איך אתם שומעים את מירי שלכם?

veredmp

New member
../images/Emo17.gif איך אתם שומעים את מירי שלכם? ../images/Emo17.gif

הרבה זמן לא היה לנו דיון איכותי פה בפורום
אז, איך אתם שומעים את השירים של מירי? שומעים דיסק שלם מההתחלה עד הסוף, שומעים אותו בסדר אקראי, אולי בכלל העברתם את כל השירים למחשב ואתם שומעים מעורבב כל מיני דיסקים? מניחה שלרוב יש גם כל מיני שירים שהיו בתכניות שונות בטלויזיה וברדיו. אתם שומעים גם את זה? בואו לשתף

veredmp

New member
אז עונה לעצמי

אני מעבירה את הדיסקים למחשב, ובדרך כלל אני שמה לי את שלושת הדיסקים עם כל מיני שירים אחרים שאני אוהבת, עושה shuffle ומה שבא ברוך הבא
יש לי גם שירי מירי ב-mp שלי, ושם הוא מחליט לי על סדר השירים (עוד לא הבנתי את ההגיון לפיו הוא משמיע שירים והחלטתי לא לשאול יותר מדי.... את שני הדיסקים הראשונים למשל הוא משמיע לפי הסדר, אבל את הדיסק השלישי הוא החליט לפזר לי עם שירים אחרים.... בקיצור, mp מאוד יצירתי)

I מ י ר ב I

New member
עונה

כרגע שאני כבר מכירה את כל השירים והאלבומים,אני שומעת מדי פעם שבא לי שירים שאני אוהבת. בתקופת אלבום חדש אני שומעת דיסק מלא.

עונה

הכל משתנה, לפי מצב רוח- אם בא לי שומעת דיסק מהתחלה עד הסוף אבל בד"כ אוהבת שהמחשב/MP שלי יחליט בעצמו. אני בעד הפתעות. וכן, אני אוהבת לשמוע גם ביצועים שלא בדיסקים , אם מתקופת ציפורי לילה וכו'. אני שומעת הרבה את מירי - אם במחשב, אם בMP ואם באוטו בדרכים...

עונה... ../images/Emo42.gif

אני שומעת בדרך כלל בשתי דרכים. אני נורא אוהבת לשים את הדיסקים בטייפ ואז לשמוע את האלבומים המלאים (אמנם קצת מיושן אבל אני מתה על זה!! חח) חוצמזה אני שומעת גם בפלאפון שלי ששם יש שירים מעורבבים מכל האלבומים, ועוד שירים של מירי שלא קשורים לאלבומים ועוד שירים שהם בכלל לא של מירי או קשורים אליה כך או אחרת חחחח

חחחח זה טייפ כזה עם אפשרות לשמוע בדיסקים../images/Emo42.gif

חח אם היה לי צילום של זה הייתי מעלה חחחח נו.. אבל זה כמו מערכת כזאת...
בואי רק נגיד שאין לי את האלבומים של מירי בקלטות חחחחחח

veredmp

New member
נו, ואני כבר חשבתי שאנחנו באווירת רטרו

לשנות השמונים

חחחחחח

נו אל תכנסו לקטנות .. XD הכי להיט לשמוע במערכת :p שומעים כל צליל חד.. תאמיני לי הכי חרא מהפלאפון ..שומעים את השיר, אבל במערכת אפשר ממש להיכנס לזה.. לשמוע כל צליל וממש להיות בתוך השיר [:

נעהירחק

New member
עונה ../images/Emo86.gif

מירי מתנגנת אצלי בנשמה, במחשב, דיסק, mp, פלפון וכן גם בטייפ קסטות. לרוב במחשב ולפעמיים שיר מסוים איזה 10 פעמיים ברצף. כל הדיסק ברצף מזמן לא שמעתי. אוהבת מאד שירים של אחרים שהיא שרה מטקסים תכניות טל' וכו'. הכי הרבה שומעת את הפיוטים.

ofree15

New member
אממ...

אני שומעת הכל מהכל, שירים שהיו באלבומים, קאברים שהיא שרה, שירים עם אחרים, הכל.. הmp שלי בוחר שירים באופן אקראי, ואף פעם לא חוזר על שיר שהושמע כבר פעם אחת, אז כיף שהשירים מפתיעים אותי

pRimaVeriTaVIV

New member
בעיקר במחשב

בד"כ במחשב, לפי מה שמתחשק לי באותו רגע... לרוב אני לא שומע דיסק שלם אבל כן מדי פעם, ולפחות כשהוא יוצא. מדי פעם אני שומע גם מתוכניות שונות אבל בעיקר מהדיסקים

Doronn10

New member
מותר לי לענות גם? ../images/Emo3.gif

אצלי המצב קצת משונה חח.. יש לי קטע כזה שאני רעב לשירים חדשים.. ושירים צריכים אולי להתחבר לי לתקופה שאני נמצא בה.. או לעזור לי בה לעיתים חח.. אז לפעמים אני עוזב שירים מאוד ישנים כדי שאני אוכל להינות מהם כמה שבועות לאחר מכן אחרי שאחרוש על השירים החדשים כאילו היו שירים חדשים וככה שוב ושוב חחח.. לפעמים בא לי על כל האלבום החדש.. ולפעמים בערבוב.. אגב אני מאוהב בביצועים מהופעות כי יש להן תוספות מיוחדות כאלה (וזה כמו שיר חדש-כבר אמרתי שאני מוזר חח..) הלוואי שהייה אפשר לקחת ביצועים מהופעות ולהקליט אותם.. במקרים אחרים אני שומע באיכות האלבום.אין טוב מזה..

shay keran21

New member
שאלה מצוינת...יש לי תשובה מפתיעה

אני פשוט מקשיב להופעה החיה שהייתה בנוגה...זו הייתה הופעה מושלמת...ואם איני שומע את ההופעה,אני פשוט שם לי.בוחר לי...סלט..משלושת האלבומים....חשוב לציין שלאחר כל 4 שירים אני שם את "הוכחה" ככה שיוצא לי לשמוע את הוכחה לפחות 10 פעמים ביום..לא מפסיק להתרגש מהשיר הזה....

veredmp

New member
אני מתה על ההופעה האקוסטית שהוקלטה בזאפה

זו הופעה שאני שומעת ממש הרבה. את ההופעה בנוגה האמת שלא שמעתי הרבה כי הלכתי להרבה הופעות. אולי בחודשיים הקרובים אשמע אותה קצת יותר

אני שומעת את מירי לפי החשק

בדרך כלל אני שומעת דיסק שלם מתחילתו ועד סופו.ושאני מעבירה את הדיסקים לנגן שלי זה אקראי כי יש עוד שירים חוץ ממירי כמובן. ושיש שיר של מירי ברדיו או בטלוויזיה זה תמיד כיף ויש לי חיוך ששיר שלה מתנגן.

למעלה