מתחיל לנשום
New member
סליחה על ההעלמות הבאמת ארוכה...
מישהו זוכר אותי בכלל?..חח הרבה אנשים חדשים הצטרפו.. וזה מאוד מקסים נחמד לראות... אנשים שבאמת באמת אוהבים ומעריצים.. ומבינים את האומנות של דיוויד.. וכמובן שיש כאן עדיין את האנשים הוותיקים.. נעלמתי..הרבה זמן על המחשב אין לי לאחרונה.. עכשיו יהיה יותר... ואני אהיה שמח להיות יותר פעיל כאן.. מאז יולי...הוא רק יותר ויותר תוסס... רציתי לכתוב בנוגע לסיגליות... שיר שאני מאוד מאוד אוהב.. שיר שלא נמאס לשמוע.. שיר שמבחינתי...נועד להיכתב... השיר הזה מאוד מורכב.. גם אם בשמיעה הוא נשמע מאוד פשוט... הרי כתוב שהיא מקבלת זרי סיגליות..בלי ברכה, בלי שם או רמז.. מצד שני כתוב שהיא מקבלת מכתבי שירה...שמאירים את עלומיה... (או אפילו מעירים את עלומיה..!)
ויש עוד ועוד הרבה דברים כאלה שאפשר למצוא בשיר... דברים שמעוררים שאלות.. כמו שכתוב שהיא לא נרדמת לילות שלמים...וחולמת עליו בהקיץ... זה יכול להתפרש כתקופת זמן ארוכה...זאת אומרת שהוא לא שולח לה מכתבים וסיגליות פעם אחת בשנה...ביום הולדת שלה לדוגמה.. אלא לכל אורך תקופת האביב...בה בעיקר צומחות הסיגליות.. מכתבים- אין רק באביב...3 (!) שנים הוא ממשיך ושולח לה מכתבים..! הוא סובל בשקט כי היא לא יודעת שזה הוא... בכל אופן השיר מקסים...אחד היפים שקיימים...על זה אין ויכוח..! ומה אתם אומרים....?..שנתחיל באמת להבין כל שיר כזה של דיוויד..זה ממש מעניין וכיף...לא?.. השיר איזדורה..למשל..?.. מה המשמעות?..הוא באמת מקסים.. שתיהיה לכולנו המשך שבת קסומה...והמון אהבה..! מתחיל לנשום
מישהו זוכר אותי בכלל?..חח הרבה אנשים חדשים הצטרפו.. וזה מאוד מקסים נחמד לראות... אנשים שבאמת באמת אוהבים ומעריצים.. ומבינים את האומנות של דיוויד.. וכמובן שיש כאן עדיין את האנשים הוותיקים.. נעלמתי..הרבה זמן על המחשב אין לי לאחרונה.. עכשיו יהיה יותר... ואני אהיה שמח להיות יותר פעיל כאן.. מאז יולי...הוא רק יותר ויותר תוסס... רציתי לכתוב בנוגע לסיגליות... שיר שאני מאוד מאוד אוהב.. שיר שלא נמאס לשמוע.. שיר שמבחינתי...נועד להיכתב... השיר הזה מאוד מורכב.. גם אם בשמיעה הוא נשמע מאוד פשוט... הרי כתוב שהיא מקבלת זרי סיגליות..בלי ברכה, בלי שם או רמז.. מצד שני כתוב שהיא מקבלת מכתבי שירה...שמאירים את עלומיה... (או אפילו מעירים את עלומיה..!)