - owner of a lonely heart (יאיי עכשיו גם עשו לו רמיקס) שיר לועזי שנוא: לאדע... שיר שגורם לכם לבכות: להקת חיל האוויר - כנפיים
שיר שמזכיר לכם את הילדות: כל השירים הישנים של משינה שיר שמזכיר לכם אדם כלשהו: כל השירים של "שירותי בנות" מזכירים לי את בן (ניו יורק - רפיח). השיר שאתם מאזינים לו כרגע: benzino - rock da party שיר שאתם מתחברים לטקסט שלו: שייגעצ - אלוף בלפשל

dsol

New member
שיר שגורם לכם לבכות

שיר שגורם לכם לבכות: להקת חיל האוויר - כנפיים בגלל שאתה יודע שבחיים לא ישמיע לך אותו בטקס של קבלת כנפיים..

dsol

New member
טוב טוב אל תבכה גיא ^

קח
זה יעשה לך טוב...... אולי יום אחד תהיה טייס ואני ירכיב לך פצות על המטוס ..... מי יודע....

../images/Emo181.gif

שיר עברי אהוב
גן החטאים, כשהכל יעבור, סוף העולם- אביב גפן.
שיר עברי שנוא
סוליקו
שיר לועזי אהוב
My Immortal
שיר לועזי שנוא
כל סצינת הפופ איכסה למינהם..
שיר שגורם לכם לבכות
התאבדות, קרן אור, משוררים- אביב גפן.
שיר שמזכיר לכם את הילדות
עודני ילד
שיר שמזכיר לכם אדם כלשהו
סוף העולם- אביב גפן.
השיר שאתם מאזינים לו כרגע
התחלה חדשה- בנזין
שיר שאתם מתחברים לטקסט שלו
כל השירים של אביב גפן, עברי לידר
שיר שאתם מתחברים ללחן שלו
כל השירים של אביב גפן.
השיר של כל הזמנים
כשהכל יעבור- עברי לידר, גן החטאים.
השיר שלכם
יש המון. בעיקר
סוף העולם- אביב.

עכשיו אני, בלופ.

שיר עברי אהוב: עידן האלוהים-היהודים שיר עברי שנוא: נוסיף עוד קיסם למדורה- שונאת את השיר הזה, במיוחד שכל הזמן אומרים, רהרה. שיר לועזי אהוב הווו, יש המון שיר לועזי שנוא: גם יש המון שיר שגורם לכם לבכות I don't miss a thing של אירוסמית ורוצה ללכת של שייגעצ שיר שמזכיר לכם את הילדות: פרפר נחמד שיר שמזכיר לכם אדם כלשהו רוצה ללכת- שיר שמזכיר לי מישהו שאני אוהבת השיר שאתם מאזינים לו כרגע: לא מאזינה כרגע לאף שיר. שיר שאתם מתחברים לטקסט שלו להמון שירים הם חוזק ועוצמה שיר שאתם מתחברים ללחן שלו המון. השיר של כל הזמנים: let it be של הביטלז השיר שלכם המון, בעיקר השירים של נירוונה.

../images/Emo121.gifשאלון

שיר עברי אהוב?
כרגע "M הדרך"/אינפקציה
שיר עברי שנוא?
"יאלה ביתר נשמה... עולהה עולההה"
שיר לועזי אהוב?
This picture/Placebo
שיר לועזי שנוא?
לא'דע
שיר שגורם לכם לבכות?
לילה/אביב גפן, כוכבי בלילה/אביב גפן
שיר שמזכיר לכם את הילדות?
הילדים/אביב גפן
שיר שמזכיר לכם אדם כלשהו?
אהבנו/אביב גפן
השיר שאתם מאזינים לו כרגע?
ורד/אינפקציה
שיר שאתם מתחברים לטקסט שלו?
שתיקה/אביב גפן
שיר שאתם מתחברים ללחן שלו?
אממ
השיר של כל הזמנים?
אין כזה
השיר שלכם?
תהנו
תודה

../images/Emo121.gifחח רק לפני כמה ימים שמתי לב ל

מילים של הבית האחרון
("אני לומד גיטרה שנה שלישית, לומד לנגן אצל גיא בן-שטרית כי גיא שמי הוא סתם גיטריסט חרא ועומרי הנגבי סתם בסיסט חרא ...." ) או משו כזה
זה כלכך הזוי=]

למעלה