איך אתם שומעים את מירי שלכם?

עונה...

שומעת בעיקר מהאייפון שלי בנסיעות באוטובוס... בדרך כלל בסדר אקראי , אני בעיקר שומעת את האלבומים הקודמים מאשר את החדש...שאני שומעת את החדש אני בדרך כלל שומעת שירים מסויימים (מעבירה פה ושם).. וגם שאני על המחשב אני שומעת המון מוזיקה (גם את מירי כמובן).

איריס מ

New member
נתחיל מכך שדרך האוזן ומגיעים הישר ללב ../images/Emo8.gif

ועכשיו קצת יותר ברצינות... אצלי זה מגוון, אני מאזינה לשירים של מירי גם כשיש ברדיו וגם כאשר זה משודר בטלויזיה אך וגם בנגן MP שלי, מעבר לכך, יש לי שירים במחשב שלהם אני מאזינה לפי סדר אקראי בנוסף יש לי כמה שירים גם בפלאפון שלפעמים אני מפעילה ומאזינה להם וכמובן ישנם גם הדיסקים שיש לציין לא צרובים שלהם אני מאזינה מדי פעם לפעמים מסוגלת להאזין לשירים כולם ברצף ולפעמים לפי מצבי רוח בוחרת שיר באקראי מתוך הדיסקים.

תמיד אבל תמיד../images/Emo88.gif

את הדיסקים שלי אני שומע מההתחלה לסוף. ככה אני אוהב ככה הדיסק מתיימר להיות . ובכלל יש דיסקים למשל כמו של רונה קינן האחרון "שירים ליואל" שכל השירים כמו סיפור אחד גדול שחייבים לשמוע אותו מההתחלה לסוף. בקיצור רק דיסקים מקוריים מההתחלה לסוף

אממ נראלי שחזרתי קצת :p

תמיד כשבא לי התקף מירי .. אז אני שומעת את כל השירים שלה בסדר אקראי במחשב :p כולל השירים בדיסק החדש שהועברו כבר מזמן למחשב D: או מתחילה לנגן את כל השירים שלה :) התקף מירי זה השעות הכי יפות ביום [:

אוי נכון!! איך שכחתי את הנגינה!!../images/Emo42.gif

חח אני הכי אוהבת לנגן ולשיר את השירים של מירי!! (בעיקר את אלה שאני לא צריכה לשנות את הטונים כדי להצליח לשיר
)

חחחחחחחחחחחחחחחחח

למזלי אני כבר מצליחה להגיע אליה XD פעם זה היה נורא מעצבן חחח

למעלה