~7~
A ayumi3000 New member 12/10/07 #32 תודה רבה!! סקירה מעולה מאוד אהבתי את ריבוי התמונות ושרשמת פשוט בקצרה מה אתה אוהב בכל שיר XDD תודה רבה!!!
תודה רבה!! סקירה מעולה מאוד אהבתי את ריבוי התמונות ושרשמת פשוט בקצרה מה אתה אוהב בכל שיר XDD תודה רבה!!!
מ מ א י י ק New member 12/10/07 #34 וואו כל הכבוד!!! :]../images/Emo19.gif אהבתי מאוד :] תשמיע לי אותה שאני אבוא אלייך XD ויש פה פרסמות סמוייה לחברת הגיטרות המעולה Fender חח תודה
וואו כל הכבוד!!! :]../images/Emo19.gif אהבתי מאוד :] תשמיע לי אותה שאני אבוא אלייך XD ויש פה פרסמות סמוייה לחברת הגיטרות המעולה Fender חח תודה
ק קקטוס שכזה New member 12/10/07 #38 תודה על הסקירה! =) ראיתי את YUI פעם-פעמיים ב-Music Station.... ואהבתי איזה שיר או שניים שלה... אבל שתחייך!!! לא יזיק לה!!! =) אולי אני אתן הקשבה לאלבום.. תודה!
תודה על הסקירה! =) ראיתי את YUI פעם-פעמיים ב-Music Station.... ואהבתי איזה שיר או שניים שלה... אבל שתחייך!!! לא יזיק לה!!! =) אולי אני אתן הקשבה לאלבום.. תודה!
N nadav1232 New member 12/10/07 #39 =) תתן הקשבה לאלבום, כדי! XD ואתה צודק בקשר לזה שהיא לא מחייכת.. ): אבל ראיתי בתוכניות לפעמים שהיא מחייכת וסוף סוף בסרט שהיא השתתפה היא חייכה~ ^^
=) תתן הקשבה לאלבום, כדי! XD ואתה צודק בקשר לזה שהיא לא מחייכת.. ): אבל ראיתי בתוכניות לפעמים שהיא מחייכת וסוף סוף בסרט שהיא השתתפה היא חייכה~ ^^
O oracle New member 12/10/07 #40 אחלה סקירה!! תודה! ../images/Emo24.gif הסקירות שלך הולכות ומשתבחות~~ איזה כיף ^_^